www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Steve Vai - For The Love Of God(Cover By Gabrie Voicu)

Recommended Posts

Guest GabrielVoicuHimself
Posted

Buna ziua tuturor!

Acesta este coverul meu pentru melodia Steve Vai - For The Love Of God. Calitatea video este cam nasoala dar merge.

Sper sa va placa!

Va multumesc!

http://www.youtube.com/watch?v=-DIdnQD2-rk

Posted

Buna ziua tuturor!

Acesta este coverul meu pentru melodia Steve Vai - For The Love Of God. Calitatea video este cam nasoala dar merge.

Sper sa va placa!

Va multumesc!

Mi-am format o oarecare parere in ultimii ani referitoare la Fenomenul Steve Vai care cred ca se poate observa si aici pe R.G.C ca exista si se amplifica:)

Si eu am fost un mare fan S.Vai cand am avut 18 ani si imi place si acum.Majoritatea tinerilor vor sa cante ca si Vai datorita faptului ca e foarte exotic si carismatic printre altele.Cred ca e mai bine ca ghitaristii tineri sa nu ramana prea mult acolo si sa mearga mai departe.Stilul lui S.Vai e atat de unic incat daca ne obisnuim sa interpretam ca el(sa adoptam din tehnica lui care e foarte personala...slideuri ,Floyd, sound chiar grimaze:)) vom canta ca niste S.Vai mai micuti si mai slabuti.

Mi-am dat scurt cu parera!Nu ma injurati prea rau! :rolleyes:

Fain Gabriel!Suna bine pentru un video home made.Ai reusit sa intri in filmul lui S.Vai. imi place ce ai facut.Spor in continuare!

Posted (edited)

Multumesc! Sunt de aceiasi parere cu dnv. Deocamdata fac coveruri pentru ca nu am destule cunostinte sa pot crea propria melodie. Am multe dar nu neaparat ma bazez pe Steve Vai. Inca nu am echipamentul necesar pentru a inregistra si celelalte melodii. Va apreciez si multumesc pentru sfaturi!:respect:

Edited by GabrielVoicuHimself
Posted (edited)

name='GabrielVoicuHimself' timestamp='1313821039' post='593407'

Buna ziua tuturor!

Sper sa va placa!

Va multumesc!

Mi-am format o oarecare parere in ultimii ani referitoare la Fenomenul Steve Vai care cred ca se poate observa si aici pe R.G.C ca exista si se amplifica:)

Si eu am fost un mare fan S.Vai cand am avut 18 ani si imi place si acum.Majoritatea tinerilor vor sa cante ca si Vai datorita faptului ca e foarte exotic si carismatic printre altele.Cred ca e mai bine ca ghitaristii tineri sa nu ramana prea mult acolo si sa mearga mai departe.Stilul lui S.Vai e atat de unic incat daca ne obisnuim sa interpretam ca el(sa adoptam din tehnica lui care e foarte personala...slideuri ,Floyd, sound chiar grimaze:)) vom canta ca niste S.Vai mai micuti si mai slabuti.

Fain Gabriel!Suna bine pentru un video home made.Ai reusit sa intri in filmul lui S.Vai. imi place ce ai facut.Spor in continuare!

sa nu ramana prea mult acolo si sa mearga mai departe pana la colt apoi la dreapta ...haha ..apoi mai intreaba pe cate unul in ce directie se merge ...de fapt.

Nu are Vai absolut nici o tehnica personala "invenata" de el ...in afara de mimat magaierea grifului ...ca si interpret este altceva ,are acel ceva ...

Buna ziua tuturor!

Sper sa va placa!

Va multumesc!

http://www.youtube.com/watch?v=-DIdnQD2-rk

Frumos , foarte reusit ..

Edited by karpi
Posted

name='GabrielVoicuHimself' timestamp='1313821039' post='593407'

Buna ziua tuturor!

Sper sa va placa!

Va multumesc!

sa nu ramana prea mult acolo si sa mearga mai departe pana la colt apoi la dreapta ...haha ..apoi mai intreaba pe cate unul in ce directie se merge ...de fapt.

Nu are Vai absolut nici o tehnica personala "inventata" de el ...in afara de mimat magaierea grifului ...ca si interpret este altceva ,are acel ceva ...

Frumos , foarte reusit ..

+10 ! Respect .

Posted

prea perfect, mult prea perfect!

Va multumesc tuturor! :respect:

Posted (edited)

Da...nu a invntat el acel slide tapping sau floydul la ghitara dar s-a evidentiat prin acestea facand sa sune ghitara a Steve Vai.E greu sa vorbesti despre stil si tehnica....

Uite am gasit un video care suna a Steve Vai datorita interpretarii si tehnicii, nu inventate de el dar evidentiate de el(S.Vai):)Poate acum m-am exprimat mai bine.

Respect Karpi!

Inca odata felicitari Gabriel!!

Edited by chris_27
Posted (edited)

Da...nu a invntat el acel slide tapping sau floydul la ghitara dar s-a evidentiat prin acestea facand sa sune ghitara a Steve Vai.E greu sa vorbesti despre stil si tehnica....

Uite am gasit un video care suna a Steve Vai datorita interpretarii si tehnicii, nu inventate de el dar evidentiate de el(S.Vai):)Poate acum m-am exprimat mai bine.

Respect Karpi!

multumesc!:respect: imi place acest cover pe care mi l-ati dat. Este original si ador tehnica pe care o foloseste. foarte frumos!

Posted (edited)

multumesc pentru sfaturi! se pare ca problema cu wah s-a inrautatit :(. am avut ceva probleme pe parcursul melodiei..

Posted (edited)

Felicitari :D! Ai facut un cover super. Un sfat iti dau: sa mai exersezi acel alternate picking si mai mult decat pana acum, swep picking dar si celelalte tehnici mai grele la chitara.

Esti pe drumul cel bun si sa o tii tot asa. Mai ai unele ezitari si greseli dar sunt minore. O sa le remediezi in timp dar trebuie sa lucrezi mai mult decat pana acum.In rest este ok

si chiar mi-a placut coverul tau. Nu este o melodie usoara si apreciez ca te-ai bagat la ceva mai greu.

Mai ai mult de munca si vreau sa aud de tine peste cativa ani.

Multa bafta in continuare!!:rulez::yay:

Posted

Multumesc frumos! o sa tin cont de sfaturile dv. Va multumesc! :rulez::respect:

Posted

Pai si ti se pare normal? :unsure:

nu. dami mesaj privat ca e off topic daca nu ma insel. ok? ;)

Posted

Respect Karpi!

WHAt the living motherfuck is that???:ninja::ninja::ninja: suna mai bine decat pe orice chitara pe care am auzit coverul asta..

Posted

Sa-ti creezi mai multe identitati, din varii motive sau cu varii scopuri, este "off topic" intr-un sens mai grav decat sa fii off topic intr-o discutie !

Nu sunt sigur daca ai inteles ceva din ceea ce a spus @Gojira sau din ceea ce spun eu aici !

Am avut multe conturi din cauza unui user care vorbea foarte urat.

Chiar am dat mesaj administratorului sa stearga daca se poate cele doua conturi :unsure: