Metabog Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 (edited) http://lepouplugins.blogspot.com/ Am gasit plugin-urile astea VST free acum cateva zile si suna absolut extraordinar, in special Lecto (mesa boogie) si si SoloC (care mie imi suna a Solano). Eu sunt de parere ca suna mai bine decat Amplitube si Guitar Rig, but that's just me. Au scos si un tube screamer plugin, TSE-808, care eu sunt de parere ca trebuie pus inainte de amp pentru tonuri distorsionate, pentru a adauga un raspuns bun la palm muting. Au scos si cabinet simulator care accepta impulse response-uri custom, si se gasesc o tona de IR-uri free online pentru diferite cabinete. Practic pui amp sim-ul pe un track, urmat de cabinet simulator cu un IR bun. Thumbs up for freeware developers. Edited February 23, 2011 by Metabog 1
FiveseveN Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Au scos si cabinet simulator care accepta impulse response-uri custom Și e și stereo, dar au mai fost menționați LePou și AcmeBarGig sigur, dacã n-au avut chiar și-un thread dedicat precum acesta.
ramurel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Înțeleg cã sunt simulatoare de amplificatoare doar... N-au ºi pedale ºi efecte în "pachet" din câte vãd, ca ºi Amplitube sau Guitar Rig...
FiveseveN Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Așa e dar gãsești separat plugin-uri cu efecte, mult mai multe decât oferã Guitar Rig et al.
Metabog Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Înțeleg cã sunt simulatoare de amplificatoare doar... N-au ºi pedale ºi efecte în "pachet" din câte vãd, ca ºi Amplitube sau Guitar Rig... Sunt efecte freeware cu carul pe net. Eu recomand plugin-urile de la Togu Audio Line, care sunt free si suna foarte bine, in special Tal Dub 2.
FiveseveN Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 (edited) Încă o recomandare moka de la mine: Kjaerhus Audio Classic Series. PS: și cele de la Antress (unelte de studio, nu neapărat pentru chitară): http://antress.er-webs.com/ Edited February 23, 2011 by FiveseveN
Recommended Posts