aliorneicev Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 am ajuns sambata in Bucuresti . din spatele magazinului muzica am cumparat un cablu pentru chitara ambalat intr o hartie albastra un fel de eticheta . scrie made n japan 39 lei. mi s-a spus ca e excelent ca nu am mai vazut asa ceva. cand am ajuns acasa scotea diferite feluri de bazaituri in functie de pozitia in care il miscam.apoi cand am desfacut jack ul am constatat ca nu era nici macar ecranat avea doua fire simple . l am cumparat de la primul ghiseu din dreapta langa usa. niciodata nu mai intru acolo avand in vedere ca tipul spunea ca nu ma pricep reu desi am mai luat 2 cabluri cordial de la muzica ele functionand perfect , cumparate in aceeasi zi. am ramas pacalit cu 39 lei si nu stiu daca i mai recuperez ca e scump drumul de la bucuresti la targoviste
Cosu Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 La cat de derutat esti nu ma mira ca te-ai pacalit. Ai postat aceasi chestie in 3 locuri diferite.
Floppy Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 La cat de derutat esti nu ma mira ca te-ai pacalit. Ai postat aceasi chestie in 3 locuri diferite. Vroia sa fie sigur ca prinde toata lumea ideea ) .
Eldrian Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 http://www.reghardware.com/2008/06/20/denon_cable/ 3
Recommended Posts