Guest Meli Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Hora este cea mai buna firma de chitari acustice?
eduard.alexandru Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 (edited) Altul cu obsesia "care e cel mai bun"... Ba, eu beau Tuborg pentru ca-mi place MIE mai mult decat alta bere, ma doare-n paispe ca nu e universal recunoscuta ca fiin "cea mai buna bere". Intelegi ideea? Edited November 25, 2011 by draugr
SethOne Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Hora este cea mai buna firma de chitari acustice? nu.
Leumas Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Hora este cea mai buna firma de chitari acustice? Ce te face sa crezi asta ? Firma romaneasca da...e cea mai buna......pentru ca e singura )
Concordis Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Eu cred ca pana la un nivel se poate vorbi de cel mai bun: cel mai bun ca nu se rupe, cel mai bun ca nu falseaza, cel mai bun ca etc. Atunci cand iti permiti ceva mai scump cred ca se poate vorbi de preferinte. Hora nu e una dintre cele mai bune firme de chitare, dar nici nu cred ca se doreste a fi. La urma urmei iti e oferita o chitara pe care poti sa ti-o cumperi si de care te poti folosi. Avea cineva semnatura pe forumul ista: "problema in majoritatea cazurilor nu e cu chitara ci cu chitaristul" sau ceva in genu. Foarte moralizator
Leumas Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Asa e, ai dreptate. Cred ca replica respectiva apartine domnului karpi. Oricum , cel mai bun e ce iti place tie, in nici un caz ce e mai scump.
Guest Meli Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 (edited) Am inteles. Mulrumesc mult! foarte folositoare sfaturi Edited November 26, 2011 by Meli
thebluefalcon Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Mai ales ca incepator chiar nu conteaza pe ce canti prea mult; cea mai buna chitara este cea pe care o ai si mare adevar este si ce a zis concordis mai sus; de cele mai multe ori problema este chitaristul, nu chitara si celelalte unelte
stratosaurus Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 E Dacia 1310 cea mai buna masina? Pentru romani, pana in 89', da, a fost...
Leumas Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Pentru unul care nu a mai condus si nu a vazut masini in viata lui , isi da seama daca Dacia 1310 e buna sau rea ? 1
eduard.alexandru Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Am mai zis-o de multe ori: prima chitara e provizorie. Abia dupa ce ai ceva experienta si stii exact ce preferinte ai poti alege un instrument potrivit pentru tine.
Recommended Posts