varu' maftei Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Preturile sunt aproape la fel. Care e mai bun pt. distorsuri ? Dar pt. efecte ? Nu ma intereseaza numai parerile celor care au cantat efectiv procesoarele astea, ci a tuturor care au avut vreo legatura cu marcile astea doua.
Adi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Parerea mea este ca ar trebui sa te uiti si la alte marci. Am avut de-a face cu ambele ( Korg in mod fugar si Zoom in mod constant ) si nici una nu mi se pare ca face treaba buna. Daca alegerea ta este strict intre astea doua atunci as zice ca Zoom-ul este mai recomandabil. Oricum, nu am folosit modelele astea deci nu pot sa spun cu siguranta.
felix Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 korg si zoom... cah... parere personala.. vezi ca are cearny de vanzare un koch pedaltone... din pacate, eu nu am bani momentan
George Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Eu am avut Korg AX1G si Zoom 505 si Zoom 505II. Pot sa spun sigur ca la distorsuri este muuuuuult superior zoomul. La restul efectelor nu pot sa fac o deosebire.
cearny Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Crede-ma ca AX1500G este o gluma care, din pacate, se vehiculeaza mult prea mult pe plaiurile mioritice - si nu pot intelege de ce.. nu e ca si cum renunti la un ton mai bun doar ca sa ai o cutie din metal.. un efect il iei ca sa canti cu el, nu sa-l folosesti drept platforma pentru dansuri tribale AX1500G ar trebui intr-adevar comparat cu un GFX de la Zoom si, desi n-am incarcat pana acum vreun model din seria aceea, tare am impresia ca Zoom-ul e net superior. O alta idee ar fi sa le incerci chiar matale, dar temeinic. Frecat ding reu setari, incercat diverse combinati... chiar, daca ajungi sa faci asta, spune-ne si noua te rog la ce conluzii ai ajuns
Recommended Posts