www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Okazii

Septi

Recommended Posts

Recent mi-am verificat spam-urile si ghici ce.Aveam vreo 3 mailuri de la Okazii.ro prin care zicea sa platesc nu stiu ce suma pentru nu stiu ce treaba.am avut mai demult cont pe okazii am vrut sa vand ceva insa nu am rezolvat nimic prin acel site.acum am primit mailurile respective ca am avut o tranzactie efectuata si ca trebuie sa platec 1,26 euro pentru ceva in caz contrar imi sterg contul si , citez "De asemenea ne rezervam dreptul de a initia toate actiunile legale in vederea recuperarii sumelor restante." asta ce vrea sa mai insemne , mentionez ca la datele de contact la ei am doar numarul de telefon , numele si adresa de mail.Nu e un cap de tara , dar m-ar scuti pana un drum la banca si as vrea sa fiu lamurit.

Buna ziua,

Aceasta este ultima somatie de plata pentru facturile care au depasit data scadenta.

In cazul neachitarii, contul Dumneavoastra va fi blocat definitiv in data de 09-07-11.

Suma de plata : 1.24 EUR

De asemenea ne rezervam dreptul de a initia toate actiunile legale in vederea recuperarii sumelor restante.

Iti multumim pentru intelegere.

Aceasta este ultima somatie de plata pentru facturile care au depasit data scadenta.

De asemenea ne rezervam dreptul de a initia toate actiunile legale in vederea recuperarii sumelor restante.

Iti multumim pentru intelegere.

Sunt 100% ca e phishing. adica iti zice ca ai depasit data scadenta. La ce data scadenta???

Ne rezervam dreptul de a initia toate actiunile legale.

Clar este fals cum zice si red.

Eu am avut intr-un timp contul de pe okazii pe minus 1 euro si ceva si nu mi-a zis nimeni nimic, nu mi-a banat contul.

Pai intra in contul de Okazii>Contul meu>Financiar. Vezi ce iti apare acolo. Daca apari cu -1.24 euro, inseamna ca e pe bune, ii platesti si aia e. In cazul oricarei tranzactii pe care o initiezi, site-ul iti ia un procent din vanzarea respectiva.

Comisionul perceput de Okazii.ro se diferențiazã în funcție de categoria produsului astfel: Pentru toate categoriile catalogului Okazii* comisionul este de 2.8% din valoarea ofertei câºtigãtoare în limita a 25 Euro.

* Pentru categoriile Computere ºi Software, Electronice; Foto, video; Console jocuri, gaming ºi Accesorii jocuri comisionul va fi 1% pentru produsele noi cu factura si garantie, pastrandu-se plafonul maxim de 25 de EURO.

Insa, in cazul in care initiezi o tranzactie, vine un pampalau da buy si pe urma se razgandeste. Ai optiunea de a recupera comisionui.

Dacã o tranzacție nu se finalizeazã cu succes și în realitate vânzãtorul are posibilitatea de a cere returnarea comisionului prin intermediul formularului de Retur comision.

Cererea poate fi inițiatã pentru vânzãrile finalizate în ultimele 30 de zile. În momentul inițierii acestei proceduri cumparatorului îi va fi trimis în mod automat un mesaj prin intermediul caruia i se cer detalii suplimentare legate de tranzacția realizatã care ne vor ajuta în luarea unei decizii.

Termenul de finalizare a procedurii poate dura pânã la 7 zile lucratoare din momentul inițierii.

Fa toate operatiunile legate de plata restantelor sau alte operatiuni financiare pe site-ul okazii scriind tu adresa "okazii.ro" in cazul nostru, in browser si evita sa dai click pe link-uri din mail-uri primite. Pot fi si tentative de phishing, pot fi insa si mesaje pe bune. Iti intra in spam pentru ca le vede serviciul de mail pe care-l utilizezi link-urile si le considera spam.

Dupa ce m-am chinuit o jumatate de ora sa imi reamintesc datele contului am intrat si aveam o anumita restanta de 1,24 euro m-am uitat era comision de la o "tranzactie" probabil a dat cineva , doar ca tranzactia nu avut loc in realitate.Ce pot face in acest caz ?Persoana respectiva a dat in noiembrie 2010 si cand vreau sa dau solicita returnare scrie "

Formular retur comision

In perioada aleasa nu aveti nici un comision returnabil"

Pai da, trebuie sa faci returul in 30 de zile de la finalizarea tranzactiei. Incearca sa faci plata, poate ti-or mai fi ramas 1.24 euro pe card :). Cel mai probabil este pe bune anuntul. Sunt extraordinar de mici sansele sa fi "ghicit" cineva ca tu ai exact 1.24 euro de plata, asa ca e posibil sa-ti inchida contul.

Pai n-are ce sa aleaga de-acolo, ca el a facut tranzactia si n-a platit. Ca s-a intamplat sa nu se efectueze tranzactia, daca nu anunti in 30 de zile, ei considera ca s-a efectuat. Singura solutie este sa plateasca.

Cand va faceti conturi, mai ales pe site-uri de genul ebay, okazii, amazon, cititi si voi alea unde bifati orbeste "i agree", ca sunt chestii interesante, de care va loviti mai tarziu.

Guest OratioMentis

Logarea in cont si citirea CONDITIILOR DE UTILIZARE SI COMISIONARE rezolvau problema asta. Sunt si eu utilizator de okazii si stiu foarte bine ce si cum, PENTRU CA AM CITIT.

Parerea mea.

Edited by OratioMentis

Vezi ca okazii au de cativa ani un cost al tranzactiilor finalizate. Sub 1 E nu ti se spune nimic, dar peste esti obligat sa platesti. Eu am vreo 0,60 E de vreo 2 ani si nu m-au somat. Daca mai fac ceva tranzactii si depasesc va trebui sa platesc. Probabil ai acumulat in timp suma de aceea ti-au scris abia acum. Concluzia e ca trebuie sa le achiti suma. Nu stiu ce se intampla daca nu o faci. Bafta!

mi-au trimis si mie ... penru ca aveam 1,03 euro ... suma aia de 1,24 e fara tva ! m-am dus la libra bank unde au ei deschis contul si platesti cu ORDIN DE PLATA ... e cel mai simplu , fara fraude fara prostii , am dat 10 lei , si mi-au ramas 0,8 euro in cont pentru tranzactii viitoare !

nu e phishing da nu am vrut sa risc sa platesc cu card si m-am dus la banca ! nush daca te da in judecata pentru 1 euro ..sa fim seriosi ..da iti pierzi contul si ma rog ..eu aveam niste calificative ok si nu am vrut ! sunt obosit scuze pentru multele "..."

probabil ca e poti si la alta banca .. dar cand am intrat in libra bank si am zis ca vreau sa fac un ordin de plata imi zice tipa de acolo : pt okazii? stai jos :) deci cred ca e mai simplu asa :)

numa' uite-te si noteaza-ti datele lor : cod iban si toate nebuniile alea !

Edited by liviusnop

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.