alexander33 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 o mica problema am si eu cu chitara mea -aceasta- abia daca pot apasa pe corzi, cant de cva timp la chitara asa ca nu cred ca este din lipsa mea de experienta,si mai are o problema, se aude fffff prost atunci cand o bag la un amplificator.se aude mult prea metalic,nicidecum armonios. un pic de ajutor miar prinde bne
Guest oZz the little guitarist Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 @alexander33 Salutare Cred ca e din cauza actiunii prea mare a chitarii,incearca sa pui corzi mai subtiri pe chitara sau,daca grifful e drept,pileste saddle-ul...dar nu cred ca e nevoie sa pilesti un saddle daca grifful e drept,al meu este,si am actiunea foarte ok! Daca grifful e curbat in jos....( ( ) incearca sa mai strangi truss rodul(in sens acelor ceasornice). La partea cu amplificarea,incearca sa mai faci cateva ajustari de la preamplificator,sau,fa un sample ca sa ne putem si noi da seama cu adevarat care e problema! Sper ca ti-am fost de folos:D PS:Daca am gresit ceva,nu aruncati cu rosii:D Te-am salutat! oZz
Guest mufla Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 sigur o bagi in amplificator de acustica?
alexander33 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 iata si un sample poate va dati seama mai bne care e treaba rec1024_212308.mp3
Razvan S. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 iata si un sample poate va dati seama mai bne care e treaba Nu cred ca e vreo ,,problema'' Cum ai setat egalizatorul la chitara? Poate ai bagat inaltele prea tare si nu iti dai seama
Tintin Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 problema, singura de altfel este ca ai o chitara ieftina de la care probabil ai pretentzii exagerate, pentru banii ei suna ok. Fa ce ti-au spus colegii mai sus si cam atata.
EugenRo2001 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Trebuie setata, adica reglat trussrod-ul, reglata actiunea (inaltimea corzilor) atat la nut cat si la saddle. Ce fel de corzi ai pe ea? Ce grosime? Cu cat sunt ma groase cu atat sunt mai tensionate deci mai tari.
alexander33 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 am rezolvat problema iam schimbat corzile, iam pus Dadario de 0.10 si iam schimbat saddle acuma merge perfect ) si app de ce a zis Tintin, chitara este f buna, doar este Stagg si acuma se aude absolut bestial
Bleeding Riff Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 AAAAAAA, daca e Stagg, e cea mai buna Ontopic: spor la cantat Alexander, foarte bine daca esti multumit de chitara ta.
Recommended Posts