Guest Stelian95 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Salut. Tocmai mi-am luat prima chitara electrica si am conectat-o la pc (nu am amp). Am instalat ASIO, i-am facut setarile, am instalat guitar rig4 si orice efect, amp as alege, tot sunetul clean il aud? ce nu fac bine? pe unde sa mai umblu? puteti sa imi dati si alte alternative cu care pot exersa acasa in lipsa unui amp de chitara
Blacklight Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 (edited) incearca asta:file-audio and midi settings dai la driver asio si la fel si la device la sample rate baga 44100 daca nu merge incearca sa bagi cablul in mic,nu in line in(nu merge intodeauna ) apoi incearca efectele Edited May 26, 2011 by Blacklight
Guest Stelian95 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 am incercat si in line in, si in mic... in mic nu se aude chitara...
Guest Stelian95 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 am incercat si cu amplitube si chitara merge doar in mic, dar se aud pocnituri, nu se aude chitara.... ceva help?
ramurel Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ceva help? Aº putea pune pariu cã e ceva banal de simplu, dar pe nevãzute e greu de dat diagnostic... Tre' sã se uite cineva... http://www.teamviewer.com/en/index.aspx Dacã te hotãrãºti, am câteva minute libere în seara asta... Intrã pe messenger !
Recommended Posts