Guest Hammett_D Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 CEAU. AM NEVOIE DE NIJTE AJUTOR... VREAU SA IMI IAU O KITARA NOUA... E VB DE UN IBANEZ. NU AM AVUT NICIODATA SI NUSH LA CE SA MA ASTEPT. DECI VREAU SA ALEG INTRE UN RG5EX1 SI UN RG350EX. PT HARD, HEAVY SI ALTE KESTII D GENUL. MERCI
Guest Adi Arghius Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Salut! In primul rand sunt curios unde ai invatat limba romana (vorbesti cum scri?) Ok, parerea mea e ca cel mai bine testezi chitara in magazin. Pt ca degeaba iti zic eu sa iti iei modelul X ca e mai bun si nu-ti prinde tocmai bine la stilul ales. Nu te gandi ca daca Gicu canta heavy pe o Reghin, sa iti cumperi si tu Reghin...(era doar un exemplu) Eu as prefera RG350EX. Depinde de cata fleibilitate doresti... Succes in alegere
EugenRo2001 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 E un topic special pentru asta - vezi la "incepatori\ ce chitara sa imi iau"
vldmlt Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 saraca limba romana , esti un criminal al gramaticii
manbearpig Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 (vorbesti cum scri? E chiar asa de greu sa scri corect! Se pare ca este. 1
vldmlt Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Se pare ca este. mai bine "mananci" o litera decat sa folosesti "sh" , "j", "tz" ,
Ironside Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mai bine "mananci" o litera decat sa folosesti "sh" , "j", "tz" , Nu fra' k nu tine d foame.....mai bn bgi una d la tn k altfel nu merje....,,,,,,,,,,. 1
gadjo Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Rade ciob de oala sparta Ontopic : par foarte asemanatoare modelele alese de tine. Du-te in magazinele M&C Music si testeaza ce iti place din modelele accesibile in banii tai. Apoi.. cum ti-o fi norocul. Ai putea evita chitarele cu tremolo daca nu esti sigur ca ai neaparata nevoie. Va fi mai simplu cu schimbarea corzilor si cu setup-ul.
Recommended Posts