Guest Stelian95 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Stie cineva un astfel de soft? Sau daca imi poate incetini cineva o melodie si sa mi-o trimita... Am incercat cu Audacity, dar nu gasesc niciunde. Oasis - Live Forever.mp3
'mnezău Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Cu Audiocity nu stiu, dar tin minte ca la Reaper mergea. Schimbi tempo-ul.
Guest Stelian95 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 imi poti zice pe scurt cum fac asta? )
Balaurul Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Sony Sound Forge -> Process -> Time Strecth. Poti si sa grabesti, si sa raresti. Ai grija sa bifezi acolo sa-ti pastreze pitch-ul original, daca cumva are aceasta optiune.
shedow11 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 (edited) Incearca si Transcribe! ,un program foarte bun care nu schimba pitch-ul melodiei cand incetinesi tempo-ul,are foarte multe unelte faine,dar din pacate ii trail 30 zile...Poti sa te uiti si la video-uri la el (trebuie sa fie .mp4 sau orice format care Quicktime il suporta,si acesta trebe instalat ca sa te uiti la video-uri). P.S:Mie imi place asa de mult incat mi-am facut o partite separata si am pus un winXP ca la fiecare 30 zile sa il reinstalez din nou numa ca sa il pot folosi:)). P.P.S:Daca cauti pe google un crack sau un serial pentru el nu o sa gasesti nimic,ba mai mult poate nimeresti un link si intrii pe site-ul lor si iti zice ca nu ii buna pirateria&altele...Eu sincer cand o sa am aproape 200 de care nu am ce face o sa cumpar programul si o sa-i sprijin prin cumpararea celui original(asa cum ar trebui sa facem toti) + ca nu va mai trebui sa reinstalez pe o partie un windows doar ca sa am varianta trial:)) Edited October 27, 2011 by shedow11
ramurel Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 am gasit. multumesc mult Nu ºtiu unde-ai gãsit-o, secretosule, însã ai soluția sub nasul tãu, chiar în Guitar Rig !
SolDiez Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Aveai si in Audacity - Change tempo(without changing pitch)
shedow11 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Am incercat si Audacy,nush dc dar mie cel mai mult imi place Transcribe, v-am zis numai de program restul cand schimbam pitch-ul sau la video pierdea destul de mult din calitate, but this is just my opinion
Recommended Posts