Prostoi Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Salut! Am cautat pe google si nu prea am gasit nimic. Stie careva niste melodii mai "populare" (cunoscute, adica) in La Major (A)? Sa folosesti doar acordurile de baza, La, Re si Mi. Multam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Salut! Am cautat pe google si nu prea am gasit nimic. Stie careva niste melodii mai "populare" (cunoscute, adica) in La Major (A)? Sa folosesti doar acordurile de baza, La, Re si Mi. Multam! The Troggs - Wild Thing Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 (edited) Richie Kotzen - Change Edited March 19, 2011 by ronniefrown Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_27 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Ar mai fi una... Corason Espinado:) La m/Mi ai pe strofe si pe refren. Renunti la Bridge ca acolo mai trebuie sa inveti acordul Do si acordul Sol.(sau poate nu renunti:) aaaaaaaaaaaaaa....Ar mai fi una:)Aretha Franklin chain of fools (cred ca e cea mai tare piesa care se canta pe un singur acord) Bafta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Bob Marley - Three little birds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prostoi Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Ar mai fi una... Corason Espinado:) La m/Mi ai pe strofe si pe refren. Renunti la Bridge ca acolo mai trebuie sa inveti acordul Do si acordul Sol.(sau poate nu renunti:) aaaaaaaaaaaaaa....Ar mai fi una:)Aretha Franklin chain of fools (cred ca e cea mai tare piesa care se canta pe un singur acord) Bafta!!! Nu ma intelege gresit. Eu stiu destul de multe acorduri si ma descurc destul de bine la chitara Caut pentru ca invat pe cineva la chitara si melodii din La care sa foloseasca doar acordurile de baza chiar nu stiu (in afara de Three Little Birds)! Multumesc pentru cele date pana acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_27 Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Nu ma intelege gresit. Eu stiu destul de multe acorduri si ma descurc destul de bine la chitara Caut pentru ca invat pe cineva la chitara si melodii din La care sa foloseasca doar acordurile de baza chiar nu stiu (in afara de Three Little Birds)! Multumesc pentru cele date pana acum Aha...am inteles!Sorry!Nu aveam cum sa stiu! Spor cu elevul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 transpune-i in La melodiile din clip, invata-l inca un acord si gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta93cosmin Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Hai sa iti zic si niste melodii romanesti Andri popa, cantec soptit...si ar mai fi dar astea imi vin in minte acum:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts