Keceap Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 (edited) Digitech Metal Master sau Boss Metal Zone??? Nu reusesc sa ma decid. Pe care dintre astea sa le iau? Please HELP! Edited July 6, 2006 by Keceap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 (edited) io zic ca bossul... boss in general mi-a facut o impresie mult mai buna decat digitech Edited July 6, 2006 by tudor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keceap Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 Da, am mai citit si auzit despre Boss Metal Zone. Ramane asa. Dar acum... cine vinde? Stiti pe careva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 mica publicitate...uita-te acolo...trebuie sa gasesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keceap Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 GATA, TOPIC INCHIS (pentru mine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Nu stiu cum s-a inchis pentru tine, dar LINE 6 UBERMETAL e mai bun ca alea doua ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 iar incepeti? le am p ambele, si metal zone sa fiu mai clar(si sincer)...aham aham : SUUUUUUUUCKSSSSSS BIIIIIIIIIG TIIIIIIIIIMEEEEEEEE....kre ca e destul d clar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dyo Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Line 6-ul e mai bun decat ambele, le-am avut pe toate 3. Am ramas cu uber-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 http://www.music123.com/Krank-Distortus-Ma...124925.Music123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Line 6-ul e mai bun decat ambele, le-am avut pe toate 3. Am ramas cu uber-ul. Dyo man, cred ca e o chestie de gust pana la urma. Am observat ca in general cand se face o recomandare (efecte, amp-uri, chitari) multa lume tinde sa se indrepte catre achizitionarea acelui produs pentru a fi "in carti" cu forumul sa zicem, cu riscul clar ca persoana respectiva sa ajunga acasa cu preferinta altuia el constatand intr-o perioada scurta ca de fapt nu e ce vrea el. Cel mai bine ar fi ca potentialul cumparator sa asculte, si sa cante (probeze) acele item-uri care urmeaza a fi achizitionate si sa aleaga pe acela care il imbraca mai bine. Evident...in functie de ce vrea sa cante si asa mai departe. As putea sa-i recomand si eu Metal Zone-ul deoarece pe mine ma incalzeste si-mi place foarte mult sunetul lui...dar na, daca omului nu o sa-i placa finalmente? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 True, true. Ar fi bine daca ne-ai spune si ce amp ai (daca ai), ce ton(uri) cauti sa scoti (transparent, murdar, dulce, sticlos, over-the-top-brutal s.a.m.d.), daca vrei una si buna sau versatilitate etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 metal masteru nuj cum ii dar am auzit metal zone si nu mi-o placut deloc. line6 ii digital......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarsarpe Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 metal masteru nuj cum ii dar am auzit metal zone si nu mi-o placut deloc. line6 ii digital......... mai .. eu unul nu sunt metalar nu am nici o treaab cu genul dar le-am incercat pe amandoua si desi acum vre-un an si ceva uram MT2-ul, acum din intamplare am ajuns sa am unul acasa pt "my home study distors" ( emai mult decat ok pt asta) nu mai imi displace deloc.. poate nu va place ca ii taiati din medii.. putine medii si gasite frecventele unde va raspunde chitra cel mai bine si nu suna rau deloc.. agresiv ce-i drept dar nu rau.. am auzit multe mult mai rau. prefer asta lui digitech. de uber metal nu am ce spune ca nu l-am auzit.. dar cum eu "iubesc" line 6-ul si digitalul in general sigur nu mi-ar place.. no offense pt cei carora le plac. PS: vad ca topicul pare inchis.. scuze de post daca e asa.. dar ma plictisesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 depinde mult si ce vrei sa faci cu bedala... daca este booster pt amp, mai fine folosesti una analogica. daca ai nev de pedala pt distors-ul ei propriuzis, este chestie de gust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastislav Svarog Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 (edited) metal masteru nuj cum ii dar am auzit metal zone si nu mi-o placut deloc. line6 ii digital......... toate 3 sunt digitale. Edited November 22, 2007 by Rastislav Svarog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 am si metal zone si master akum, si sincer....mere si unu si altu eu d ex metal zone il folosesc la riffuri dar si solo-uri mai vintage high gain, metal masteru pt batio like vocal stuff, they both work.... toate 3 digitale? ce prostie....doar uber metal e digital, metal zone-u in nici un caz, si metal masteru are doar cipu ala DNA , aia nu inseamna ca e digital, desfa o pedala Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 nici unu !!! ia-ti un marshal jackhammer .... sau EH metal muff in functie de ce tip de dist vrei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts