Guest amprentas Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Va salut, intentionez sa imi achizitionez si eu o electrica ( momentan am o acustica takamine g320 de care sunt extrem de multumit) si nu prea stiu ce sa aleg.. in urma unor sfaturi de pe forum, mi-am achizitonat un amplificator fender mustang II si vroiam o chitara vintage v100. deoarece am marit putin bugetul, ma gandeam la o fender standard telecaster white. ca gen de muzica... Nothing else matters, guns don t cry, kansas dust in the wind, hotel california...deci nu metal Ce ziceti de Fender?? sau ce recomandati la un buget in jur de 2000-2200 lei. multumesc anticipat!
Nenea Rau Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Du-te si imbata-te de 100 de lei. Uita de chitara. Si cu asta basta. Eventual phoote ceva. Edited May 11, 2011 by Nenea Rau
Septi Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Du-te si imbata-te de 100 de lei. Uita de chitara. Si cu asta basta. Eventual phoote ceva. Nu cred ca l-ai ajutat cu ceva cu acest post eventual poate de fericire ca are chitara sa se imbete dupa. Personal daca as dispune de aceasta suma mi-as achizitiona un Epiphone Custom Les Paul. Si Fenderul standard telecaster e destul de ok , doar ca , parerea mea este , ca nu este cel mai potrivit tip de chitara pentru GnR , mai bine ar merge un Les Paul , insa thumbs up pentru Telecaster standard este o chitara ok , chiar urmatoarea in my wishlist , dupa Epi LP custom
gadjo Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 http://www.mcmusic.ro/brandprod.php?BrandsID=35&BrandCategsID=243&Sort=1&NrPagina=1 ceva de aici PRS SE Tremonti
manbearpig Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Daca nu te jeneaza ce scrie pe headstock, ia un tele Squier Classic Vibe si-ti mai raman si bani de bautura. Am probat modelele 50s si custom si sunt excelente ca sunet si aspect/finisaj, mai ales la pretul ala. Mai faine ca un tele standard mexican, parerea mea. http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=836 http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=588
Mr. Blues Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Vezi ca e un telecaster japonez la vanzare! Merita incercat! Bafta!
Blackthorn Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Si eu as spune sa incerci Tele-ul acela japonez de la Mica Publicitate. Fenderele japoneze pe care le-am probat toate mi-au lasat parere buna si mi-au trezit instincte violente la adresa proprietarilor, mai ca as fi facut o fapta necugetata ...
Guest amprentas Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 multumesc mult pentru sfaturi... am vazut telecasterul japonez, chiar este un pret bun, dar eu vreau neaparat o chitara noua. Ma tot gandesc la varianta propusa de Septi....Epiphone Custom Les Paul... cu toate ca imi depaseste putin bugetul. Ce parere aveti despre ea?
karpi Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 multumesc mult pentru sfaturi... am vazut telecasterul japonez, chiar este un pret bun, dar eu vreau neaparat o chitara noua. Ma tot gandesc la varianta propusa de Septi....Epiphone Custom Les Paul... cu toate ca imi depaseste putin bugetul. Ce parere aveti despre ea? Chitara noua ?? fata de un Tele MIJ din 87 ....m-ai optimizat , trebuie sa am grije ca o sa cad de pe scaun de atata ras . Daca mai astepti un pic poti sa mergi si la film ca o sa fie cu sincron . Asta-mi place la rgc.ro este numa distractie .
Alex_Strat69 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 chitarile noi ar trebui interzise ) , sau sa fie legea cu taxa de fraier ... eu am platit-o scump acu ceva timp cand am dat 93 milioane pe o chitara NOUA si dupa aia plangeam cand primeam pe ea oferte cu 50 mil !
Septi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=epiphone+les+paul+custom&_sacat=0&_odkw=epiphone+les+paul+custom&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Review
Recommended Posts