EugenRo2001 Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Update la "Strat cu pickguard de lemn" Mai am de facut nut-ul si setup-ul. 1
aleku Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) Scriu aici cu scuzele de rigoare. Nu detin facebook si cred ca s-ar potrivi un feedback aici. Am apelat la domnul Eugen pentru o chitara de suflet, pe care mai toti o vedeau terminata constructiv. Un Telecaster Thinline MIJ din '73. Ceea a iesit a depasit orice asteptari. IMHO, o piesa de arta, iar potentialul chitarii a fost confirmat. Multipla gratitudine si respect pentru: - curajul de a se inhama la o asemena lucrare; - rabdare infinita de restaurator; - rabdarea si intelepciunea cu care mi-a suportat indeciziile si intrebarile fara numar; - talentul de a invia un instrument; Multumesc, Alex http://s1168.photobucket.com/user/alecu3/library/Telecaster%20Thinline%20CSL%20MIJ%201973?sort=3&page=1 Edited July 1, 2014 by aleku 3
EugenRo2001 Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Multumesc pentru aprecieri. Cateva poze cu starea initiala si din timpul lucrului: 1
EugenRo2001 Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Fender Jazz bass - inlocuire truss-rod https://www.facebook.com/media/set/?set=a.773155776039976.1073741859.639111279444427&type=3&uploaded=10 1
igenbiza Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Inca un fret level / dressing / nut de os / setup pe un strat facut excelent. Multumesc Eugen! 1
EugenRo2001 Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 (edited) Amarillo grif rupt inlocuire/modificare truss-rod cel original era asa: Edited July 21, 2014 by EugenRo2001 1
millu2m Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Buna dle Eugen,am un Gibson les paul studio ebony,o chitara la care doresc sa ii aduc niste imbunatatiri cu ajutorul si experienta dvs.chitara are un zgomot de fond chiar si pe clean,am folosit folie de cupru...dar mai nimic...daca se poate doresc sa rezolvati aceasta problema,si inca alte cateva cum ar fi:intonatia,freetbuzz,tastele verificate si eventual ajustate...Va rog sa imi comunicati daca aveti timp sa va ocupati de chitara si cam la ce costuri sa ma astept.va multumesc anticipat!
EugenRo2001 Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Pana pe 8 Septembrie nu mai primesc lucrari. Multumesc pentru intelegere.
EugenRo2001 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Cort SFX- LE2 custom shop - refret cu capete semisferice: 3
Carlos Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Buna seara ! Aruncati o privire aici, va rog. Poate ma puteti ajuta. Stima !
EugenRo2001 Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Se poate repara. Trebuie insa sa te gandesti foarte bine daca merita investitia.
painter Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Seara Buna, As dori si eu pentru un Stratocaster USA: - inlocuire doza bridge - cu humbucker in marime single-coil - set-up chitara - eventual ecranare Se poate lasa chitara pe Joi la dvs, si cam care ar fi timpul de asteptare si pretul pt aceste servicii? O sa revin si cu un tel. oricum. Multumesc Anticipat, Radu
EugenRo2001 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 (edited) Doua lucrari mai deosebite: Bas Lakland - inlocuire doze. Dozele noi au dimensiuni diferite fata de cele originale. A trebuit sa ingustez si in acelasi timp sa lungesc locasele. Apoi a trebuit sa ascund cumva modificarile. Squier Jaguar - modificare bridge. In locul sistemului original am instalat tailpiece si tunomatic de LP. Pozele le puteti vedea pe Facebook, pe pagina mea de reparatii, link-ul este in semnatura. Edited November 9, 2014 by EugenRo2001 1
vp67 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Inca o chitara setata la dl.Eugen : o electroacustica Ibanez Talman TCM50. Setarea -adica nut si saddle de os, fret level, truss rod, actiune - a fost facuta in nota obisnuita, adica IMPECABIL. Un om deosebit , un tehnician desavirsit. Multumiri dl.EUGEN! 1
misro Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 inca o lucrare excelenta facuta de Eugen - schimbat nut, freturi, setup, electronica, pe un Squier hot rails multumesc !
EugenRo2001 Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Un bas Cimar (Ibanez) fretless caruia i-am pus taste la cererea proprietarului SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!! 1
EugenRo2001 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Pe langa lucrarile de rutina, retastari, nivelari de taste, setup-uri, etc., am reusit sa construiesc un dispozitiv pe care il doream de mult timp. E vorba de o forma reglabila, foarte utila pentru mentinerea formei chitarelor acustice in cazul demontarii spatelui sau fetei sau pentru readucerea la forma corecta in cazul dezlipirii partiale. 6
Gregorian Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Refret cu taste Jescar stainless steel jumbo pentru o chitara PRS SE Korina One cu taste medii. Nut, setup incluse in pret, lucrare splendida. Rezultatul? Low action, fara buzz, o placere sa tot canti chitara ! Multumesc domnului Eugen ! 2
EugenRo2001 Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Rezonator Harley Benton cu actiune foarte mare. Deoarece neck-reset iesea din discutie am adancit locasul conului. Cam asa arata un instrument iesit pe poarta fabricii: Am slefuit fretboard-ul si am pus taste noi Am frezat locasul conului Before and after Am adaugat niste intarituri Am refacut cablajul Am nivelat "paianjenul" - before and after Saddle-ul original era unul de acustica. Am facut unul corect, din maple si abanos cu degajare pentru reglarea tensiunii in con. Dupa ce am facut si un nut nou a urmat setup-ul si chitara este gata de cantat. Epiphone Les Paul - modificare neck-heel Culoarea nu e chiar ce era aratat in poza de pe site-ul de unde am cumparat-o dar asta e riscul cand cumoeri vopsea prin corespondenta. 3
tyrant Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Am avut un Reghin Amarillo careia Eugen i-a aplicat un neck reset, o retastare si insertie rozeta. Lucrarea a fost executata foarte bine, si ii multumesc inca odata pe aceasta cale. 1
vp67 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Cea mai recenta chitara setata la dl.Eugen : ARIA 714 VW , adusa din Australia cu vaporul ( nu am gasit asa ceva in Europa - doar pe ebay). Lucrarea a constat in : retastare, schimbare nut, schimbare doze ( cu Dimarzio H sub forma de single coil pt. neck si midlle), actiune, intonatie. Ca de obicei, totul a fost facut perfect, adica rabdare, atentie la detalii si nu in ultimul rind am avut senzatia ca lucreaza ca si cind ar fi chitara lui. Am mai scris-o si o repet - un om deosebit, un tehnician desavirsit! Atasez citeva poze. Multumiri dl.Eugen! Edited June 7, 2015 by vp67 1
Reximus Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Buna ziua! Am un bass electric de la Washburn care are noise pe doza de bridge, când îi dau volum. Nu-mi dau seama dacă e doza bulită sau e de la fire. Mulțumesc anticipat!
Crypto Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Am avut doua lucrari finalizate de catre dl. Eugen, incepand de la refret, setup, montare suporti baterie, reparatie fretboard si corp etc, totul a fost de nota 10+, sunt incredibil de multumit ! Nu am efectiv cuvinte pentru a descrie maestria, pasiunea si rabdarea de care da dovada, mai ales obrazul fin, onestitatea si o incredibila corectitudine ! Pentru oricine care inca nu este convins sa-si lase pretioasele instrumente pe mana unui adevarat profesionist, recomand cu mana pe inima pe domnul Eugen ! Multa sanatate si succes iti doresc ! Cosmin 1
Recommended Posts