Guest Mike Vlahopol Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 super procesor are un sunet impecabil. il dau cu preseturi facute de la cei trei mentionati mai jos. Daca esti fan Steve Vai, Satriani sau, Dream Theatre iti trebuie ZooM 8080.... se poate edita la el orice parametru la fiecare efect, nu ca la cele mici in care nu poti umbla aproape de loc. daca vrei sa auzi cum suna viziteaza: www.vlahopol.go.ro / downloads pret: 390 euro discutabil ZOOM 8080 - Advanced guitar effects processor - Huge internal memory holds 150 super presets from leading pros around the world and 50 user-programmable patches. - 47 super "super pro" effects produced by state-of-the-art Zoom ZFX-2 DSP chips. - Up to 10 effects can be combined for simultaneous use. - Two big, solid and smoothly accurate on-board pedals you can use for wah, pitch-shift and an amazing range of effect parameter and level settings. - Classic "vintage" effect sounds with the same "feel" as the originals. - Dedicated analog circuitry for totally real sounding distortion effects. - Seamless patch change allows reverb or delay sounds from previous patch to linger for ultra-smooth transitions between patches. - Amp simulator maintains dynamic sound of the guitar for DI recording and headphone monitoring. - Patches can include external effect on/off setting and external amp channel selection. - Four data entry rotary controls and an array of large footswitches enable easy and accurate control with "analog" feel. - Built-in auto-chromatic tuner with large display for precise on-stage tuning. - Zoom Noise Reduction means quiet performance, even at high gain settings.
loris Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Tare de tot faza cu cei trei chitaristi...cine e fan Steve Vai nu si-ar lua niciodata zoom ...
Pava Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 se vede ca ai fost plecat mike, de unde scoti preturile alea?
guitar88 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Tare de tot faza cu cei trei chitaristi...cine e fan Steve Vai nu si-ar lua niciodata zoom ... Si de ce nu? Daca suna bine ce are? Ai idee de cate mii de euro/dolari iti trebuie pentru a face un sunet intradevar de calitate?
loris Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Si de ce nu? Daca suna bine ce are? Ai idee de cate mii de euro/dolari iti trebuie pentru a face un sunet intradevar de calitate? Zoom-ul este Zoom si indiferent de setari tot Zoom-zaitul ala iese....povestea cu " trebe setat" e o abureala eu am avut un 4040 si abia l-am dat cu 3.500.000. Am testat multe modele de la Zoom si cam toate zumzaie (de acolo cred ca vine si denumirea firmei producatoare). La banii astia mai bine cumperi un rocktron voodu valve si te mai apropii de realitate.
Guest Mike Vlahopol Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Zoom-ul este Zoom si indiferent de setari tot Zoom-zaitul ala iese....povestea cu " trebe setat" e o abureala eu am avut un 4040 si abia l-am dat cu 3.500.000. Am testat multe modele de la Zoom si cam toate zumzaie (de acolo cred ca vine si denumirea firmei producatoare). La banii astia mai bine cumperi un rocktron voodu valve si te mai apropii de realitate. daca ai ascultat pe forum piesele sint trase cu zoom... iar zoom 4040 e un efect foarte vechi si printre primele modele chiar sarac in distorsuri... daca vrei iti recomand zoom 3030, zoom 8080 sau daca ai bani ultimul zoom g9.2tt cu 3030 dar mai ales cu 8080 poti sa-ti faci sunet foarte bun desi nu se mai fabrica... nu zoomzaie cum zic alti... POT DEMONSTRA CA SUNA ASA CUM ZIC... din partea mea nu va luati ... iar zoom g92tt - ultima inventie - pe care il am de 3 zile, e state of the art .. mai ascultati o data cine vrea sa-si faca rack de efecte ca al lui Vai ii dau eu setup-ul. Vai m-a lasat sa-i fotografiez rack-ul de efecte. am poza si cu el ... oricum daca munciti toata viata in Romania fara sa mincati o sa-l faceti in 25-30 de ani... nu o spun sa va supar dar asta e situatia... www.vlahopol.go.ro la downloads toate 4 piesele au fost trase cu zoom 8080 fara nici o interventie asupra sunetului. ascultati si apoi comentati... despre pret, eu cer voi oferiti daca ajungem la o intelegere, batem palma sau nu... nu tre sa va suparati. cred ca e o greseala totala sa incerce cineva sa vinda ceva aici chiar si cuie. oricum ii respect definitiv pe cei care argumenteaza civilizat. salutare la toti, mike
dass101 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 8080 se vinde cu aprox 250 $. Crezi ca putem discuta la un pret apropiat de asta? Sint interesat, cu conditia sa il pot testa mai in amanunt pe set-up-ul meu. Nu ma intereseaza distorsurile, doar efectele si conectivitatea.
ronniefrown Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 cine vrea sa-si faca rack de efecte ca al lui Vai ii dau eu setup-ul. Vai m-a lasat sa-i fotografiez rack-ul de efecte. am poza si cu el ... oricum daca munciti toata viata in Romania fara sa mincati o sa-l faceti in 25-30 de ani... nu o spun sa va supar dar asta e situatia... Te-ai gandit ca poate pe unii ii doare undeva de setupul lui Vai si ca ai putea sa scrii si tu un post fara sa amintesti de poze cu tine si cu Vai ? Si ca poate unii vor sa invete sa cante la chitara decat sa-si faca rackuri de mii de para ? Mana conteaza mai mult decat echipamentul
roccoguitar Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Te-ai gandit ca poate pe unii ii doare undeva de setupul lui Vai si ca ai putea sa scrii si tu un post fara sa amintesti de poze cu tine si cu Vai ? Si ca poate unii vor sa invete sa cante la chitara decat sa-si faca rackuri de mii de para ? Mana conteaza mai mult decat echipamentul Eu cred ca nu sunt prieteni asa buni ca altfel ii spunea Steve!
guitar88 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Te-ai gandit ca poate pe unii ii doare undeva de setupul lui Vai si ca ai putea sa scrii si tu un post fara sa amintesti de poze cu tine si cu Vai ? Si ca poate unii vor sa invete sa cante la chitara decat sa-si faca rackuri de mii de para ? Mana conteaza mai mult decat echipamentul Scuze, dar esti cam off-topic. Aici se vorbea despre calitatea acelui efect. Mike zicea ca efectul lui este de calitate si ca cu el poti sa scoti un sunet asemanator al lui Vai. Vorba cu rackul am adus-o eu, deoarece Ioris a zis ca un fan Vai nu si-ar lua niciodata Zoom. Oricum, am ascultat melodiile de pe site-ul lui Mike si sunt splendide! Felicitari Mike! Cat despre poza cu Vai, daca as avea si eu o fotografie cu Vai, si eu as zice la toata lumea, pentru ca asta este o chestie cu care te poti mandri.
Guest Mike Vlahopol Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Scuze, dar esti cam off-topic. Aici se vorbea despre calitatea acelui efect. Mike zicea ca efectul lui este de calitate si ca cu el poti sa scoti un sunet asemanator al lui Vai. Vorba cu rackul am adus-o eu, deoarece Ioris a zis ca un fan Vai nu si-ar lua niciodata Zoom. Oricum, am ascultat melodiile de pe site-ul lui Mike si sunt splendide! Felicitari Mike! Cat despre poza cu Vai, daca as avea si eu o fotografie cu Vai, si eu as zice la toata lumea, pentru ca asta este o chestie cu care te poti mandri. Andrei, iti multumesc ... colegii chitaristi sint fie gelosi fie nu isi dau seama ce inseamna sa te felicite personal oameni sau formatii ca: Steve Vai, Jennifer Batten, David Coverdale, Deep Purple, Uriah Heep, Steve Clark, Garry King, pentru ca le place ce aud... si as mai putea adauga citeva nume mari...dar e useless... De la Steve (sa-i zic pe nume pentru ca tinem legatura ) am niste cadouri pe care chiar nu are sens sa le mai descriu aici, cine e curios sa ma intrebe pe privat... sincer incepe sa-mi para rau ca am intrat pe acest forum unde Adminii sint niste super baieti care incearca sa faca ceva fain... in loc sa invatam unul de la altul ce putem, facem misto de parca am fi mari chitaristi in viata si nu e loc in tara asta pentru toti... daca ati petrece timp cu unul din cei pe care i-am enumerat v-ati da seama ce mici sinteti... si daca ii intrebi pe 98% de aici unde cinta sau ce au facut cu muzica sau cu chitara in viata, amutesc brusc. Eu pot sa spun ca din 1986 traiesc din asta si din nimic altceva... Si oricit de bun ar fi cineva de aici am curaj sa ma urc pe scena si sa cint... cu oricine de aici si m-as bucura sincer sa gasesc oameni care sa cinte si stiu ca sint citiva insa aceia pe care ii stiu nu se baga la discutii murdare, jicniri patetice si comentarii proaste vis -a vis de scule preturi sau persoane ... apreciez cum am zis pe toti care vin si contra argumenteaza civilizat, spunindu-si parerile, e normal... dar ce mai e normal in tara asta????... copii, maturizati-va, e loc pentru toti!... GOD BLESS YOU ALL, mike
Guest dmc Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Andrei, iti multumesc ... colegii chitaristi sint fie gelosi fie nu isi dau seama ce inseamna sa te felicite personal oameni sau formatii ca: Steve Vai, Jennifer Batten, David Coverdale, Deep Purple, Uriah Heep, Steve Clark, Garry King, pentru ca le place ce aud... pai cred si eu ca le-o placut ce-o auzit daca le-ai spus ce-o vrut sa auda
Guest Mike Vlahopol Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 mike, tu esti ala cu ochelari? salut.. nu sint eu ala .. daca eram eu ala, nu stateam de vorba cu tine acum... pai cred si eu ca le-o placut ce-o auzit daca le-ai spus ce-o vrut sa auda ma, tu esti gelos... oricum nu am vorbit despre tine... stai linistit... nu a intrebat nici unul dintre ei de tine...
loris Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 felicitari pentru compozitiile tale de pe site..... insa sa stii ca sincer efectul nu iti suna prea grozav pe inregistrare... se aude ca e distors de Zoom....apropo am avut si Zoom 3030 si nu suna nici ala bine Daca canti de asa multi ani, te felicit pentru perseverenta ta, mult spor la studiu in continuare si nu iti mai lua ZOOM. Sincer, nici nu stiu care chiatristi mari din afara tarii, folosesc efecte de la firma ZOOM...poate sa ma insel si sa nu cunosc eu prea multe...
Recommended Posts