Zippy Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Salutari.Am o chitara acustica bunicica,dar as vrea o electro-acustica.Cum acum nu am bani de una(momentan strang banuti pt electrica) am mai citit pe forum cum ca as putea sa transform o acustica in electro-acustica.Vreau sa stiu si eu cum as putea face asta,daca m-as descurca singur sau trebuie sa o duc la lutier,ce mi-ar trebui si cam cat ar costa.Va rog utilizatorilor care au chef de caterinca sa faca un efort si sa evite forumul asta.Multumesc! P.S.Stiu ca imi trebuie o doza piezzo,dar mai mult nu stiu:D Edited March 6, 2012 by Zippy
Ironside Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Simplu. http://mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=22&BrandCategsID=191&BrandProductID=1113
Zippy Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Mda..totusi mi-ai raspuns la o intrebare pe care deja o stiam..Am mai citit prin alte topicuri ca mi-ar trebui si preamp..Si totusi..as putea sa o montez singur sau necesita lutier?
EugenRo2001 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Eu am procedat astfel: http://forums.rgc.ro/topic/61084-upgrade-marea-electrificare-acustica-altele/
theacousticmaster Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 nu ii nevoie neaparat de lutier. acumdacavrei sa ii dau gaura,sa ai eq pe atunci eu zic sa o duci la cineva care are experienta in asa ceva. dar mai simplu iti cumperio daza pentru acustica ce se monteaza pe gaura chitarii.
FiveseveN Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 De asemenea există și preamplificatoare externe sau care se montează astfel încât să nu fie nevoie de modificări permanente. Dar ține minte că sunt oarece diferențe (sonore și necesități tehnice) între dozele magnetice și cele piezo. Deși acum ai mai multe opțiuni și granița e mai difuză.
Recommended Posts