StratMan Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Tremolo simplu sau nik. Oricum tremoloul il folosesc doar pentru "bendurile in jos" me2
Guest MrJackson Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 (edited) me2 De tine stim cu to(n)tii... Dar mie imi place de nene ca el sustine cat de bune is tremolou clasic si bridge-u fix, fara a fi incercat si floydu ca sa fie in stare de o comparatie cat de cat obiectiva. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=8567 Ce imi plac incepatorii care isi dau si ei cu parerea... Edited October 12, 2006 by MrJackson
StratMan Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 De tine stim cu to(n)tii... si...te deranjeaza?
cearny Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 si da, cheitele blocante sunt un "etremely important aspect"... mai conteaza si pragusul... ba, cam multe "if"uri in ecuatia asta a tremoloului non-Floyd Montati Tremsetter - pe barba mea ca ajuta mult la 'revendicarea' tonului chitarei
Guest Sheriff Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Montati Tremsetter - pe barba mea ca ajuta mult la 'revendicarea' tonului chitarei w0rd, brother
EADGBE Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Merg pe fara nici un fel de nica...nici tremolo nici floyd care mananca tare din tonul si susteinul unei ghitari...ca la tzara m-am exprimat scuze...
karpi Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 am : Bigsby , vintage strat , system I strat , si acum asstept un floyd rose mi se pare mai bun ptr benduri in sus , si am si fara fac cu degtu si trag de gatul chitarei. .trebe sa mai iau cateva tipuri ca prietenu meu Adi are inca vre-o doua feluri, una se poate monta pe GLP fara nici o modificare , am vaz pe un PRS. daca canti la chitara trebuie de toate . Apropos .cui la ce ai trebuie sustain ? ?? sau numa asa ca s-a auzit de sustain ca e bine sa-l ai ? pentru fiecare "ton" fiecare gen trebuie sa ai chitara adecvata , cu corzi adecvate doze si setari adecvate .
malex Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Apropos .cui la ce ai trebuie sustain ? ?? aaaaaa, nimanui doar prostilor mie spre exemplu mie daca-mi inneaca nota MOR ma seaca chestia asta (stiu, iar incepeti.....corzile, tastele, dozele, efectele, statia..... io vorbesc de chitara ) hai bafta PS karpi, nu te supara..... io te vad inchis in laboratoare ca pe un personaj de mult disparut.....dexter asta nu inseamna ca sfaturile tale nu-s pertinente si pline de substanta....... ma rog, era un gand razletz
Guest MrJackson Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 si...te deranjeaza? De ce sa ma deranjeze ?
vektor Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 aaaaaa, nimanui doar prostilor mie spre exemplu mie daca-mi inneaca nota MOR ma seaca chestia asta (stiu, iar incepeti.....corzile, tastele, dozele, efectele, statia..... io vorbesc de chitara ) hai bafta Some people worship malex's guitar
karpi Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 (edited) aaaaaa, nimanui doar prostilor mie spre exemplu mie daca-mi inneaca nota MOR ma seaca chestia asta (stiu, iar incepeti.....corzile, tastele, dozele, efectele, statia..... io vorbesc de chitara ) hai bafta PS karpi, nu te supara..... io te vad inchis in laboratoare ca pe un personaj de mult disparut.....dexter asta nu inseamna ca sfaturile tale nu-s pertinente si pline de substanta....... ma rog, era un gand razletz Hahahaha , ai inventat sustainul ? vezi ca preofesorul meu a aparut pe rgc.ro , a plecat in '87 din tara , tragea de vibrator de nu era adevarat si canta Shadows si Ventures de te indoia , si cam stia cei cu sustainul , mai ales ca se canta numai clean acuma canta Flamenco doar de placere . pai si eu vorbesc de sustainul chitarei , fara nici un efect care cantati cu asa un ton la chitara ? aceasta era intrebartea , cui ai trebuie sustain si ce canta ? asculta Atlantis a lui Hank Marvin ( shadows ) cantata de Mark Knopfler , acolo da sustain , problema e ca sa poti interpreta piesa , sau piesa Bulgaria a lui Jeff Beck , asta nici nu pot sa-mi inchipui cum dracu o canta ,are zece maini? .Amandoi trag de "vintage standard Strat tremolo" si trag bine.Astia au disparut inaintea mea , hehe ..ce sa-i faci uni mai dispar .. clean fara distors , numai reverb toate chitarele Strat , bass Reghin , vibrator System I uite ceva sustain , asa ceva zic eu ca ar trebui sa fie . Aceasta este numai o schita , corzile sunt prea subtiri ptr piesa aceasta . ar trebui alt tip de corzi , mai groase .Fara tensiune adecvata nu ai sustain , asta pentru cei ce nu stiau .Acest lucru se observa mai ales la chitara acustica , pui corzi mai subtiri nu mai suna, suna flescait.La chit electrica mai scoti ceva dar nu-i sustainul adevarat. Dupa ce canti tot ce este Shadows si Hank Marvin abia atunce a-ti dai seama cei cu sustainul.Si asta numai in cazul chitarei electrice .Nu mai vorbesc de acustica , acolo e greu ptr mine dar ami place.( nu mai sunt obisnuit cu corzi groase ).Asta a fost un fel de sfat. Edited October 13, 2006 by karpi
Recommended Posts