www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

oLlama

Active Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

oLlama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 950 Localitate: Bucuresti Contact: 0769605051, alc_mihnea@yahoo.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara arata si functioneaza perfect. A fost folosita doar pentru zdranganeala amatoriceasca. N-a fost scoasa din casa decat o singura data... inca are setul de corzi cu care a venit. -Corpul este din lemn de mahon, solidbody -Configuratie doze H-H -Imbinare grif Set neck -Doze Wilkinson Double Coil
  2. Noroc ! Am facut o mica melodioara jucandu-ma pe acordurile C si Fmaj7. Intrebarea e cum gasesc acorduri alte la progresia asta ?
  3. oLlama

    Game

    lectile astea sunt foarte misto http://www.guitarmasterclass.net/wiki/index.php/Andrew%27s_Theory_Lessons sunt structurate, impartite si explicate foarte bine. Sper sa te ajute. Si acolo am impresia ca scrie ca poti pleca si cu alta nota din gama nu numai de pe root.
  4. nimic ? i-am trimis si domnului Petrescu un PM si nici un raspuns.
  5. brrrravo. Tu singur faci asta ? Inainte sa deschid topicul asta cretin am cautat si-am gasit topicuri de genul "am o muzicuta veche chineazeasca si vreau sa-nvat sa cant...." Dar ai perfecta dreptate, inteligent era sa-i fi dat un PM domnului, dar pentru ca mi-am permis sa n-aud de dansul poate inseamna ca-s cam prost.
  6. Ce muzicuta mi-ati recomanda ? in 60 lei pentru blues, country, folk.... http://www.mcmusic.r...dProductID=2680 http://www.mcmusic.r...dProductID=2682 asta dupa ce-am citit si banuiesc cum ar trebui sa suna este muzicuta cu octava imi place mult cum suna.
  7. ))) el probabil ca a mers pe principiul celor care recolteaza electrocasnice, aparate electrice etc.
  8. Am o intrebare in legatura cu melodia asta De la 00:16 galopul acela e facut pe tot acordul sau doar pe o nota. Ma cam insala urechea.
  9. incepe sa faca urat cand trec cu masterul de jumatate. am umblat cu toate.
  10. nu chiar totul la maxim...am uitat de butonul din spate care regleaza puterea per total care e dat destul de jos. Ai putea sa-mi explici care este fenomenul...si eventual cum/daca se opreste ? e destul de enervant
  11. nimic ? Deci tiuie pe doar pe canalele de distors in manual mode, cand trec cu masterul de jumate. Cand schimb ampurile inceteaza dar daca fac doar putin contact cu corzile incepe iarasi.
  12. Am mai cautat dupa solutii. L-am resetat de cateva ori fara niciun rezultat. Am citit ca praful intrat in input ar putea cauza multe din probleme si ca poate fi rezolvat cu un spray de contacte electrice iar in cel mai rau caz poate fi tubul de vina.
  13. postez aici ca tot l-am deschis pe asta recent. Azi am cumparat un Vox VT15 de aici de pe forum. Este in regula numai ca....atunci cand toate butoanele sunt la maxim, ( si ultima optiune de amp...adica metal bull) tiuie. Asta numai in manual mode. Daca dau pe preset nu mai tiuie insa e alt sunet. Suna de parca ar fi o microfonie dar am miscat ampul peste tot in camera si sunetul este constant in orice pozitie. Tiuie si cand scot cablul din chitara. tiuit.mp3
  14. nu-mi permit interfata aia. Nici la SH. Deci samson sr850 ramane numai ca nu prea sunt multe review-uri.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.