www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Parere Aveti De Epiphone Sg-g400 Eb?

Recommended Posts

Guest kevinjonas
Posted

:)

:lol:

ce parere aveti?

:lol:

ce parere aveti?

sall

:)

ce parere aveti?

sall

ziceti ceva!!!

post-15054-1284374730_thumb.jpg

Guest kevinjonas
Posted

da ce au alea facute in china?

Guest Baumwolle
Posted

De ce toatã lumea considerã, din oficiu, cã un corp de mahon este, întotdeauna, un punct forte? :)

Guest kevinjonas
Posted

de unde pot lua aceasta chitara facuta in corea?

Posted (edited)
De ce toatã lumea considerã, din oficiu, cã un corp de mahon este, întotdeauna, un punct forte? :)

pentru ca unele dintre cele mai faimoase chitari/e sunt facute din mahon. Gibson LP, SG par example. doh

asta nu inseamna ca in epi SG astea se folosesc acelasi tip de mahon... eu doar ti`am raspuns la intrebare "de ce toata lumea considera ca mahon = ze shizzle)

Edited by Tase
Guest Baumwolle
Posted
pentru ca unele dintre cele mai faimoase chitari/e sunt facute din mahon. Gibson LP, SG par example. doh

Așa, și?

Guest Aron Virginas
Posted (edited)

Iar altele nu, cum ar fi Fender Stratocaster sau Jackson Soloist. Pe de alta parte, mahonul e un lemn relativ scump, astfel apare mai degraba la modelele high-end. De aici stereotipia.

Edited by Aron Virginas
Guest Baumwolle
Posted

Și ce dacã Gibson folosește mahon? Asta înseamnã cã mahonul e mai bun decât arinul?

Posted
Și ce dacã Gibson folosește mahon? Asta înseamnã cã mahonul e mai bun decât arinul?

am inteles cu totii ce incerci tu sa demonstrezi. mahonul e doar un alt lemn, nu un lemn superior altor lemne.

daca ma intrebi pe mine - da, mahonul e superior arinului. de ce? e mai durabil, putrezeste mai greu, se lucreaza mai usor si e mai frumos. chitaristic, nu cred ca diferenta e atit de mare, dar overall mahonu' e mai bengos.

Guest Baumwolle
Posted

Nu pot decât sã mã înclin în fața unui asemenea raționament. :)