Guest kevinjonas Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ce parere aveti? ce parere aveti? sall ce parere aveti? sall ziceti ceva!!!
1111roy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 eu am g 400 cherry, dar serie de corea si cu upgrade la doze. daca ai ocazia sa iei tot din seriile facute in corea si nu alea de china care se gasesc acum e ok. ce e fain la chitara asta e ca are neck set-in si lemn de mahon si e la un pret bun.
Guest Baumwolle Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 De ce toatã lumea considerã, din oficiu, cã un corp de mahon este, întotdeauna, un punct forte?
Guest kevinjonas Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 de unde pot lua aceasta chitara facuta in corea?
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 De ce toatã lumea considerã, din oficiu, cã un corp de mahon este, întotdeauna, un punct forte? ca asa aud de pe cine stie unde.
onrewind Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ca daca ai birou de mahon esti director... deci daca ai chitara de mahon... :-?? esti.. ceva.. :-??
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 @kevinjonas cel mai simplu:gasesti un magazin care vinde asa ceva si mergi si probezi.Daca tie iti place cum suna si alea alea,ia-o.Cat de rea poate fi?
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 "...de unde pot lua aceasta chitara facuta in corea? " Din anuntul meu aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=49939 Contact PM, Bucuresti. sau asa!
Tase Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 (edited) De ce toatã lumea considerã, din oficiu, cã un corp de mahon este, întotdeauna, un punct forte? pentru ca unele dintre cele mai faimoase chitari/e sunt facute din mahon. Gibson LP, SG par example. doh asta nu inseamna ca in epi SG astea se folosesc acelasi tip de mahon... eu doar ti`am raspuns la intrebare "de ce toata lumea considera ca mahon = ze shizzle) Edited September 14, 2010 by Tase
Guest Baumwolle Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 pentru ca unele dintre cele mai faimoase chitari/e sunt facute din mahon. Gibson LP, SG par example. doh Așa, și?
Guest Aron Virginas Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 (edited) pentru ca unele dintre cele mai faimoase chitari/e sunt facute din mahon. Gibson LP, SG par example. doh Iar altele nu, cum ar fi Fender Stratocaster sau Jackson Soloist. Pe de alta parte, mahonul e un lemn relativ scump, astfel apare mai degraba la modelele high-end. De aici stereotipia. Edited September 14, 2010 by Aron Virginas
Ironside Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Mahonul dintr-un Epiphone/Gibson SG/LP nu e un plus. E un standard, asa "trebuie" sa fie o chitara din aia. E ca si cum ai prezenta o Dacie si ai zice "are si roti, frate".
Tase Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 (edited) A?a, ?i? asa si ce ? Edited September 15, 2010 by Tase
Guest Baumwolle Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Și ce dacã Gibson folosește mahon? Asta înseamnã cã mahonul e mai bun decât arinul?
Ironside Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Și ce dacã Gibson folosește mahon? Asta înseamnã cã mahonul e mai bun decât arinul? am inteles cu totii ce incerci tu sa demonstrezi. mahonul e doar un alt lemn, nu un lemn superior altor lemne. daca ma intrebi pe mine - da, mahonul e superior arinului. de ce? e mai durabil, putrezeste mai greu, se lucreaza mai usor si e mai frumos. chitaristic, nu cred ca diferenta e atit de mare, dar overall mahonu' e mai bengos.
Guest Baumwolle Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nu pot decât sã mã înclin în fața unui asemenea raționament.
Recommended Posts