bach Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Cumpar NoiseGate, de preferat NS-2 dar sunt binevenite si alte oferte si overdrive SD-1 sau alt overdrive transparent care sa-l pot folosi la boostat un amp (exclus pedale marshall) Astept oferte aici sau pe PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 Cumpar NoiseGate, de preferat NS-2 dar sunt binevenite si alte oferte si overdrive SD-1 sau alt overdrive transparent care sa-l pot folosi la boostat un amp (exclus pedale marshall) Astept oferte aici sau pe PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
florerusu Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 JHS Banana Booster? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 SD-1 nu e "transparent", cauta BD-2 sau macar OD-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 (edited) JHS Banana Booster? am vazut anuntul tau, e mult pt ce am eu in minte sa cheltuiesc, multam de oferta SD-1 nu e "transparent", cauta BD-2 sau macar OD-3 eu caut ceva sa-mi imbunatatesc o idee tonul de pe windsor head, si ma orientam catre ceva frate cu tubescreamerul, o alternativa la tubescreamer si nah budget pedal de-aia, bd 2-ul e interesant, ideal ar fi sa nu murdareasca foarte mult ca s-asa e murdar tonul de amp, ideea e ca-mi trebui ceva care sa ma ajute la gigi-ul specific heavy PS: sd-1 am vazut ca-l folosesc mai multi la boostat JCM-uri si am zis sa incerc ca e o pedala cu pret decent.... Edited February 20, 2012 by bach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Iti dau NS-2 pe cabu ala 2 x 12 ce il ai, daca, cumva ai vrea sa il dai la schimb (pm me) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 (edited) Cu Ns-2 am rezolvat, astept in continuare oferte de overdrive-uri, ca idee SD1, BadMonkey, BD2, Od1, Dod250/308....nu vreau pedale Diy, de-alea as putea sa-mi fac si eu dar lenea e mare Edited February 21, 2012 by bach Link to comment Share on other sites More sharing options...
OttyMezin Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Sd-1 la 180 RON... http://forums.rgc.ro/topic/68200-vand-boss-sd-1-mint-condition/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 Sd-1 la 180 RON... http://forums.rgc.ro...mint-condition/ Fara suparare dar ceri cam mult, e dreptul tau sa ceri, dar eu personal consider ca nu merita, acelasi efect a fost vandut de nenumarate ori pe forum la preturi de 130-150 lei ! Bafta la vanzare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Cu Ns-2 am rezolvat, astept in continuare oferte de overdrive-uri, ca idee SD1, BadMonkey, BD2, Od1, Dod250/308....nu vreau pedale Diy, de-alea as putea sa-mi fac si eu dar lenea e mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Nu iti recomand sa boost-ezi cu overdrive gen tube-od. baga zgomot de fond si nu suna nu stiu ce, eu am incercat. mie de ex mi-a placut cum suna inainte de overdrive un distors ds-1 cu gainul redus aproape de min, tonul la max si volumul pana unde se poate. dar asta poate o sa te supere la clean ca boss nu le fac true by-pass... asa ca poti incerca cu ceva de gen mxr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 24, 2012 Author Share Posted February 24, 2012 Eu vreau sa boostez un Peavey Windsor Head, nu stiu daca ai incercat pe acelasi tip de amp, dar oricum fara sa incerc n-am de unde sa stiu ce-mi place (treaba e subiectiva) si oricum am NS-2 pt taiat zgomotele in plus ce le-ar putea da pedala..... Momentan anuntul e ON HOLD, am o pedala la teste, un YJM 308 Modificat de Bujor Hariga sa speram ca e ce trebuie acolo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
someno0ne Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Tonebone Plexitube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts