DanielMusic Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Salut, caut un VST de pian care sa sune cit mai similar celui natural, e ok daca are si alte efecte, mersi anticipat
vladalex Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mie asta mi se pare cel mai aproape de adevar dintre vst-urile mici
comanel Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 truepianos e blana Recomand, tot pe aceeasi felie Steinberg the grand 3.
Concordis Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/akoustik-piano/
vladalex Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 truepianos e blana Recomand, tot pe aceeasi felie Steinberg the grand 3. La cat ocupa si cat cere nu il consider blana,pe cand the grand 3 ocupa cel putin 1 GB....Acum depinde si ce vrea omul,poate ii este suficient trupianos.
DanielMusic Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 La cat ocupa si cat cere nu il consider blana,pe cand the grand 3 ocupa cel putin 1 GB....Acum depinde si ce vrea omul,poate ii este suficient trupianos. Neoclasica, Victorian music, ambient, doom etc.. Imi trebuie un VST cu sunete realistice, importa sa fie analoag instrumentelor reale, pina acum am folosit Absynth dar instrumentele virtuale pe care le contine suna departe de cele reale
project Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 (edited) Piane de concert de exceptie, asculta-le pe site-ul http://www.synthogy.com. http://audioz.info/best-audio-soft/ VSTi mai realist de atat nu exista, momentan. Daca instalezi asa ceva, trebuie avut grija la latenta. Ajuta mult doua hdd puse in raid0. Edited April 3, 2012 by project 1
DanielMusic Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Da chiar se aude fain, dar daca arhiva are 40 gb atunci software-ul instalat trebuie sa aiba dublu.. acu foloses Art Vista Piano si Steinberg The Grand 2.1 , caut acu de unde sa fac download la ultima versiune de Native Instruments Akoustik Piano, raspunde foarte bine la clape, eu am doar v1 dar tot suna ok.
Xpiral Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 truepianos e sistetizator de pian de asta ocupa cat ocupa nu are treaba cu samplerele care daca au 1g nu sunt prea grozave pentru ca au putine sampeluri. Depinde ce vrei si cat de exigent esti, daca nu esti foarte atunci truepianos pt ca alternativa inseamna d la 20g in sus plus sa ai ram serios ca sa le tina.
gtrmike Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Este unul cu sunete de Bluthnr, nu mai stiu cum se cheama, care mi s-a parut de departe cel mai cel. Snt subiectiv, eu am chiar un Bluthner si trag cu el...
mike_KidLazy Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) Mie imi place Acoustica Pianissimo . Merge si standalone, si ca VST. Edited June 27, 2012 by mike KidLazy
Xpiral Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) eu folosesc art vista virtual grand piano si sapletekk white grand (e foarte dry ceea ce e super). acestea au dimensiuni mai ok gen 7 8g, 14 layere de velocity imi ajung... nu vroiam sa ma complic cu ivory. pianoteq n-am incercat iar truepianos cam lasa de dorit urechilor mele. la sampletekk iti trebuie kontakt sa-l ai deja art vista vine el cu playerul free... e si kontakt free mi se pare inca re poti incarca white grand. Edited July 29, 2012 by Xpiral
Recommended Posts