karpi Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Greu m-am putut abtine sa nu vomit! Ma, n-ati putea si voi sa compuneti un rock adevarat? Si o mai baga toata ziua pe posturile de radio, eu cum sunt cam toata ziua la volan imi vine sa iau radioul sa-l trantesc de bordura, desi el n-are nici o vina, saracul... Este o piesa draguta , inspirata din muzica sudamericana , normal ca este "easy listening" ce este ascultata /savurata de o patura larga de ascultatori . Nu stiu cat la suta din populatie asculta " muzica rock adevarata " la radio precis s-au facut cercetare de piata dupa care se face playlist-ul unui post care tinteste un anumit "public target " astfel audienta este asigurat venitul pentru sa se sustina postul de radio din reclamele platite . Nu am prea am auzit "rock adevarat " cu trupe din vest ,la posturile de radio , poate mai demult la cate un post local dar si asta pana nu a intervenit treaba cu drepturile de autor . !
Neuro Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Am intrat la tine pe SoundCloud.Super piese! Mi-a placut mult *URMARIRE* (Mi-am amintit de filmele de actiune mai vechi cu Steve McQueen) (y) Spor la toate! Aici poti asculta mai multe piese inregistrate/ compuse de mine. Multumesc! http://www.reverbnation.com/control_room/artist/467133/songs 2
Neuro Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 E foarte distractiv sa gasesti partitura asta pe net cu numele "Nokia Waltz". La 0:14 va lamuriti de ce. 6
Neuro Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 una dintre colaborarile mele muzicale s-a concretizat recent printr-un album. Cri Gri - Best Off! Beast On! Atasez aici cateva fragmente din piesele de pe album.
Neuro Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 (edited) Niste dileli cu Roland GR-20 + doza GK-3 + alte VST-uri. Edited February 25, 2015 by Neuro 1
Neuro Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Din seria "jucarii cu doza MIDI" va prezint un coral de Bach pus pe chitara cu flaut, oboi, clarinet si basson. 7
Neuro Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 (edited) Acum chiar ca s-a afumat carnatzu'. Am inregistrat muzica de sufragerie in familie, intr-o duminica linistita. Am convins-o pe sotia mea sa traga voce! Edited March 29, 2015 by Neuro 3
Neuro Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 inca doua piese din categoria "jazz in familie" 4
Neuro Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 (edited) Am facut un cover dupa piesa Transilvania a trupei Compact. Edited May 28, 2015 by Neuro 3
Neuro Posted June 19, 2015 Author Posted June 19, 2015 Inventiunea 13 - J.S. Bach, repetitie la RockSchool cu George Andrei (clavecin sintetic). 1
Neuro Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 probabil cel mai interesant proiect muzical la care am luat parte. 1
ADIDAS Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Greu m-am putut abtine sa nu vomit! Ma, n-ati putea si voi sa compuneti un rock adevarat? Si o mai baga toata ziua pe posturile de radio, eu cum sunt cam toata ziua la volan imi vine sa iau radioul sa-l trantesc de bordura, desi el n-are nici o vina, saracul... Si eu m-am putut abtine greu sa nu vomit cand ai laudat-o pe Ana Sentina. La ce gusturi ai iti recomand sa te abtii de la orice afirmatie legata de muzica. Cand ai laudat-o pe Ana Sentina ti-ai facut praf orice credibilitate in materie de muzica. 1
Neuro Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Neoureaux - Journal Of Neurology, aveti aici intregul meu album. Daca va place il puteti si distribui pe retelele de socializare. Chiar si daca nu va place il puteti distribui, sa ajunga la prietenii vostri. smile emoticon As vrea sa stiu si care e piesa voastra preferata de pe acest album! Multumex!
Recommended Posts