www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kyros

Newcomers
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About kyros

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Fender Strat, Fat Strat, Tele Blacktop, Fender P-Bass, Guild GAD 30, Marshall jvm215, Fender Bassbreaker, Fender SuperChamp, Kemper, prea multe pedale si mult prea multe scule de studio.

Recent Profile Visitors

2445 profile views
 1. Salut, Practic e un proiect/band nou, sunt 2 piese facute de vocalist deja, pe care tre sa le instrumentam, am inceput sa lucram si la altele si am vrea sa completam bandul cu inca 2 colegi. Avem sala proprie echipata inclusv cu echipamente de inregistrare si ne vedem cam de 2 ori pe saptamana. Basistul nu trebuie sa fie virtuos si specializat pe funk neaparat dar sa tina un groove solid de funk/soul/rock cu tobele etc. Slap-urile nu sunt neaparat necesare. Sa aiba instrument, cub de bass avem noi. Claparul/dj - pe langa cantatul la clape la care nu tre sa fie vreun virtuos, sa stie sa sa foloseasca sunete, vechi si noi si sa lucreze cu samplerele, o sa fie triggere pe parcursul pieselor. Nu trebuie sa stie neaparat sound design desi ar fi minunat. Avem o statie de clape midi cu o gramada de pluginuri luate cu licenta, deci practic poate sa nu vina cu instrumentul decat daca vrea neaparat. Pentru alte detalii, pls PM. Tnx, Florin.
 2. Folosit relativ putin doar in sala de repetitii
 3. Ce dorim de la basist: - experienta - sa vina la 2-3 repetitii pe saptamana Despre noi: - avem propriul studio/sala de repetitii - avem un mod de lucru profesionist - pentru noi este important ce exprima piesele si relatia instrumentelor in context. Poti asculta piesele cand ne intalnim. Atasat pozele cu sala.
 4. Salut, Cand poti da-mi si mie un mesaj sau zi-mi cum pot sa il gasesc. Multumesc mult.
 5. Salut, Am un combo pe care vreau sa-l transform in head, faci si cutii separate?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.