Messu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Are cineva, dintre electronistii de pe forum, o schema de catometru. Sau are cineva catometru si m-ar putea ajuta (contra cost, bineinteles) cu verificarea catorva tuburi ?
AnalogSound Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Schema??? Nu e chiar usor de realizat un catometru. Incearca si vorbeste cu GGG sau cu Viobio (nu stiu daca Overdrive are catometru). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Messu Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Multumesc pentru sugestie ! Stiu ca nu-i foarte simplu, dar nici foarte complicat. Ideea e ca nu vreau sa construiesc un instrument profesional, nu te "speria" , ci ma gandeam sa simplific o eventuala schema universala pentru ce am eu nevoie. Numai bine !
karpi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) Sa mai intrebat si cred ca au fost puse link-uri Eu am un Katometru dar nu stiu daca mai stiu pe unde-i schema . Edited April 5, 2011 by karpi
viobio Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Are cineva, dintre electronistii de pe forum, o schema de catometru. Sau are cineva catometru si m-ar putea ajuta (contra cost, bineinteles) cu verificarea catorva tuburi ? am eu daca vrei le poti trimite la mine si le verific eu
Messu Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Multumesc amandurora ! @viobio, eu ajung in Bucuresti destul de des cu cate o treaba. E foarte posibil sa ajung joia viitoare. Pot sa vin personal cu ele ? E vorba de 5-6 tuburi din care 3 sint ECC83. Daca da, cum pot ajunge la dvs. ?
viobio Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Multumesc amandurora ! @viobio, eu ajung in Bucuresti destul de des cu cate o treaba. E foarte posibil sa ajung joia viitoare. Pot sa vin personal cu ele ? E vorba de 5-6 tuburi din care 3 sint ECC83. Daca da, cum pot ajunge la dvs. ? da un beep 0724156363
Messu Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Multumesc mult ! Am retinut numarul si o sa sun la momentul potrivit .
Recommended Posts