www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

1111roy

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    orastie

Other Information

  • Gear
    laney lx35r, epi g400 cu seymour duncan

1111roy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1111roy

    Rgc 3.0

    e ok, o singur lucru as avea de sugerat: daca s-ar putea ca box-ul cu Recent Topics Added sa arate mai mult de 5 topicuri. In formatul anterior, intram de 2 ori pe zi si vedeam cam toate topicurile noi.
  2. imi puteti recomanda un site din ro unde as putea gasi componentele astea?
  3. sh-4 are output undeva pe la 16.4 (k, ohmi, cum vreti voi), Diferenta intre ele nu e asa mare. Am gasit intre timp si clipu asta: http://www.youtube.com/watch?v=K0etYaRSftU . Se pare ca totusi sh-6 se tine bine dupa un ahb sau un emg. Am sa mai caut pe aici detalii legate de dozele active si apoi voi mai reveni cu unele intrebari.
  4. De asta ma temeam si eu... cunosc pe cineva care a facut combiatia asta si e multumit. Are un ahb in bridge, dar in neck nu stiu ce doza are. Treaba cu potentiometrele e clara: ori una ori alta, dar nu simultan. Ideea e ca nu as vrea sa renunt la doza de neck, dar in acelasi timp sa am ceva agresiv in bridge. Sunt cam mofturos, dar vreau sa stiu sigur daca ar merge sau nu. Astept pareri/sugestii/sfaturi in continuare, multumesc.
  5. am un g400 cu sh-1 '59 in neck si sh-4 jb in bridge. vreau sa imi schimb doza de bridge cu ceva mai agresiv, initial vroiam un sh-13 dar mi s-a spus ca ar fi mai ok o doza activa. i ntrebarea este urmatoarea: cum se impaca o doza pasiva cu o doza activa? stiu ca trebuie schimbate potentiometrele pentru doza activa si ca s-ar putea sa trebuiasca sa mai maresc cavitatea dozei. care ar fi plusurile si care ar fi minusurile pentru o combinatie deasta?
  6. eu am g 400 cherry, dar serie de corea si cu upgrade la doze. daca ai ocazia sa iei tot din seriile facute in corea si nu alea de china care se gasesc acum e ok. ce e fain la chitara asta e ca are neck set-in si lemn de mahon si e la un pret bun.
  7. citeste pe aici http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=7 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1152
  8. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=47916
  9. eu zic sa mai canti macar un an, sa iti cumperi niste scule serioase si apoi sa iti cauti o trupa. pana atunci mai dai un jam cu amicii
  10. excelent. e chill rau de tot. imi place tonu de pe solo
  11. incearca pe un laney. eu dinasta am si pot sa spun ca rupe pentru raportu lui pret/calitate. http://magazinuldemuzica.ro/LANEY-LX35R-_-20121.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.