cris floyd Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) Salutare dragi forumisti, As dori sa va arat ultimele mele realizari , un preamplificator cu doua canale , eq individual pentru fiecare canal plus fx loop insert , construit intr-o cutie hammond 1590bb, si o pedala de delay construita in jurul binecunoscutului deja PT2399 , imi place foarte mult cum a iesit. Am atasat un sound sample realizat cu microfonul incorporat in laptop asezat in fata cabinetului meu dotat cu un celestion si un am solid state de 50W si poze. Multumesc!!! mini preamp.mp3 Edited October 9, 2011 by cris floyd 2
bach Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Salutare dragi forumisti, As dori sa va arat ultimele mele realizari , un preamplificator cu doua canale , eq individual pentru fiecare canal plus fx loop insert , construit intr-o cutie hammond 1590bb, si o pedala de delay construita in jurul binecunoscutului deja PT2399 , imi place foarte mult cum a iesit. Am atasat un sound sample realizat cu microfonul incorporat in laptop asezat in fata cabinetului meu dotat cu un celestion si un am solid state de 50W si poze. Multumesc!!! suna misto, super treaba ai facut, sigur suna mult mai bine live, dar de asta ma conving eu!
ggedamed Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Frumos! Doua intrebari: - Ce e chestia rosie de pe fire? Oja? - De ce "Analog Delay"? PT2399 e digital. Sa dea mai bine la snobi?
AnalogSound Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Well done. @Masta Gi: este hot-glue (exista de diverse culori). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
cris floyd Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Well done. @Masta Gi: este hot-glue (exista de diverse culori). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Multumesc mult !!! Masta Gi , raspunsul la prima intrebare l-a dat deja Gabi , iar in ceea ce priveste delayul, i-am zis analog pentru ca asa se cam comporta si ca sa prinda bine la snobi Multumesc inca o data!!!
Recommended Posts