Guest thzuka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 caut chitaristi:) sunt fata,ma numesk Adriana si sunt din timisoara:) doresc ca chitaristii sa aiba varsta cuprinsa inthre 13-19 ani:)ma putethzi contacta la nr de tell:0722233478 sau la idul : ceriale_cu.bere :)ms multh:)
comanel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Vezi ca ai scris gresit timisoara ... e tHimisoara.. Ah, si "varstha"... puthethzi, nr. thell... sa nu uitam (uitham) "chi tH aris tH i" mama, mama ce se intampla cand fac profesorii greva... pune mana pe un DictHtzi onar sau cum s-ar scrie, "ca cu" romana asta nu treci BAC-u viithoru thzarii ! Iti doresc mult succes in gasirea oamenilor de care ai nevoie.
Guest thzuka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ce vrei sa faci cu chitaristii? pt trupa....
Shimmy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hmmm. Ce model de trupa? Numa'ntreb... Tu compui textele? Sau mai corect ar fi sa intreb: tu le scrii? Le si traduci? Nu vreau sa fiu rau dar... Nume de trupa este? Contine multe Sh-uri shi ll-uri shi tz-uri? Ca threbe sa the fi gandit tu shi la asta
Guest thzuka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hmmm. Ce model de trupa? Numa'ntreb... Tu compui textele? Sau mai corect ar fi sa intreb: tu le scrii? Le si traduci? Nu vreau sa fiu rau dar... Nume de trupa este? Contine multe Sh-uri shi ll-uri shi tz-uri? Ca threbe sa the fi gandit tu shi la asta am compozitoare:) nu eu compun:)
Deviltry Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cui ii pasa... Saraca limba romana. Vai de noi, cica asta e (de)generatia urmatoare...
Guest Wkarkek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ce vrei sa faci cu chitaristii? Succes cu trupa. Apropo :
Bogdi Skinny Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 lol......la cati chitarist amatori cunosc in orasul asta....ma indoiesc ca nu o sa gasesti....sfatul meu....du-te pe unirii si intreaba....vei gasi cel putin 5.......care au chitara.....restu....e de la sine inteles lol......la cati chitarist amatori cunosc in orasul asta....ma indoiesc ca nu o sa gasesti....sfatul meu....du-te pe unirii si intreaba....vei gasi cel putin 5.......care au chitara.....restu....e de la sine inteles P.S. Daca ai chitara , nu inseamna ca stii sa o folosesti.... (valabil pt aia mai incetzi de minte.....ca poate nu intelege "lhumea" ce vreau eu sa zic...... lol......la cati chitarist amatori cunosc in orasul asta....ma indoiesc ca nu o sa gasesti....sfatul meu....du-te pe unirii si intreaba....vei gasi cel putin 5.......care au chitara.....restu....e de la sine inteles P.S. Daca ai chitara , nu inseamna ca stii sa o folosesti.... (valabil pt aia mai incetzi de minte.....ca poate nu intelege "lhumea" ce vreau eu sa zic......
Burb Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 (edited) nu intelegeti nimic. fata vrea multi chitaristi . sa presteze toti in acelasi timp.... solo. o mai cheama si pe compozitoare, fac 2,3 "clipuri" , site , si se imbogatesc... ceva cu platinum membership 2,3 eur/an probabil modelul este cel de jos p.s. imi pare rau , stiu ca nu ai mai mult de 15 ani ... dar totusi , educatia inainte de toate Edited October 26, 2010 by Burb
Reckless Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 asta asa ca si GRAMMER NAZI vad ca si id-u de mess ii scris gresit: "ceriale" mno vam lasat THraiti bine!!!
Bogdi Skinny Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 nu intelegeti nimic. fata vrea multi chitaristi . sa presteze toti in acelasi timp.... solo.o mai cheama si pe compozitoare, fac 2,3 "clipuri" , site , si se imbogatesc... ceva cu platinum membership 2,3 eur/an probabil modelul este cel de jos p.s. imi pare rau , stiu ca nu ai mai mult de 15 ani ... dar totusi , educatia inainte de toate GENIAL RHASPUNS ! BRAVOS ! FHELISHITARILE MELE !
Bleeding Riff Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Si totusi, nu pot sa nu remarc: Ce vrei sa faci cu chitaristii?
Shimmy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SIRuon4TLFM...player_embedded Foarte taaaareeee. Probabil ca urmand modelul de mai sus, ar trebui sa se cante death, thrash, speed, fuck, sheet...... Ceva super rapid si cu piese luuuuuungi..... Mama da ce rai sunt barbatii astia..... chiar porci uneori.
Recommended Posts