viobio Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 vind clona Marshall JCM800 2203 100w/4/8/16ohmi head folosit un an pentru repetitii,aproximativ 200 ore de functionare traf de iesire ORIGINAL ,recuperat din amp original ,dezmembrat,traful a fost cumparat din Anglia ampul se vinde cu un set NOU de tuburi,tuburile vor fi schimbate de fata cu cumparatorul!!! 4XEL34 Electroharmonix 3XECC83 Telefunken ,noi/nos pret 1800 lei,nu este negociabil,nu accept schimburi VINDUT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 15, 2012 Author Share Posted May 15, 2012 (edited) de vinzare clona Fender 5C1 Champ,este raritate http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Champ tuburi folosite 6SJ7/6V6/5Y3 ,cu aceste tuburi are pretul de 800lei 6J8/6P6C/5T4C,cu aceste tuburi are pretul de 700lei Edited May 15, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 29, 2012 Author Share Posted May 29, 2012 vind amplificator plexi caracteristici: putere 50W/30W/15W ,comutabila impedanta de iesire 4/8 ohmi lineout reglabil canal normal,intrari high/low,drive,tone canal bright,intrari hign/low,drive,tone EQ cu bass/middle/treble master volume Daca vi se pare scump,propuneti voi un pret! presence depth loop serie 4X6H2P nos in preu si defazor 2XEL34-EH traf de iesire Hammond cu un cablu se pot mixa canalele sunetul este vintage ,in genul sonoritatilor din anii 60 cind se cinta doar pe fortaj de lampa fara alte pedale sau efecte in fata amplificatorului pret 1700lei in acest pret este inclus si un atenuator de putere 50W/5W DOAR pina la 20.12.2011,dupa aceasta data pretul este de 1700lei FARA atenuator atenuatorul contine : iesire casti de 32ohmi,lineout reglabil,iesire atenuata 1/10,suporta maxim 50W/8ohmi cei care locuiesc in Bucuresti ,pot proba amplificatorul in incinta Electromagnetica,in aceasta sala de repetitii ,cu un telefon inainte,0724156363 nu accept schimburi amplificatorul este cu carcasa imbracata in tolex negru arata foarte asemanator cu aceste amplificatoare ,este lucrat poit to point Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 29, 2012 Author Share Posted May 29, 2012 (edited) de vinzare clona Fender 5C1 Champ,este raritate http://en.wikipedia....ki/Fender_Champ tuburi folosite 6SJ7/6V6/5Y3 ,cu aceste tuburi are pretul de 800lei 6J8/6P6C/5T4C,cu aceste tuburi are pretul de 700lei dimensiuni 390mmX115mmx210mm Edited May 29, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 29, 2012 Author Share Posted May 29, 2012 (edited) vind acest amp nou "0"km doua canale clean/overdrive comutabile cu footswitch,footswitch inclus in pret gain pentru fiecare canal in parte master volume pentru fiecare canal in parte presence corector de ton comun pe ambele canale,bas/medii/inalte comutator drive/normal,pe drive creste amplificarea pe ambele canale comutator bright loop serie lineout reglabil iesire pe 4/8/16ohmi putere 18w traf de iesire de cea mai buna calitate http://www.tubeampdo...eluxe_5E3_U_869 tuburi folosite 4X6H9C nos 2X6V6GT NATIONAL nos 1X5T4C pret 1500 lei Se poate proba in Bucuresti,pentru probe sunati la 0724156363 Ampul este construit pentru cei care cint blues ,cu un rever si un delay in loop,suna extrem de bine,este un amp 100% vintage Edited May 29, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 2, 2012 Author Share Posted June 2, 2012 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 13, 2012 Author Share Posted June 13, 2012 vind acest amp nou "0"km doua canale clean/overdrive comutabile cu footswitch,footswitch inclus in pret gain pentru fiecare canal in parte master volume pentru fiecare canal in parte presence corector de ton comun pe ambele canale,bas/medii/inalte comutator drive/normal,pe drive creste amplificarea pe ambele canale comutator bright loop serie lineout reglabil iesire pe 4/8/16ohmi putere 18w traf de iesire de cea mai buna calitate http://www.tubeampdo...eluxe_5E3_U_869 tuburi folosite 4X6H9C nos 2X6V6GT NATIONAL nos 1X5T4C pret 1500 lei Se poate proba in Bucuresti,pentru probe sunati la 0724156363 Ampul este construit pentru cei care cinta blues ,cu un reverb si un delay in loop,suna extrem de bine,este un amp 100% vintage Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 15, 2012 Author Share Posted June 15, 2012 10W http://forums.rgc.ro/topic/73136-head-10w-full-tube/ 1000lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 15, 2012 Author Share Posted June 15, 2012 (edited) 10W http://forums.rgc.ro...-10w-full-tube/ 1000lei Edited June 15, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted June 27, 2012 Author Share Posted June 27, 2012 vind amplificator plexi caracteristici: putere 50W/30W/15W ,comutabila impedanta de iesire 4/8 ohmi lineout reglabil canal normal,intrari high/low,drive,tone canal bright,intrari hign/low,drive,tone EQ cu bass/middle/treble master volume presence depth loop serie 4X6H2P nos in preu si defazor 2XEL34-EH traf de iesire Hammond cu un cablu se pot mixa canalele sunetul este vintage ,in genul sonoritatilor din anii 60 cind se cinta doar pe fortaj de lampa fara alte pedale sau efecte in fata amplificatorului pret 1700lei in acest pret este inclus si un atenuator de putere 50W/5W DOAR pina la 20.12.2011,dupa aceasta data pretul este de 1700lei FARA atenuator atenuatorul contine : iesire casti de 32ohmi,lineout reglabil,iesire atenuata 1/10,suporta maxim 50W/8ohmi cei care locuiesc in Bucuresti ,pot proba amplificatorul in incinta Electromagnetica,in aceasta sala de repetitii ,cu un telefon inainte,0724156363 nu accept schimburi amplificatorul este cu carcasa imbracata in tolex negru arata foarte asemanator cu aceste amplificatoare ,este lucrat poit to point vindut!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 1, 2012 Author Share Posted July 1, 2012 (edited) Actualizez lista cu amplificatoarele de vinzare de vinzare clona Fender 5C1 Champ,este raritate http://en.wikipedia....ki/Fender_Champ tuburi folosite 6SJ7/6V6/5Y3 ,cu aceste tuburi are pretul de 800lei 6J8/6P6C/5T4C,cu aceste tuburi are pretul de 700lei vind acest amp nou "0"km doua canale clean/overdrive comutabile cu footswitch,footswitch inclus in pret gain pentru fiecare canal in parte master volume pentru fiecare canal in parte presence corector de ton comun pe ambele canale,bas/medii/inalte comutator drive/normal,pe drive creste amplificarea pe ambele canale comutator bright loop serie lineout reglabil iesire pe 4/8/16ohmi putere 18w traf de iesire de cea mai buna calitate http://www.tubeampdo...eluxe_5E3_U_869 tuburi folosite 4X6H9C nos 2X6V6GT NATIONAL nos 1X5T4C pret 1500 lei Se poate proba in Bucuresti,pentru probe sunati la 0724156363 Ampul este construit pentru cei care cint blues ,cu un rever si un delay in loop,suna extrem de bine,este un amp 100% vintage vind head full tube putere 10w reglaje: gain/presence/bas/medii/inalte/reverb/master loop serie traf de iesire Hammond reverb digital belton iesire 4/8 ohmi tuburi folosite 3X6H62 + 2X6P14P PRET 1000lei Attached Thumbnails toate amplificatoarele sunt NOI se vind cu proba!! Edited July 1, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 Incepind de azi,cele trei amplificatoare sunt la Cristi Zapada,la magazinul Muzica din Str. Ion Cimpimeanu Amplificatoarele se pot proba acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 27, 2012 Author Share Posted August 27, 2012 (edited) De vinzare propria mea varianta de JCM800 2203 ,mai multe detalii gasiti aici http://forums.rgc.ro...cu-doua-canale/ Aceasta varianta are in plus reglaje de DEPHT,CONTUR Se vinde cu footswitch ,dedicat doar pt acest amp Putere 100w/4/8/16ohmi Tuburi folosite 4X6P3C-E (nos,militare,5000 de ore de functionare),2XECC83 nos/RFT,1x6H17B tub miniatura militar,e primul tub din amp Pret 2400lei Se poate proba Edited August 27, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 (edited) De vinzare propria mea varianta de JCM800 2203 ,mai multe detalii gasiti aici http://forums.rgc.ro...cu-doua-canale/ Aceasta varianta are in plus reglaje de DEPHT,CONTUR Se vinde cu footswitch ,dedicat doar pt acest amp Putere 100w/4/8/16ohmi Tuburi folosite 4X6P3C-E (nos,militare,5000 de ore de functionare),2XECC83 nos/RFT,1x6H17B tub miniatura militar,e primul tub din amp Pret 2400lei Se poate proba Edited August 30, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted October 7, 2012 Author Share Posted October 7, 2012 (edited) De vinzare un amp in genul Orange Tiny Terror,dar cu mai multe facilitati si mai mult sustain,datorita primului etaj de amplificare ,am folosit o pentoda EF86,aceasta creste amplificarea si sustainul Tuburi folosite 1XEF86 Zaerix nos 1X6H2P-EV nos 1X6H6P nos 2X6P14P nos (6P14P=EL84) reglaje: volume,trei tonuri loop serie iesire 15W 4/8/16ohmi pret 1000lei se poate proba in Bucuresti nu accept schimburi orange tiny_terror.pdf Edited October 7, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 De vinzare un amp in genul Orange Tiny Terror,dar cu mai multe facilitati si mai mult sustain,datorita primului etaj de amplificare ,am folosit o pentoda EF86,aceasta creste amplificarea si sustainul Tuburi folosite 1XEF86 Zaerix nos 1X6H2P-EV nos 1X6H6P nos 2X6P14P nos (6P14P=EL84) vindut!! reglaje: volume,trei tonuri loop serie iesire 15W 4/8/16ohmi pret 1000lei se poate proba in Bucuresti nu accept schimburi orange tiny_terror.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Keops Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Up pentru niste scule de calitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted October 15, 2012 Author Share Posted October 15, 2012 De vinzare un amp in genul Orange Tiny Terror,dar cu mai multe facilitati si mai mult sustain,datorita primului etaj de amplificare ,am folosit o pentoda EF86,aceasta creste amplificarea si sustainul Tuburi folosite 1XEF86 Zaerix nos 1X6H2P-EV nos 1X6H6P nos 2X6P14P nos (6P14P=EL84) reglaje: volume,trei tonuri loop serie iesire 15W 4/8/16ohmi pret 1000lei se poate proba in Bucuresti nu accept schimburi orange tiny_terror.pdf vindut Up pentru niste scule de calitate Multumesc pt aprecieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Este in plan vreun amp de bas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 Este in plan vreun amp de bas? orice este in plan,numai comanda si avans sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Pai da dar nu se poate da comanda si avans pe ceva care nu stii cum o sa sune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugens Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Pai daca sti "ca ce"sau "ca care" amp,artist sau sample sa sune atunci Domnu' Vio rezolva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted October 26, 2012 Author Share Posted October 26, 2012 (edited) Pai da dar nu se poate da comanda si avans pe ceva care nu stii cum o sa sune. Domnule eu construiesc ampuri CUSTOM,adica pe comanda,daca pricepi ce inseamna,am facut TREI ampuri de bas,am modificat ampuri de bas,am reparat ampuri de bas,oamenii care au apelat la mine au venit cu cerinte clare,eu am incercat sa le construiesc ce doreau ei. La mine si la cei care mai construiesc asa ceva ajung in special profesionisti,noi incercam sa ne ferim de intrebaci si de oameni care nu stiu ce vor. Daca ai prea mult timp liber incearca sa faci altceva mai bun cu acel timp,nu mai posta aici,sunt satul si eu si altii de cei care sunt bagatori de seama sau vor sa para "dastepti" si "dazghetati" Pentru linistea ta http://forums.rgc.ro/topic/60539-amplificator-de-bass-100w/ O seara buna sa ai Edited October 26, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Damian Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Eu am pus o intrebare simpla si am dat o explicatie la fel de simpla. Pe acest thread am vazut de vanzare amplificatoare de chitara gata facute. Asta inseamna ca un chitarist vine, probeaza, apreciaza si cumpara. M-am gandit ca poate exista sau va exista asa ceva si pe bas. Am mai discutat cu constructori si mereu am avut aceeasi pretentie. Sa cumpar ceva care exista, nu ceva care va exita. Daca nu se poate sau nu e modul de lucru nici o suparare. Nu vad insa de ce trebuie sa ma insulti sugerand ca nu stiu ce vreau sau ca nu sunt profesionist sau ca am prea mult timp liber sau ca sunt bagator de seama. Cine te crezi si ce stii despre mine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 (edited) "Cine te crezi si ce stii despre mine?" sunt nimeni si nu vreau sa stiu nimic despre tine Edited November 1, 2012 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 (edited) De vinzare acest amplificator Specificatii trei canale,clean/rithm/lead-highgain intrari low/high,accepta orice efect sau pedala reglaje de gain,bright,trei tonuri,volum,pe fiecare canal in parte reglaje comune master volume,presence,depth,contur putere 50w 4/8/8ohmi lineout reglabil loop serie ,calibrat pe 0dB,nu modifica tonul ampului,nu amplifica,accepta orice efect footswitch tuburi folosite 5XECC83 + 2X6P3C-E (tuburile finale sunt varianta militara cu 5000 de ore functionare) Acest head este lucrat poit to point ,la fel ca toate ampurile construite de mine,TOATE componentele sunt de cea mai buna calitate Ampul se poate proba in Bucuresti,momentan nu are carcasa externa,in citeva zile va avea o carcasa neagra,o sa arate asa pret 3000lei ,nu este negociabil,nu ma intereseaza schimburi 3 CH_Rhythm.mp3 3 CH_Clean.mp3 3 CH_Lead.mp3 Edited November 4, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 (edited) cam asa amplifica acest amp e de vinzare,descrierea este putin mai sus pret 2400lei JCM 800 2CH_Lead.mp3 JCM 800 2CH_Clean.mp3 JCM 800 2CH_Drive.mp3 Edited November 4, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 8, 2012 Author Share Posted November 8, 2012 vind acest amp nou "0"km doua canale clean/overdrive comutabile cu footswitch,footswitch inclus in pret gain pentru fiecare canal in parte master volume pentru fiecare canal in parte presence corector de ton comun pe ambele canale,bas/medii/inalte comutator drive/normal,pe drive creste amplificarea pe ambele canale comutator bright loop serie lineout reglabil iesire pe 4/8/16ohmi putere 18w traf de iesire de cea mai buna calitate http://www.tubeampdo...eluxe_5E3_U_869 tuburi folosite 4X6H9C nos 2X6V6GT NATIONAL nos 1X5T4C pret 1500 lei Se poate proba in Bucuresti,pentru probe sunati la 0724156363 Ampul este construit pentru cei care cint blues ,cu un rever si un delay in loop,suna extrem de bine,este un amp 100% vintage VINDUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 (edited) De vinzare acest amplificator Specificatii trei canale,clean/rithm/lead-highgain intrari low/high,accepta orice efect sau pedala reglaje de gain,bright,trei tonuri,volum,pe fiecare canal in parte reglaje comune master volume,presence,depth,contur putere 50w 4/8/8ohmi lineout reglabil loop serie ,calibrat pe 0dB,nu modifica tonul ampului,nu amplifica,accepta orice efect footswitch tuburi folosite 5XECC83 + 2X6P3C-E (tuburile finale sunt varianta militara cu 5000 de ore functionare) Acest head este lucrat poit to point ,la fel ca toate ampurile construite de mine,TOATE componentele sunt de cea mai buna calitate Ampul se poate proba in Bucuresti,momentan nu are carcasa externa,in citeva zile va avea o carcasa neagra,o sa arate asa pret 3000lei ,nu este negociabil,nu ma intereseaza schimburi Pe acest amp a cintat "Ica" Costin Varsani ,pe data de 1.12.2012 ,in club Agelless ,ampul a sunat bestial Edited December 4, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 De vinzare acest amplificator Specificatii trei canale,clean/rithm/lead-highgain intrari low/high,accepta orice efect sau pedala reglaje de gain,bright,trei tonuri,volum,pe fiecare canal in parte reglaje comune master volume,presence,depth,contur putere 50w 4/8/8ohmi lineout reglabil loop serie ,calibrat pe 0dB,nu modifica tonul ampului,nu amplifica,accepta orice efect footswitch tuburi folosite 5XECC83 + 2X6P3C-E (tuburile finale sunt varianta militara cu 5000 de ore functionare) Acest head este lucrat poit to point ,la fel ca toate ampurile construite de mine,TOATE componentele sunt de cea mai buna calitate Ampul se poate proba in Bucuresti,momentan nu are carcasa externa,in citeva zile va avea o carcasa neagra,o sa arate asa pret 3000lei ,nu este negociabil,nu ma intereseaza schimburi Pe acest amp a cintat "Ica" Costin Varsani ,pe data de 1.12.2012 ,in club Agelless ,ampul a sunat bestial si un colaj video ,cam asa suna ampurile mele la evenimente live 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts