Andu Dementu Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Salutare as vrea sa va intreb,daca ma puteti ajuta si pe mine.Am o chitara Ibanez - GRG121(Gio),amplificator Ibanez GTA15R functii:gain,bass ,middle,treble,reverb.Si as vrea sa achizitionez un procesor sau un set de pedale,Bugetul fiind de maxim 500 de ron.Nelamurirea mea este ce sa-mi iau procesor sau set de pedale pentru a aborda stilu Guns N Roses? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 procesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest catalindinuion Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 clar procesor dar nu orice junghi Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Pai... in primul rand... sa o canti sanatos. Cat despre GnR, nu stiu daca vrei sa canti DOAR asta sau vrei sa inveti sa canti pe sculele astea. De invatat, iti recomand un procesor. 500 RON sunt bani prea putini pentru toate pedalele care ti-ar trebui. Plus ca nu te ajuta amp-ul. Nu o sa sune niciodata ca Slash, indiferent daca iei pedale sau procesor. Ala are scule scumpe si bune. Noi pamantenii, trebuie sa ne multumim cu mai putin. Daca esti cantaret de apartament, ca mine, iti recomand o interfata gen gx, ux1, ux2 de la line 6 (iesi mai ieftin). Isi face treaba foarte bine la mine, inclusiv pe metale grele, chiar si fara update pack-uri, care costa. Bafta multa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andu Dementu Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 Pai... in primul rand... sa o canti sanatos. Cat despre GnR, nu stiu daca vrei sa canti DOAR asta sau vrei sa inveti sa canti pe sculele astea. De invatat, iti recomand un procesor. 500 RON sunt bani prea putini pentru toate pedalele care ti-ar trebui. Plus ca nu te ajuta amp-ul. Nu o sa sune niciodata ca Slash, indiferent daca iei pedale sau procesor. Ala are scule scumpe si bune. Noi pamantenii, trebuie sa ne multumim cu mai putin. Daca esti cantaret de apartament, ca mine, iti recomand o interfata gen gx, ux1, ux2 de la line 6 (iesi mai ieftin). Isi face treaba foarte bine la mine, inclusiv pe metale grele, chiar si fara update pack-uri, care costa. Bafta multa. Thanks 4 the help mate ... keep on rockin clar procesor dar nu orice junghi Atunci procesor sa fie ms fain de ajutor procesor Thanks 4 the help Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 (edited) Interfata audio sau procesor, clar. Pentru repetat acasa, daca mai maresti bugetul un pic, o varianta foarte buna este http://www.muzicasto...-6/Pocket-POD/. E mic, suna bine, are destule modele de amp-uri si efecte cat sa nu te plictisesti prea repede, poti canta la casti, prin amp, sau prin PC direct, cu tot cu inregistrare in cazul asta. Edited April 11, 2011 by manbearpig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andu Dementu Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 Interfata audio sau procesor, clar. Pentru repetat acasa, daca mai maresti bugetul un pic, o varianta foarte buna este http://www.muzicasto...-6/Pocket-POD/. E mic, suna bine, are destule modele de amp-uri si efecte cat sa nu te plictisesti prea repede, poti canta la casti, prin amp, sau prin PC direct, cu tot cu inregistrare in cazul asta. Thanks 4 the help mate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Categoric procesor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Salutare as vrea sa va intreb,daca ma puteti ajuta si pe mine.Am o chitara Ibanez - GRG121(Gio),amplificator Ibanez GTA15R functii:gain,bass ,middle,treble,reverb.Si as vrea sa achizitionez un procesor sau un set de pedale,Bugetul fiind de maxim 500 de ron.Nelamurirea mea este ce sa-mi iau procesor sau set de pedale pentru a aborda stilu Guns N Roses? Procesor cu pedala sau pedala cu procesor . Cumpara una folosita ..cat mai ieftin ..ca sa inveti ce si cum este OK oricare . Au de vanzare comerciantii rgc.ro precis daca citesti anunturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts