Gifenrich Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Cu sesiunea asta trebuie sa te mai si joci un pic cu chitara. Drop-cliping.mp3 4
FiveseveN Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Always entertaining Tobele cu ce le-ai tras?
comanel Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Brutal man, as always.... Cum o duci in dropG ? ce corzi ai pe nebunia aia??? Iar de zici in ce-ai intrat de-ai scos gigiala aia, recunoscator am fi cu totii Shame on me de e 7 string
manbearpig Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Fain, fain, dar snare-ul ala zau de nu suna ca un pistol cu capse.
SlayerAlexi Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Imi plac tuningurile joase dar asta e deja exagerat.Ai dezasamblat vreun pian pt corziile alea? :]] just kidding. good drums, trebuie sa incerc si eu programul.
ilun Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 este man, si io am folosit pe una din chitarile 7 string drop G-ul si it felt great ca sa zic asa mai baga
Gifenrich Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Yey, ma bucur ca va place cat de cat Chitara folosita e un Bc Rich warlock bronze pe care l-am folosit 4 ani atat de mult incat tot falseaza si e plin de note moarte la ce taste roase are...si inca il tot folosesc.Tonul l-am scos din Amplitube 3 plus inca cateva VST-uri din Fruity Loops.Corzile is de 13-70 de la Ghs, cred. Daca mai aveti intrebari...puscati.
Guest Andrei Iepure Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nice man! O singura data mi-am bagat chitara in drop G, dar aveam corzi Dunlop Heavy Core de 11-50 din cate tin minte...ca si cum ai canta la spaghete ude
Gifenrich Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Aici cred ca am bagat quad tracking http://www.youtube.com/watch?v=3uKK-UYXqgQ 1
sorin65 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nice man! O singura data mi-am bagat chitara in drop G, dar aveam corzi Dunlop Heavy Core de 11-50 din cate tin minte...ca si cum ai canta la spaghete ude uite unu' care canta la spaghete ude - incepand cu min 12:12 http://www.youtube.com/watch?v=P5u2YpamImo
Recommended Posts