Guest raulo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 (edited) Buna Am o chitara acustica fender squier de vreo 2 luni si ceva, deci sunt incepator asa ca intrebarea mea s-ar putea sa fie prosteasca ... Am invatat cateva dintre acordurile mai simple cum ar fi C,G,D,A,Dm,Am,Em si as fi vrut sa invat ceva mai greu, cum ar fi acordul F. Problema e ca nu inteleg cum sa prind toate corzile cu un singur deget, nu le pot apasa in asa fel incat sa sune... Si nelamurirea mea este daca trebuie doar sa exersez mai mult timp sau este o metoda de a prinde toate corzile pe care eu nu o stiu ? Edited March 16, 2011 by raulo
Septi Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 http://www.justinguitar.com/en/BC-161-F-chord.php Daca te intelegi bine cu engleza JustinGuitar te poate salva . este cel mai util site de incepatori/intermediari chitara . Parerea mea este ca daca esti la inceput sa mai exersezi acordurile de baza putin si mai incolo sa te apuci de acorduri barre , sunt putin mai dificile.Insa succes
minu Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Incearca sa tii degetul aratator mai aproape de "linia de metal"..si nu te enerva daca nu iti iese din prima, va mai dura ceva timp pana sa ti se obisnuiasca degetele cu astfel de acorduri.
Neo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Din nou, problema discutata de o multime de ori... O simpla cautare pe forum ti-ar fi raspuns la toate problemele.... Check this out : http://www.guitarchordsmagic.com/basic-guitar-chords/guitar-bar-chords.html
RAY5 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Trebuie sa ai rabdare si sa exersezi incetul cu incetul ajungi Pentru inceput utilizeaza corzile extra light care nu sint dure si asta iti usureaza munca Acordurile cu barre sint foarte utile sau cel putin asta e parerea mea pe mine ma ajuta enorm de mult faptul ca pot sa le utilizez cu usurinta desi imi aduc inca aminte ca era foarte greu la inceput aveam tot timpul tendinta de a prinde acordul Fa sau Sol fara barre Succes si bafta
karpi Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Buna Am o chitara acustica fender squier de vreo 2 luni si ceva, deci sunt incepator asa ca intrebarea mea s-ar putea sa fie prosteasca ... Am invatat cateva dintre acordurile mai simple cum ar fi C,G,D,A,Dm,Am,Em si as fi vrut sa invat ceva mai greu, cum ar fi acordul F. Problema e ca nu inteleg cum sa prind toate corzile cu un singur deget, nu le pot apasa in asa fel incat sa sune... Si nelamurirea mea este daca trebuie doar sa exersez mai mult timp sau este o metoda de a prinde toate corzile pe care eu nu o stiu ? Barre(u) Interesant ...de unde crezi ca esti primul care pune aceasta intrebare ? Cauta aici pe forum ca deja sunt foarte multe raspunsuri pe aceasta tema .
Leumas Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 exercitiu.....eu abia dupa 7-8 luni am putut sa prind acordurile cu barre.....trebuie mult exercitiu!
Recommended Posts