Guest Zookye Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Salutare. Cand la chitara de cateva luni si as vrea sa incep sa invat putina teorie gen game, moduri (inca nu stiu ce sunt), etc. Problema e ca am cautat pe internet cate ceva dar gasesc doar bucati sa zicem, nu gasesc nimic concret de la cap la coada. Ce vreau sa va rog este un site/un pdf sau ceva din care pot sa invat si eu cum sta treaba cu gamele si modurile. Multumesc!
SorinT Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/54977-modurile-diatonice/
'mnezău Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Colegii te-au bagat cam prea in paine. Daca tot vrei sa faci o treaba si n-ai de gand sa inveti totul pe de rost, uite aici un link: http://www.scribd.com/doc/3278656/Notiuni-generale-de-teorie-muzicala
karpi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Salutare. Cand la chitara de cateva luni si as vrea sa incep sa invat putina teorie gen game, moduri (inca nu stiu ce sunt), etc. Problema e ca am cautat pe internet cate ceva dar gasesc doar bucati sa zicem, nu gasesc nimic concret de la cap la coada. Ce vreau sa va rog este un site/un pdf sau ceva din care pot sa invat si eu cum sta treaba cu gamele si modurile. Multumesc! Asa e lumea asta din bucatele cauta GOOGLE ......> Guitar Books ...Free dar cum e tot bucatele mai gasesti si in alte locuri alte bucatele ...apoi tu le sintetizezi frumos ...logic..
Guest Zookye Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Scuzati-mi raspunsul cam intarziat dar in ultimele zile am avut ceva treaba si nu m-am ocupat de chitara prea mult. Multumesc tuturor de linkuri si nu-mi vine sa cred ca, desi am invatat chitara de pe site`ul lui Justin, am ratat acel domeniu cu teorie o.O Are tot ce-i trebuie pentru un incepator ca mine
Recommended Posts