www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

oLlama

Active Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oLlama

  1. Pret: 950 Localitate: Bucuresti Contact: 0769605051, alc_mihnea@yahoo.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara arata si functioneaza perfect. A fost folosita doar pentru zdranganeala amatoriceasca. N-a fost scoasa din casa decat o singura data... inca are setul de corzi cu care a venit. -Corpul este din lemn de mahon, solidbody -Configuratie doze H-H -Imbinare grif Set neck -Doze Wilkinson Double Coil
  2. Noroc ! Am facut o mica melodioara jucandu-ma pe acordurile C si Fmaj7. Intrebarea e cum gasesc acorduri alte la progresia asta ?
  3. oLlama

    Game

    lectile astea sunt foarte misto http://www.guitarmasterclass.net/wiki/index.php/Andrew%27s_Theory_Lessons sunt structurate, impartite si explicate foarte bine. Sper sa te ajute. Si acolo am impresia ca scrie ca poti pleca si cu alta nota din gama nu numai de pe root.
  4. nimic ? i-am trimis si domnului Petrescu un PM si nici un raspuns.
  5. brrrravo. Tu singur faci asta ? Inainte sa deschid topicul asta cretin am cautat si-am gasit topicuri de genul "am o muzicuta veche chineazeasca si vreau sa-nvat sa cant...." Dar ai perfecta dreptate, inteligent era sa-i fi dat un PM domnului, dar pentru ca mi-am permis sa n-aud de dansul poate inseamna ca-s cam prost.
  6. Ce muzicuta mi-ati recomanda ? in 60 lei pentru blues, country, folk.... http://www.mcmusic.r...dProductID=2680 http://www.mcmusic.r...dProductID=2682 asta dupa ce-am citit si banuiesc cum ar trebui sa suna este muzicuta cu octava imi place mult cum suna.
  7. ))) el probabil ca a mers pe principiul celor care recolteaza electrocasnice, aparate electrice etc.
  8. Am o intrebare in legatura cu melodia asta De la 00:16 galopul acela e facut pe tot acordul sau doar pe o nota. Ma cam insala urechea.
  9. incepe sa faca urat cand trec cu masterul de jumatate. am umblat cu toate.
  10. nu chiar totul la maxim...am uitat de butonul din spate care regleaza puterea per total care e dat destul de jos. Ai putea sa-mi explici care este fenomenul...si eventual cum/daca se opreste ? e destul de enervant
  11. nimic ? Deci tiuie pe doar pe canalele de distors in manual mode, cand trec cu masterul de jumate. Cand schimb ampurile inceteaza dar daca fac doar putin contact cu corzile incepe iarasi.
  12. Am mai cautat dupa solutii. L-am resetat de cateva ori fara niciun rezultat. Am citit ca praful intrat in input ar putea cauza multe din probleme si ca poate fi rezolvat cu un spray de contacte electrice iar in cel mai rau caz poate fi tubul de vina.
  13. postez aici ca tot l-am deschis pe asta recent. Azi am cumparat un Vox VT15 de aici de pe forum. Este in regula numai ca....atunci cand toate butoanele sunt la maxim, ( si ultima optiune de amp...adica metal bull) tiuie. Asta numai in manual mode. Daca dau pe preset nu mai tiuie insa e alt sunet. Suna de parca ar fi o microfonie dar am miscat ampul peste tot in camera si sunetul este constant in orice pozitie. Tiuie si cand scot cablul din chitara. tiuit.mp3
  14. nu-mi permit interfata aia. Nici la SH. Deci samson sr850 ramane numai ca nu prea sunt multe review-uri.
  15. Pai deocamdata n-am amplificator pentru ca l-am vandut. Am avut un behringer de 15 wati. Dar vreau sa cumpar un Vox VT15. Iar placa de sunet...nu stiu. Este onboard, ce importanta are placa de sunet ? Nu o sa conectez chitara la PC. PS: ok )
  16. Ok...m-am lamurit si in privinta asta. Treaba este ca voi ati plecat deja de la ideea cum c-as fi intrebat deja de nume, preturi de cabluri etc. Intrebarea mea initiala a fost, tocmai, daca este sesizabila vreo diferenta in SUNET pe un amp de exersat. Alte idei de casti ?...pentru amplificator cum ar veni
  17. Faceam aluzie la alta situatie, in legatura cu linkurile. Nu cele postate acum. Cat despre amplug, am citit despre el in alte contexte si am ramas cu alta impresie despre care este functia lui, in fine...m-am lamurit. Mi se parea mult mai firesc ca cel de mai sus sa ma fi luat in ras pe tema asta decat sa-mi reproseze ca nu mananc pe paine fiecare subiect de pe forum sau ca am alte girji pe langa nano-amplificatorul pe care vreau sa-l cumpar. In farsit, initial ma interesau niste casti pe care sa le leg la amplificator.
  18. Yeeey, ce bine cand postezi tu. Nu ma scuipi in ochi si cu un link wiki ? pfff, tocmai ce-am terminat electronica. Chiar imi cer mii de scuze ca nu pot sa-mi iau amplifcator DALA MARE. Si de acum jur pe rosu ca nu mananc, nu dorm, nu respir, nu inghit pana nu stiu RGC-u' ca pe inger ingerasul meu. Bine ? Ptiu...bine ca m-am lamurit. Revenind. De asta si intrebam daca la un amplificator modest, de camera merita un cablu mai performant.
  19. Multumesc pentru raspunsuri. Amplug-ul am crezut ca-i un adaptor (ca cel din poza de mai sus) special confectionat pentru sunetul chitarei in mai multe "arome" Am vazut ca este unul de clean, altul classic rock, metal etc. Cablul nu ma intereseaza sa fie cine stie ce rezistent cat ma intereseaza calitatea sunetului deoarece camera mea este mica si n-am oricum spatiu sa ma plimb/calc/impiedic etc. in privinta samson sr850 vad pe net ca-s destul de bunicele. mai astept pareri
  20. Noroc ! Ce casti in 100-150 RONI mi-ati recomanda ? Cineva imi zisese de Senheiser HD 202 iar altcineva de pioneer. Vreau in special sa fie comfortabile ca vine vara si nu vreau altceva pe langa caldura care sa ma enerveze. O alta intrebare este: ce face VOX amplug ? am inteles ca este un adaptor dar si eu am un adaptor ca in poza dar nu cred c-a costat 1 milion jumate O a treia intrebare: planuiesc sa cumpar un vox vt15. Eu am un cablu ibanez de 20 roni. Merita sa cumpar un cablu mai bun ? Eu n-am avut niciodata un cablu mai scump de 200 de mii si nu stiu ce diferenta face in sunet un cablu mai bun. Si ce cablu mi-ati recomanda ? Multumesc !
  21. uite http://www.livestream.com/berkleemusic/video?clipId=pla_d6fcf89c-751b-440d-a0ba-a750c50ebaa3&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb poate te ajuta
  22. imi cer scuze, am deviat de la subiect dar m-am gandit ca nu strica daca-i zic ceva chestii care venind de la mine nu fac 2 bani dar pe care le-am adunat si eu de pe net de la aia care mai stiu Pentru ca tineam minte ca s-a plans de faptul ca-i oboseste mana. Si pan' la urma obiectivul general este o digitatie mai buna nu neaparat executarea pentatonicei la perfectie.
  23. Acu' ceva zile a fost cica "za biggest online guitar lesson" live de Steve Vai. Poate poti s-o gasesti pe undeva s-o vezi. Eu faceam aceleasi exercitii ca ma plictisisem sa caut exercitii minune si in lectie chiar spunea si el. Incearca sa faci hammer-on pe 2 taste timp de un minut, sa vezi ca-ti moare mana. Poti sa faci hammer-uri pe tot grifu cu toate degetele si exercitii ca E || ----1---2---3---4
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.