Rush Chord Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Am achizitionat de curand un Schecter Damien 7 de pe forum , si este echipat cu doze EMG Hz pasive. vreau sa stiu daca a pus cineva doze active pe o astfel de chitara si daca a fost loc pentru baterie. Nu prea as vrea sa fac scobituri in lemn!
Cosu Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Pai nu poti sa deschizi capacelul de pe spate si sa vezi daca e loc sau nu ? 1
karpi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Am achizitionat de curand un Schecter Damien 7 de pe forum , si este echipat cu doze EMG Hz pasive. vreau sa stiu daca a pus cineva doze active pe o astfel de chitara si daca a fost loc pentru baterie. Nu prea as vrea sa fac scobituri in lemn! Alimentezi prin cablu de la o intrare cu/gen phantompower ,daca nu ai loc ptr baterie.
Doctor X Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Am achizitionat de curand un Schecter Damien 7 de pe forum , si este echipat cu doze EMG Hz pasive. vreau sa stiu daca a pus cineva doze active pe o astfel de chitara si daca a fost loc pentru baterie. Nu prea as vrea sa fac scobituri in lemn! Sunt 100% sigur ca baietii de la Schecter s-au gandit sa lase loc de baterie.
Rush Chord Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Alimentezi prin cablu de la o intrare cu/gen phantompower ,daca nu ai loc ptr baterie. hmmm..la asta nu m-am gandit...nu am vazut pana acum. dar o sa incerc sa desfac capacul si sa inghesui bateria sa vad daca e loc intai. O sa revin si cu poze
Rush Chord Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Se pare ca este ceva loc acolo...nu ma asteptam sa fie asa de adanc spatiul. prin urmare se vede ca o baterie are loc. Daca am probleme de wiring o sa apelez tot la RGC! dar inainte de toate, sa imi iau dozele, acum ca am lamurit cu spatiul!
FiveseveN Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hmmm..la asta nu m-am gandit...nu am vazut pana acum Am explicat sistemul meu aici: http://xonedesign.ro/ip/2009/12/guitar-phantom-power/ Se poate face și cu cablu mono (și ar fi cu adevãrat "phantom power") dar e mai mare pericolul de a introduce zgomot pe semnal.
Rush Chord Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Am explicat sistemul meu aici: http://xonedesign.ro...-phantom-power/ Se poate face și cu cablu mono (și ar fi cu adevãrat "phantom power") dar e mai mare pericolul de a introduce zgomot pe semnal. MERSI MULT DE INFO....FOARTE BUN SITEUL -> BOOKMARK
Recommended Posts