www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cris floyd

Active Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

53 Excellent

About cris floyd

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  Squier vintage 60
  Zoom G2Nu
  scarlatfx pedals

Recent Profile Visitors

5635 profile views
 1. Nu, astea sunt EFT-uri, daca va mai aduceti aminte!!
 2. Hello guys, Clasicul fuzz face cu tranzitori cu germaniu,Suna foarte fat, foarte vintage, imi place. iata poze, multumesc. Cristi
 3. Da, multumesc Liviu. Am sa postez si sampeluri insa deocamdata nu ma prea intalnesc cu tipul caruia i-am vandut pedala.
 4. Eu vorbeam de iesirea opampului si nu de intrare! Nu am mai vazut de mult opampul asta prin Romania, dar o fi , nu stiu, nu ma contrazic, omul pentru care am construit pedala l-a cumparat. Pe mine nu ma intereseaza, eu pentru mine am flosit NE 5534 pentru ca este un inlocuitor bun, suporta sarcini capacitive ca si LM-ul.
 5. Le lipesc cu dublu adeziv. Da, i-a cam scapat dejetul la zerouri, desi, si eu l-am luat cu 50 dolari !! Si tot asa, din ci-urile care nu se mai gasesc , am luat ca3080 opamp cu transconductanta pentru dyna comp , voi posta si pedala aceea. Eu pro co ratul l-am mai lucrat si cu NE5534, ideea este ca in acest effect trebuie folosit un opamp care sa suporte sarcini mici la iesire, pentru ca iesirea "vede" un filtru RC cu doi poli . De aceea , cine nu are un LM308N si nu doreste sa cheltuie 50$ , NE5534 este la fel de bun, dupa parerea mea. Nu SUNT BUNE opampurile ultra cunoscute NE5532, TL084,TL074,TL072 s.a.m.d. acestea nu "vad" bine sarcina la iesire in acest effect. Cristi!
 6. Multumesc !! Pentru inscriptionare, imprim pe hartie iar apoi o laminez. Rezista si la umezeala si alte chestii, si se poate schimba cind doresti.
 7. Multumesc! Da, revin cu mostre, doar ca pedala este in posesia celui caruia i-am facut-o , deci va mai dura ceva.
 8. Hello Guys, Doresc sa prezint o noua pedala facuta la comanda pentru un ghitarist din Timisoara ( nu dau nume ca poate se supara omul), este vorba de o clona a cunoscutului RAT fabricat de PRO CO. La aceasta clona am folosit CI-ul original care a cam costat ceva ,dar a meritat si am implementat toate modurile cunoscute pentru aceasta pedala, acestea fiind selectabile din switchuri. Deci pe scurt PRO CO RAT cu CI-ul original LM308N si moduri la pretul de numai 250RON. Am atasat poze si aici si pe blogul meu. Voi reveni cu samples. Multumesc Cristi
 9. Hello again dragi colegi in ale ghitarelor, M-am bucurat nespus sa observ ca acest topic are peste 1400 de view-uri, asa ca , multumesc foarte mult !!!! Astazi am terminat si o a doua versiune , mai imbunatatita, sunt tare curios sa vad ce "spuneti ". Pentru ca mai multi oameni mi-au cerut schema,am postat-o pe blogul meu ( http://scarlatfx.blo...ech-corner.html) pentru cine doreste sa-l construiasca, mult succes. Veti observa ca effectul este construit in jurul cunoscutului PT2399. Pentru cei care nu doresc sa-l construiasca si doresc sa-l achizitioneze gata facut, contactati-ma, pretul este 250Ron , insa pretul se poate negocia . Am atasat de asemenea inca un videoclip pe care l-am filmat astazi, in timp ce ma jucam. Imi cer scuze pentru calitatea imaginii, sunetul e tras cu microfonul camerei de filmat .... Chorusul a fost trecut printr-un reverb si apoi direct in ampul meu solide state si cabinetul echipat cu un celestion de 12 inch. Multumesc , Cristi
 10. Hai sa nu exageram, eu am pe masa un DSP care va fi un delay in curand , nu cunosc atit de multi care programeaza in C sau alte limbaje de programare la acest nivel, hai ca midi am mai vazut implementat dar.... Hai Vio, aici nu e o competitie, in fond eu asta fac din placere , dupa cum se vede si la mine pe blog. Si da, puterea de cumparare e foarte mica la Romani, asa ca, eu cred ca si noi constructorii de echipament electronic avem cam multe prtentii, dar na... Eu zic sa-i dam inainte , fiecare cu ce stie si cu ce ii place, multumesc de sfaturi sunt constructive. Pana la urmatorul efect de ghitara , va doresc toate cele bune! Cristi !!
 11. Vio, nu incerc sa ma vand ieftin, e bun sfatul si apreciez, insa nu ma intelege gresit. Si eu cint la chitara de ceva vreme , stiu la ce preturi se cumpara pedalele analoage , deci incerc sa fac pret bun !!!! Sper sa fie apreciat !! Oricum , multumesc pentru sfat si spentru sprijinul de pina acum , Vio!! Dau o bere intr-o zi ! Multumesc ! Cristi!
 12. Eu cu cea mai mare placere le pot da omului sa incerce, nici o problema, sa mai auzim ... Vio cum a facut, a dat ampuri la oricine , asa.... sunt curios?!!! Plus ca nu te supara chorus la 250 -200 ron !!!! Nu stiu, mai ziceti , mai propuneti !!! Multumesc mult !!
 13. Multumesc ! Astept comenzi , prieteni !!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.