Guest MariusDK Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 vreau sa imi cumpar o chitara electrica si cel mai mult mia placut ibanez grg170 dx.dar nu stiu sigur ce cat de buna e pt incepator in ale electrici? help!!!
Guest Metalzone91 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 orice chitara e buna pentru incepatori.
Septi Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dude nu prea exista chitara pentru incepatori sau chitara pentru avansati.Poti fi incepator pe orice chitara iti place sau sa fi God mode cu un Squier Affinity , insa nu asta e ideea.Daca iti place poti sa o cumperi. In cele ce urmeaza o sa scrie un user care o sa zica sa nu iti iei acea chitara , totul tine de preferinte ,ureche muzicala...deci da , daca iti place si sunetul chitarii respective , nu numai cum arata nu sta pe ganduri.
Riccardo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 O chitara buna, cu toate ca ti-as recomanda una fara whammy bar. Pot sa te orientezi spre o electrica Aria daca nu gasesti nimic altceva Ibanez fara whammy. Aria sunt chitare foarte bune pentru pretul lor
Guest OratioMentis Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 @MariusDK, s-au decis ai tai sa-ti faca scula cadou daca iei bacalaureatul in toamna?
MardukGX Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Modelul grg170dx a fost prima mea chitara electrica. Pot sa spun ca e perfecta pentru incepatori din punctul de vedere al constructiei ei (gatul e foarte confortabil) Te-as sfatui totusi as nu iti iei modeul acesta, deoarece ai sa ai bataie de cap cu tremolo-ul (whammy bar) Sugerez: http://www.mcmusic.r...dProductID=1892 http://www.mcmusic.r...dProductID=2617 In eventualitatea in care mai ai 100 RON iti recomand cu caldura: http://www.mcmusic.r...dProductID=2406 ^ E mai buna decat multe chitare din aceeasi arie de pret. E mult mai buna decat toate modelele Ibanez ~1000 RON din toate punctele de vedere mai putin gatul (desi pana la urma asta poate tine de gust, Ibanezurile au gaturile mai bune IMO)
eduard.alexandru Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 E mult mai buna decat toate modelele Ibanez ~1000 RON din toate punctele de vedere mai putin gatul (desi pana la urma asta poate tine de gust, Ibanezurile au gaturile mai bune IMO) E ceva ce difera de la un chitarist la altul. Mie nu-mi place deloc sa cant pe Ibanez tocmai din cauza gatului. Pentru un incepator, orice chitara e buna. Prima chitara e doar pentru acomodare si pentru a afla ce vrei de la un instrument.
MardukGX Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 E ceva ce difera de la un chitarist la altul. Mie nu-mi place deloc sa cant pe Ibanez tocmai din cauza gatului. Pentru un incepator, orice chitara e buna. Prima chitara e doar pentru acomodare si pentru a afla ce vrei de la un instrument. Ah, am uitat sa prezint cea mai buna optiune: Daca ai un magazin de muzica care vinde chitare in zona, du-te acolo si probeaza! Ai sa inveti mai usor/bine pe ceva ce iti place. Fiind incepator nu prea ai cum sa dai gres din acest punct de vedere
Les Paul 1960 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Subscriu pentru Vintage, cred ca imi iau si eu un SG din asta, daca am noroc poate gasesc una dintr-o bucata ca V100 asta de il am eu.
Guest MariusDK Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 imi place foarte mult modelul. dar ca sunet nustiu care ar fi mai buna dintre modelele acestea modele sub 11-10 mill eu din cate am inteles de la alti chitaristi este grg170dx whammy bar nu se poate loa jos ?
Riff Hudson Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 E ceva ce difera de la un chitarist la altul. Mie nu-mi place deloc sa cant pe Ibanez tocmai din cauza gatului. ce-are gatul ibanezului? ca am gadilat si eu cateva si nu mi s-au parut cu nimic deosebite de alte modele( BC Rich, Dean, Jackson, Epiphone)
MardukGX Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 imi place foarte mult modelul. dar ca sunet nustiu care ar fi mai buna dintre modelele acestea modele sub 11-10 mill eu din cate am inteles de la alti chitaristi este grg170dx whammy bar nu se poate loa jos ? Probabil ca acei chitaristi au avut-o ca prima chitara. Nu am zis ca nu e buna, am zis ca exista optiuni si mai bune in aceeasi arie de pret. Vezi postul meu de mai sus. In leagatura cu 'whammy bar-ul': Se poate da jos, insa bridge-ul nu. El poate fi blocat, doar ca e mai bine sa iti cumperi unul cu bridge fix (postul meu de mai sus) pentru a evita eventuale probleme. Incepatorii nu au nevoie de tremolo, oricum. ce-are gatul ibanezului? ca am gadilat si eu cateva si nu mi s-au parut cu nimic deosebite de alte modele( BC Rich, Dean, Jackson, Epiphone) Nu stiu pe ce Epiphone-uri/Ibanez-uri ai cantat, diferenta e destul de sesizabila. Cu Jackson intr-adevar seamana mult.
Recommended Posts