patrick_vlad Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ce parere aveti? Cum sunt cele doua procesoare? Pe care l-ati alege? Exista si procesoare mai bune pe care le pot achizitiona cu un buget de aprox 800(SH)-1100lei(noi)? Help plz:D
Remi Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 vezi ca pe magazinul de muzica e vreo 9 mil boss-ul
patrick_vlad Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 vezi ca pe magazinul de muzica e vreo 9 mil boss-ul e 1000lei... http://www.magazinuldemuzica.ro/Boss-ME-70-_-7182.html
bach Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 La 800 lei cumperi un GT-8 (scond hand) care e ceva mai complex decat me-70!
florinmarinoiu Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Am avut mai multe procesoare,printre care si Vox Tonelab Ex si Boss Me-70.Ce pot sa iti spun?Fiecare are treaba lui.Acum am un Boss GT-8 de care sunt foarte multumit. Ar fi bine daca le-ai incerca pe fiecare in parte.Pana la urma conteaza ce ton iti place tie cel mai mult. Numai bine, Florin.
FiveseveN Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 De banii respectivi iti poti lua un combo decent, cu lampi. Dar îți poți lua 46 amplificatoare, 30 de distorsiuni, 44 efecte și o interfațã digitalã ca în cazul unui GT-8?
bach Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 <offtopic> De banii respectivi iti poti lua un combo decent, cu lampi. </offtopic> De unde ca-mi iau eu?!?! Fara gluma acu da chiar cu 800 lei combo cu lampi si decent pe deasupra mai rar!
Alex_Strat69 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 gasesti un Blackstar HT 5 sau ceva asemanator , vezi pe la publicitate , era si un Marshall Class 5 , poate un Fender Champ etc . Decat sa iei procesor gunoi mai bine iti iei o placa gen Line 6 UX 2 si iesi mult mai ieftin si suna mai bine . Dar tot a digital suna !
patrick_vlad Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 gasesti un Blackstar HT 5 sau ceva asemanator , vezi pe la publicitate , era si un Marshall Class 5 , poate un Fender Champ etc . Decat sa iei procesor gunoi mai bine iti iei o placa gen Line 6 UX 2 si iesi mult mai ieftin si suna mai bine . Dar tot a digital suna ! Tu ce procesor recomanzi intr-un buget de aprox 11mil?
bach Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 gasesti un Blackstar HT 5 sau ceva asemanator , vezi pe la publicitate , era si un Marshall Class 5 , poate un Fender Champ etc . Decat sa iei procesor gunoi mai bine iti iei o placa gen Line 6 UX 2 si iesi mult mai ieftin si suna mai bine . Dar tot a digital suna ! Nu vreau sa va contrazic nici pe tine nici pe dudu ca stiu ca aveti ceva experienta vis-a-vis de scule, dar omu a intrebat de procesor, eu am gandit practic, daca omu se trezeste peste 2 sapt ca vrea sa iasa live, ce face cu placa de sunet sau cu Ht5/Class 5?!?
Guest ArianeQube Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Eu am ales Vox Tonelab EX + Fender Frontman 212R , si sunt super multumit. Chitara in schimb e cam naspa , da nah... Oricum pentru blues, classic rock, poate si ceva metal, Vox-ul e genial.
Recommended Posts