Shadowseeker Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Buna , cant cu niste baieti si incercam sa gasim o sala in Timisoara. Varianta pe care o dorim e cea neechipata , eventual impartit cu alta formatie . Daca sunteti o formatie dornica sa gasiti oameni cu care sa impartiti chiria , sau daca ai un spatiu de inchiriat gol , dami add pe messenger madmasterdiablo@yahoo.com sau nru: 0735858662. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Ai încercat la "pãlãrii" ( unde eu ºtiu cã acum o sãptãmânã era cel puțin un spațiu gol ) sau la Pencoop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowseeker Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Ai încercat la "pãlãrii" ( unde eu ºtiu cã acum o sãptãmânã era cel puțin un spațiu gol ) sau la Pencoop ? Am fost la palarii , dar mia spus ca nu mai is sali , decat sali mari. Poate ma mintit ) La pencoop o sa incerc zilele astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shimmy Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Am sa vorbesc cu baietii. In masura in care sunt de acord, impartim sala in care repetam noi acum, la palarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Am sa vorbesc cu baietii. In masura in care sunt de acord, impartim sala in care repetam noi acum, la palarii. Ar fi o onoare domnule Shimmy ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowseeker Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Ar fi foarte fain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 up........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 UP ! Haidetzi baietii , careva cu sala vor sa o imparta cu noi? Suntem baieti de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowseeker Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 up din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 UP ! Inca mai cautam sala , daca se gaseste cineva care CHIAR are de inchiriat sau stie pe careva , ori e trupa care vrea sa impartim sala , contact 0751023671 / 0725611971 - Skinny (Bogdan) sau la colegu' de sus la tel sau pe adresa respectiva de mail etc...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 topic inchis definitiv. Sala a fost gasita , iar acum ne putem apuca in sfarsit de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock-Torsion_Zolly Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Salut! Inchiriez sala de repetitii, PM pentru detalii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts