Bleeding Riff Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 (edited) pana la These Days si urmatorul album solo inclusiv au avut chestii misto. dupa, mai greu.. In sfarsit un comentariu pertinent, in cunostinta de cauza. Richie este inca in depresie dupa moartea tatalui sau si divortul de Heather. @dass101: asa este, din 1994 bassistul nu mai face parte din trupa Edited May 2, 2011 by Bleeding Riff Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 In ceea ce priveste intrebarea de mai sus legata de basist, de foarte mult timp (cred ca peste 10 ani) el este doar colaborator, doar de curind a inceput sa apara si prin videoclipuri. Se pare ca nu il deranjeaza aceasta ipostaza. sa inteleg ca basistul ala care aparea in LIVING ON A PRAYER nu mai este cu ei de mult ??? habar nu am avut... nu stiu care era numele lui... dar parca l-am vazut prin clipuri si credeam ca este membru plin in trupa... ma rog... treaba lor... sa speram ca-si revine Sambora. e un chitarist bun pana la urma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ia vedeti ce nasol este acompaniat Ozzy de o trupa http://www.youtube.com/watch?v=mjKLJLGyVXM deci conteaza enorm de mult ce chitarist este in trupa ...aici saracu Ozzy este bruiat in loc de acompaniat In acest moment Zack Wilde mi se pare God of Guitar ...CER SI PAMANT fata de mult iubitii "astia" cu Heya Heya . Si tot asa "acompaniaza" inca pe cativa... iata si pe Ozzy cu trupa sa, asa ptr comparatie http://www.youtube.com/watch?v=b32Ll7cbIg4&feature=related 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 (edited) Karpi, basisul e acelasi Iar calitatea primei inregistrari e sub orice critica. Acestea fiind spuse, E FOARTE CLAR CA TRUPA LUI OZZY CANTA MULT MAI BINE CA METALLICA PIESA ASTA !!!! Si oricum Mike Bordin si Zakk sunt mai buni instrumentisti decat Lars si Kirk ! Edited May 2, 2011 by varu' maftei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts