George Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 As vrea sa stiu daca intr-un stratocaster de orice firma cu o configuratie H-S-S se gaseste un loc in corp pentru o baterie de 9 V. Orice opinie este binevenita. Multumesc.
Cosu Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Parca la "stratocasoru " meu e loc. Daca nu e il poti convinge cu relativ putin efort sa faca loc si unei baterii
George Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Poti sa-mi dai cateva amanunte, te rog? Later edit: Si inca ceva. Cum se comporta stratul la corzi mai groase, sa zicem 12-60, si acordaje mai jos?
Cosu Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Adica daca intr-adevar nu incape se poate sapa cu grija putin in corp sa ii faca loc. Ultima oara cand am desfacut chitara stiu ca era ceva loc p-acolo. Daca apare burb la rgc3 va veni si cu chitara mea . Puteti sa o desfaceti si sa va uitati exact ce si cum(adica aveti lumina verde de la mine). Legat de acordajele joase ... Griful de strat este mai ingust decat la alte chitare . D-asta stratul nu e o chitare de metale. Poti pune fara nici o problema corzi mai groase atata timp cat o vei tine in acordaje mai grave. Eu mai jos de C# nu am coborat pe stratul meu deoarece nu am corzi de asaceva si pentru ca nu sunt inebunit sa cant chestii ultra suparate.
felix Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 am cantat multa vreme cu corzi de acustica pe o copie de strat destul de buna si n-am avut probleme.
hihi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Am gasit niste poze, sper sa te ajute Si da... ai loc sa pui o baterie.
Recommended Posts