Vladut_95 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Buna , am o electrica Tenson LP cu doze humbucker neschimbate , dar mereu cand o conectez la amp si la pedala imi bazaie . Am fost la un prieten si am conectat chitara la un procesor Toneworks nu mai stiu exact ce model si tot bazaia de parca n-ar avea pamantare . Va rog daca ma puteti ajuta as fi foarte recunoscator !
Vladut_95 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 da...dar cand pun mana pe switch-ul dintre treble si rhythm se opreste "bazaitul" !
Vladut_95 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nu ai bridge-ul conectat la masa. Trebuie sa existe un fir in interiorul corpului chitarii care sa conecteze partile metalice care au continuitate electrica prin bridge pana la corzi, cu masa de la jack. Verifica daca ai vreun fir dezlipit in cavitatea cu poturi. E posibil si sa iti lipseasca de tot firul cu pricina. Oricum, reparatia ar trebui sa fie rapida si elementara, nu te speria. Daca e in garantie chitara, cu siguranta o poti face gratis la magazin. Multumesc mult acuma am rezolvat-o am lipit firul de care ai zis si nu mai bazaie
Vladut_95 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Acuma are altceva Imi bazaie daca las mana de pe corzi cum spunea Comanel...
Vladut_95 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Muta amplificatorul intr-o priza cu impamantare si vezi daca se mai intampla. Numa maine pot sa-ti dau raspunsul pentru ca nu am impamantare dar stau la casa si o voi rezolva
Vladut_95 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 (edited) Muta amplificatorul intr-o priza cu impamantare si vezi daca se mai intampla. Am verificat priza si are facuta impamantare separata si tot bazaie daca nu pun mana pe corzi Edited February 3, 2012 by Vladut_95
alinu_tau Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 cavitatile unde se afla potentiometrele, swich-ul si mufa jack nu sunt ecranate. asa vin cam toate chitarile din fabrica, mai ales cele low-cost. dupa ecranare zgomotul dispare complet, am facut asta la mullte chitari...
liviusnop Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 recomand si eu o ecranare a cavitatilor ... am zgomot minim pe un squier cu single-coiluri
Vladut_95 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 cavitatile unde se afla potentiometrele, swich-ul si mufa jack nu sunt ecranate. asa vin cam toate chitarile din fabrica, mai ales cele low-cost. dupa ecranare zgomotul dispare complet, am facut asta la mullte chitari... Cum se face ecranarea ?
Guest DigiTalL Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 daca tot s-a deschis acest topic pun si eu o intrebare . mie mi se aude tot asa un bazait doar cand am becul aprins in rest se aude perfect .
Pava Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Cum se face ecranarea ? iote asa cum zice nenea asta, mi se pare mai mult decat ok http://www.mcmusic.ro/forum/index.php?topic=761.0
Recommended Posts