www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cris floyd

Active Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cris floyd

  1. Nu, astea sunt EFT-uri, daca va mai aduceti aminte!!
  2. Hello guys, Clasicul fuzz face cu tranzitori cu germaniu,Suna foarte fat, foarte vintage, imi place. iata poze, multumesc. Cristi
  3. Da, multumesc Liviu. Am sa postez si sampeluri insa deocamdata nu ma prea intalnesc cu tipul caruia i-am vandut pedala.
  4. Eu vorbeam de iesirea opampului si nu de intrare! Nu am mai vazut de mult opampul asta prin Romania, dar o fi , nu stiu, nu ma contrazic, omul pentru care am construit pedala l-a cumparat. Pe mine nu ma intereseaza, eu pentru mine am flosit NE 5534 pentru ca este un inlocuitor bun, suporta sarcini capacitive ca si LM-ul.
  5. Le lipesc cu dublu adeziv. Da, i-a cam scapat dejetul la zerouri, desi, si eu l-am luat cu 50 dolari !! Si tot asa, din ci-urile care nu se mai gasesc , am luat ca3080 opamp cu transconductanta pentru dyna comp , voi posta si pedala aceea. Eu pro co ratul l-am mai lucrat si cu NE5534, ideea este ca in acest effect trebuie folosit un opamp care sa suporte sarcini mici la iesire, pentru ca iesirea "vede" un filtru RC cu doi poli . De aceea , cine nu are un LM308N si nu doreste sa cheltuie 50$ , NE5534 este la fel de bun, dupa parerea mea. Nu SUNT BUNE opampurile ultra cunoscute NE5532, TL084,TL074,TL072 s.a.m.d. acestea nu "vad" bine sarcina la iesire in acest effect. Cristi!
  6. Multumesc !! Pentru inscriptionare, imprim pe hartie iar apoi o laminez. Rezista si la umezeala si alte chestii, si se poate schimba cind doresti.
  7. Multumesc! Da, revin cu mostre, doar ca pedala este in posesia celui caruia i-am facut-o , deci va mai dura ceva.
  8. Hello Guys, Doresc sa prezint o noua pedala facuta la comanda pentru un ghitarist din Timisoara ( nu dau nume ca poate se supara omul), este vorba de o clona a cunoscutului RAT fabricat de PRO CO. La aceasta clona am folosit CI-ul original care a cam costat ceva ,dar a meritat si am implementat toate modurile cunoscute pentru aceasta pedala, acestea fiind selectabile din switchuri. Deci pe scurt PRO CO RAT cu CI-ul original LM308N si moduri la pretul de numai 250RON. Am atasat poze si aici si pe blogul meu. Voi reveni cu samples. Multumesc Cristi
  9. Hello again dragi colegi in ale ghitarelor, M-am bucurat nespus sa observ ca acest topic are peste 1400 de view-uri, asa ca , multumesc foarte mult !!!! Astazi am terminat si o a doua versiune , mai imbunatatita, sunt tare curios sa vad ce "spuneti ". Pentru ca mai multi oameni mi-au cerut schema,am postat-o pe blogul meu ( http://scarlatfx.blo...ech-corner.html) pentru cine doreste sa-l construiasca, mult succes. Veti observa ca effectul este construit in jurul cunoscutului PT2399. Pentru cei care nu doresc sa-l construiasca si doresc sa-l achizitioneze gata facut, contactati-ma, pretul este 250Ron , insa pretul se poate negocia . Am atasat de asemenea inca un videoclip pe care l-am filmat astazi, in timp ce ma jucam. Imi cer scuze pentru calitatea imaginii, sunetul e tras cu microfonul camerei de filmat .... Chorusul a fost trecut printr-un reverb si apoi direct in ampul meu solide state si cabinetul echipat cu un celestion de 12 inch. Multumesc , Cristi
  10. Hai sa nu exageram, eu am pe masa un DSP care va fi un delay in curand , nu cunosc atit de multi care programeaza in C sau alte limbaje de programare la acest nivel, hai ca midi am mai vazut implementat dar.... Hai Vio, aici nu e o competitie, in fond eu asta fac din placere , dupa cum se vede si la mine pe blog. Si da, puterea de cumparare e foarte mica la Romani, asa ca, eu cred ca si noi constructorii de echipament electronic avem cam multe prtentii, dar na... Eu zic sa-i dam inainte , fiecare cu ce stie si cu ce ii place, multumesc de sfaturi sunt constructive. Pana la urmatorul efect de ghitara , va doresc toate cele bune! Cristi !!
  11. Vio, nu incerc sa ma vand ieftin, e bun sfatul si apreciez, insa nu ma intelege gresit. Si eu cint la chitara de ceva vreme , stiu la ce preturi se cumpara pedalele analoage , deci incerc sa fac pret bun !!!! Sper sa fie apreciat !! Oricum , multumesc pentru sfat si spentru sprijinul de pina acum , Vio!! Dau o bere intr-o zi ! Multumesc ! Cristi!
  12. Eu cu cea mai mare placere le pot da omului sa incerce, nici o problema, sa mai auzim ... Vio cum a facut, a dat ampuri la oricine , asa.... sunt curios?!!! Plus ca nu te supara chorus la 250 -200 ron !!!! Nu stiu, mai ziceti , mai propuneti !!! Multumesc mult !!
  13. Multumesc ! Astept comenzi , prieteni !!
  14. Haideti , dragi colegi forumisti, spune-ti , e prea mare pretul sau nu e. As dori pareri si critici, vor mai urma si alte pedale de efecte, asa ca ma intereseaza feedbackul vostru. NU trebuie sa va mai spun ca , cei ce cumpara pedalele de la mine au si garantie pe viata, adica atita timp cit eu traiesc , eu le repar pe gratis !! Deci , pareri , va rog !! Fiti duri!
  15. Am un chorus la vanzare , cine doreste , pretul e de 250 ron. Sper sa nu ma pedepseasca adminii ca nu am postat si in rubrica de mica publicitate. Multumesc ! http://scarlatfx.blogspot.ro/p/guitar-pedals.html
  16. Chorus-ul il fac la comanda la pretul de 250 ron fara taxe de transport. Constructia dureaza o saptamana. Multumesc si sper sa nu fi suparat adminii ca am pus pret aici!
  17. Eu incerc sa-mi fac un nume in constructia pedalelor , deci incerc sa vand produsul finit si din cauza asta parca nu as da foarte multe detalii de constructie. Schema este un proiect personal si trebuie sa recunosc ca m-am chinuit mult la ea ca sa sune chorusul asta asa, iar in ceea ce priveste pcb-ul, sunt de fapt doua pcb-uri suprapuse in pedala, iar design -ul pcb-ului e foarte important aici,pentru ca greselile de design al pcb-ului duc la zgomot mare. Dar , sunt convins ca daca aceasta pedala se va cumpara de la mine , doamne ajuta , cineva tot va ridica schema in cele din urma, deci the secret will be out there ), Asa ca voi posta schema , daca vor fi mai multi colegi de forum care sa o solicite. Pina atunci , eu, pedala o construiesc la comanda la un pret bun, zic eu , insa nu cred ca pot spune pretul aici ... Multumesc!!
  18. Am ras de am picat pe jos, mi-a placut asta cu teleshopingul , si, da, ai dreptate ... am incercat sa explic citeva lucruri importante , dar chiar suna a teleshoping. Multumesc de sfat si de laude , toate cele bune ! Cristi
  19. Multumesc mult, acest chorus impreuna cu sinampul sunt doar doua dintr-un lant de 40 de pedale pe care vreau sa le construiesc. Bineinteles ca voi construi la comanda pentru oricine doreste si am sa incerc sa pastrez preturi de Romania, desi cei care construiesc echipament aici pe RGC stiu foarte bine cite cheltuieli sunt si cita munca. Acest chorus are la baza liniei de inatrziere un PT2399, intr-adevar. PT-ul este deja cunoscut si nu are rost sa mai intru in detalii, insa, as dori sa atrag atentia asupra unui aspect. Acest integrat are in componenta sa un modulator delta sigma , memorie de 44kb si demodulator delta sigma. Aceste convertoare de tip delta sigma, nu suna rau de loc daca ceasul de esantionare este de cel putin 10 ori mai mare decit frecventa maxima care urmeaza a fi convertita. Deci, in concluzie, PT-ul este extraordinar , atunci cind e folosit pentru intarzieri mici , chorus sau reverb. Cu cit fortam intarzieri mari de la el cu atit va suna mai prost, pentru ca la PT-2399 ceasul de esantionare indexeaza si memoria , deci vrem intarziere mai mare , atunci folosim un ceas de esantionare mai mic si deci o calitate a sunetului intarziat mult mai proasta. Eu l-am folosit aici , cu cea mai mica intarziere prezentata in datasheet, astfel incat tactul de esantionare trece lejer de 2MHz , deci o rezolutie foart buna a convertoarelor . Cine e de meserie sau a mai lucrat cu digitale va intelege cit de important este tactul impreuna cu convertoarele si ce inseamna un convertor delat sigma. Cine nu este atit de familiarizat cu acestea , don't worry, just listen, daca iti place , cumpara si vorbesc la general, nu conteaza ce este inauntru. Suna? iti place? si totusi, arata decent? atunci cumpara-l si pune-l in lant. Multumesc Cristi
  20. Salutare tuturora, Doresc sa va prezint o alta pedaluta semnata SCARLAT. Pedala este un chorus cu un sound foarte vinage , 3 controale SPEED,DEPTH si LEVEL. Va rog sa ascultati samplelul si sa vizitati blogul meu http://scarlatfx.blogspot.ro/p/guitar-pedals.html pentru detalii. Multumesc foarte mult si sper sa va placa !!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.