PaulStrat Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) Buna,am facut acest post deoarece vreau sa cer ajutorul chitaristilor de pe comunitate....am aici poze cu o chitara ce pare sa fie squier...dar nu stiu sigur,e squier,nu e squier,cam din ce an ar putea sa fie.De mentionat sigla de squier de pe head se duce foarte usor .multumesc anticipat Edited March 16, 2012 by paulikno1
minu Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Tind sa cred ca este.. chiar daca era altceva cu un sticker de squier pe headstock nu cred ca cine ar fi facut fake-ul s-ar fi obosit sa puna cheite si doze pe care scrie Squier. pentru an mi se pare ca ai nevoie de serie..
Airhead Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 de obicei fake-urile sunt pline de denumirea originalului pe ele. dar fiind o chitara relativ ieftina, inclin sa cred ca este originala, daca era fender, atunci ridica unele semne de intrebare.
PaulStrat Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 mda....pai serie nu scrie pe ea nimic....so... nu pot determina anul,persoana de la care a fost cumaparata spunea ceva de ani 90? ...mie personal ca si feeling mi se pare o chitara buna:) ,bate multe altele singura problema la squiere desigur sunt cheitele...si deoarece nu am mentionat mai sus....a fost cumparata cu 400 de lei si husa.Multumesc pentru cei care m-ati ajutat,sunt deschis la pareri in continuare
Draykor Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Daca e cu adevarat squier, data fabricatiei o afli in neck-pocket, daca desurubezi griful si te uiti sub acesta Edited March 17, 2012 by Draykor
Ironside Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Userul Razvan S. are un Squier din asta. Din ce imi aduc aminte, zicea ca e din ala de vine la pachet.
PaulStrat Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Prima mea electrica a fost un squier dinala ce vine la "pachet" si nu era ca si chitara asta,are un alt feeling mult mai apropiat de un fender! Multumesc pentru sugestie am sa vad cum fac sa fie deschisa chitara si sa aflu seria...multumesc
Recommended Posts