Guest D3XT3R Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 As dori sa imi spuneti niste titluri de Melodi de Munte , Gen : M.Margineanu - A fost odata un is frumos . DAr sa fie mai cunoscute ... Va multumesc
Razvan S. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 (edited) Pfoai ma! si eu vreau *Melodji de munte...mai ales, cunoscute, ca altfel..canci impresionat oameni...De ce sa fii original nu? Clar! Edited December 9, 2010 by Razvan S.
'mnezău Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ce sunt acelea "melodi de munte"? Ceva de genul yodelei?
Razvan S. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 (edited) Ce sunt acelea "melodi de munte"? Ceva de genul yodelei? Bai eu as spune sa aibe mare MARE! grija la munte cu chitara acustica...cine stie...vreun brad vine sa se razbune, ca ii freaca fratele la melodie etc Edited December 9, 2010 by Razvan S.
Bogdi Skinny Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 uite aici o melodie de munte : M-am nascut langa carpati , din nefericire dintr-o mama si trei tati cu frati in nestire tata imi dadea sa sug vinu cu furtunu trageam cu 2 boi la plug eu si inca unu of mama mama ce n-as da sa pot sa trec prin vama of mama tara ce n-as da sa pot sa te privesc de afara taicamiu ma mangaia peste ochi cu paru si intre sine ma punea cand trecea marfaru crescui printre brazi si fagi intr-o camaruta iarna nu aveam nadragi doar turturi la puta of mama mama ce nas da sa pot sa trec prin vama of mama tara ce nas da sa pot sa te privesc de afara
Razvan S. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 As dori sa imi spuneti niste titluri de Melodi de Munte , Gen : M.Margineanu - A fost odata un is frumos . DAr sa fie mai cunoscute ... Va multumesc seriously, cauta pe tabulaturi.ro
Bogdi Skinny Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 seriously, cauta pe tabulaturi.ro nowadays it's getting harder and harder even to google it....ce sa ii faci...am cunoscut un coleg de liceu de clasa care nu stia sa dea pe google.....i'm not jocking.....
oLlama Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 (edited) http://www.tabulatur...egorii.php?id=1 le poti cauta pe youtube sa vezi cum suna. In rest poti canta colibrii, phoenix, margineanu, ada milea...si tot ce inseamna folk romanesc si nu numai. Edited December 9, 2010 by oLlama
Recommended Posts