ADIDAS 1079 Posted July 25, 2015 Greu m-am putut abtine sa nu vomit! Ma, n-ati putea si voi sa compuneti un rock adevarat? Si o mai baga toata ziua pe posturile de radio, eu cum sunt cam toata ziua la volan imi vine sa iau radioul sa-l trantesc de bordura, desi el n-are nici o vina, saracul... Si eu m-am putut abtine greu sa nu vomit cand ai laudat-o pe Ana Sentina. La ce gusturi ai iti recomand sa te abtii de la orice afirmatie legata de muzica. Cand ai laudat-o pe Ana Sentina ti-ai facut praf orice credibilitate in materie de muzica. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Neuro 597 Posted July 30, 2015 Neoureaux - Journal Of Neurology, aveti aici intregul meu album. Daca va place il puteti si distribui pe retelele de socializare. Chiar si daca nu va place il puteti distribui, sa ajunga la prietenii vostri. smile emoticon As vrea sa stiu si care e piesa voastra preferata de pe acest album! Multumex! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Neuro 597 Posted May 23, 2016 Mariage d'amour - Paul de Senneville 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CiocanelBloodyCIocanel 3321 Posted May 24, 2016 misteaux dinamica 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
finics 666 Posted June 28, 2016 Suna FOARTE bine noua achizitie maestre ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites