razvanciub8a Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Exact de acolo e. Ma bucur ca iti place! poti sa detaliezi ce tratamente i'ai aplicat primei poze? (daca ai lucrat in photoshop?) (si daca vrei sa'ti dezvalui secretele:D) un layer normal, unul desaturat cu opacitate mai mica si o eventuala imbinare (darken probabil) e artistica ... tare de tot.
saxoo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Prima poza ii din Oradea...cand am vazut-o mi s-a facut dor de casa ...foarte faina asa alb negru .... iar a doua e cumva din Praga ? o poza de ianuarie strange thing.... ... prima e cumva San Diego ?
saxoo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ,,,primele 5 sunt din Savannah - Georgia .... urmatoarele 3 de la un air show de langa Beaufort - South Carolina ; F 18 albastru al Blue Angels , cu numarul 6 , s-a prabusit pe o sosea intre case la vreo 2 -3 minute dupa ce am facut poza .... iar ultimele sunt din Saint Augustin - Florida , cel mai vechi oras din US .... .... se pare ca nu se disting foarte bine numerele de pe avioane .... numarul 6 este cel din stanga ...
Guest Baumwolle Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 poti sa detaliezi ce tratamente i'ai aplicat primei poze? (daca ai lucrat in photoshop?) (si daca vrei sa'ti dezvalui secretele:D)un layer normal, unul desaturat cu opacitate mai mica si o eventuala imbinare (darken probabil) e artistica ... tare de tot. Iti multumesc pentru aprecieri! Intr-adevar, fotografia este lucrata in PS, cu diferite expuneri ale imaginii. .... iar a doua e cumva din Praga ? Din Praga e, Vltava vazuta de pe podul Carol.
Psyche Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 si o poza tare funny (bine ca am avut camera cu mine)...cavoul emo
Dimitriyus Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 si o poza tare funny (bine ca am avut camera cu mine)...cavoul emo Deci nu numai la vie est en rose...
Guest Velvetman Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 astea sunt cateva din experimentele mele foto
Guest misanthropia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 (edited) aci veti gasi poze d-ale mele plus cele de la ROCK'N'IASI OA 2008 din 24-25 mai. sunt sute si d-aia pun doar linku. http://www.flickr.com/photos/20417717@N00/ poate veti vedea fete familiare. urmati seturile din dreapta(4 la nr) pt a va fi mai usor. multumesc Edited May 30, 2008 by misanthropia
Dimitriyus Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 alta poza funny by me...tom & jerry made in romania La vache! Hai, spune-ne tristul deznodamant!
Psyche Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 deznodamantul, cu totul altul si ceva mai sadic decat in desenele animate...
Dimitriyus Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 deznodamantul, cu totul altul si ceva mai sadic decat in desenele animate... I se citea in priviri...
GrP Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Iata si cateva poze facute de mine...Le-am facut cu un Canon PowerShot A460, sunt needitate.. Dupa bac sper sa-mi iau un aparat mai bun, ma gandesc la Canon PowerShot S6 IS daca va aparea pana atunci(exista zvonuri pe net), daca nu, S5(cum am mai spus intr-un post anterior.. )..
Guest Punk Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 poze facute de mine. unele mai bune altele mai slabe... amator dar imi place mult fotografia. ma bazez mai mult pe afise eu.
Guest costi iorga Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 my setup....so far..... Cum suna flangerul ala rusesc? Arata robust si... ruseste!
Guest Izzy Waan Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cum suna flangerul ala rusesc? Arata robust si... ruseste! Suna destul de bine in sensul ca nu exagereaza cu rezonanta chiar si cu potentiometrul la maxim....pacat ca taie un pic din inaltele instrumentului....
Guest ain't-affraid-to-die Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 (edited) [atta c hment=37509:IMG_0522.JPG] nu ma topesc dupa ele...nu sunt nemaipomeita la asa ceva da am zis sa va arat si voua:)) (sorry pentru calitatea proasta a unora) Edited August 2, 2008 by ain't-affraid-to-die
Horil Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Osemintele unui tren... Un fel de ameteala... Adancime Ceva ciufulit? Bucle... Rugina si cai ferate
Guest ain't-affraid-to-die Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 vreau si eu pareri...ma las sau nu de fotogrfie?
Horil Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Incearca aici, citeste, vezi comentarii, eventual inscrie-te, poate iti va da un raspuns. http://www.badorgood.com/
Guest ain't-affraid-to-die Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 multmesc....dar vreau si parerile voastre totodata
Recommended Posts