www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Chitaristi

Recommended Posts

Guest thzuka
Posted

caut chitaristi:) sunt fata,ma numesk Adriana si sunt din timisoara:) doresc ca chitaristii sa aiba varsta cuprinsa inthre 13-19 ani:)ma putethzi contacta la nr de tell:0722233478 sau la idul : ceriale_cu.bere  :)ms multh:)  

Posted

Vezi ca ai scris gresit timisoara ... e tHimisoara..

Ah, si "varstha"... puthethzi, nr. thell... sa nu uitam (uitham) "chi tH aris tH i"

mama, mama ce se intampla cand fac profesorii greva... pune mana pe un DictHtzi onar sau cum s-ar scrie, "ca cu" romana asta nu treci BAC-u

viithoru thzarii !

Iti doresc mult succes in gasirea oamenilor de care ai nevoie.

Guest radudoors
Posted

Ce vrei sa faci cu chitaristii?

Guest thzuka
Posted

pt trupa....

• 3 weeks later...
Posted
Hmmm. Ce model de trupa? Numa'ntreb... Tu compui textele? Sau mai corect ar fi sa intreb: tu le scrii? Le si traduci? Nu vreau sa fiu rau dar... Nume de trupa este? Contine multe Sh-uri shi ll-uri shi tz-uri? Ca threbe sa the fi gandit tu shi la asta

am compozitoare:) nu eu compun:)

Guest Wkarkek
Posted

:):lol:

Succes cu trupa.

Apropo : :lol:

Posted

lol......la cati chitarist amatori cunosc in orasul asta....ma indoiesc ca nu o sa gasesti....sfatul meu....du-te pe unirii si intreaba....vei gasi cel putin 5.......care au chitara.....restu....e de la sine inteles

lol......la cati chitarist amatori cunosc in orasul asta....ma indoiesc ca nu o sa gasesti....sfatul meu....du-te pe unirii si intreaba....vei gasi cel putin 5.......care au chitara.....restu....e de la sine inteles

P.S. Daca ai chitara , nu inseamna ca stii sa o folosesti.... (valabil pt aia mai incetzi de minte.....ca poate nu intelege "lhumea" ce vreau eu sa zic......

P.S. Daca ai chitara , nu inseamna ca stii sa o folosesti.... (valabil pt aia mai incetzi de minte.....ca poate nu intelege "lhumea" ce vreau eu sa zic......

Posted (edited)

nu intelegeti nimic. fata vrea multi chitaristi . sa presteze toti in acelasi timp.... solo.

o mai cheama si pe compozitoare, fac 2,3 "clipuri" , site , si se imbogatesc... ceva cu platinum membership 2,3 eur/an :)

probabil modelul este cel de jos

p.s. imi pare rau , stiu ca nu ai mai mult de 15 ani ... dar totusi , educatia inainte de toate

Edited by Burb
Posted
nu intelegeti nimic. fata vrea multi chitaristi . sa presteze toti in acelasi timp.... solo.

o mai cheama si pe compozitoare, fac 2,3 "clipuri" , site , si se imbogatesc... ceva cu platinum membership 2,3 eur/an :)

probabil modelul este cel de jos

p.s. imi pare rau , stiu ca nu ai mai mult de 15 ani ... dar totusi , educatia inainte de toate

GENIAL RHASPUNS ! BRAVOS ! FHELISHITARILE MELE !