www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Necroticism - Exces Morbid (1994)


Killahead
 Share

Recommended Posts

Despre trupa

 

Necroticism s-au infiintat in 1992 cred. Spun "cred", pentru ca eu pe vremea aceea cantam la o trupa de Metal numita Krater unde eram putin "pe val" (de ex. cantam in deschidere la Iris si alte trupe cunoscute) si nu ma interesau "trupele astea mici". Asa e la 16 ani... :)

Rectificare: trupa s-a infiintat in anul 1990 (edited on 27.05.2007)

 

Cand chitaristul Ovidiu Secosan de la Krater ne-a parasit in 1992 optand pentru Necro (cum erau alintati) mi-am facut ceva ganduri, recunosc.

Dupa ce Krater s-au spart s-a intamplat o minune as zice acum. Ovidiu a parasit formatia din motive personale. Deoarece si bateristul Sorin Grindean, si el ex. Krater, a ajuns la Necro va puteti da seama ce a urmat. Am fost intrebat daca vreau sa ma alatur trupei. Retineti, nu-i ascultasem niciodata. Mi-au adus trei piese pe o caseta si in ziua aceea am stiut ce am de facut. Am acceptat pe loc.

 

Concerte nu prea au fost. Erau timpuri mai nasoale decat pe vremea lui Ceasca (pe vremea lui mai erau scule de la partid or something, in 1993 deja se furase tot ce a fost de furat). Noi ne-am descurcat cum am putut. Eram trupa oficiala a Ateneului din Resita si aveam unele avantaje.

 

Am dat doar trei concerte, dintre care primul a fost memorabil si a decurs asa: de la prima si pana la ultima piesa publicul a fost delir. Se aruncau pe-acolo, unii si-au rupt chiar hainele de pe ei si le-au aruncat pe scena, altii fugeau dintr-o parte in alta a salii si-si dadeau cu capul de pereti.

A trebuit sa ne cantam programul (doar 6 piese aveam) de doua ori. Mi s-a povestit apoi ca rockerii au scandat numele nostru pe strada de la Ateneu pana in statia de tramvai, deci vreo 2 km. Atunci mi-am dat seama ca e de bine :)

 

In al doilea concert am avut ca trupa de deschidere pe Argotic, viitorii Screaming Heads (deci viitorii mei colegi te trupa), care aveau varste cuprinse intre 15 si 16 ani! Au cantat bine, foarte bine chiar, mai ales pentru varsta lor. De fapt ce naiba aberez, nici eu nu aveam decat 18.

 

Al treilea concert a fost cel mai bun dpdv muzical. Nu ma mir, eram "ceas" ca si trupa. Daca ar fi zis cineva "ba, opriti-va in timpul piesei 26 de timpi si pe timpul 27 porniti din nou!" am fi facut-o fara nicio problema.

 

Dupa cum se stie, e bine sa te opresti cand esti sus si-ti face placere ceea ce faci, si nu cand esti in cadere libera. In acea vara, a lui 1994, ne-am despartit si asta a fost cu noi.

 

Dupa parerea mea proprie si personala, noi am fost prima trupa de Death Metal din Romania. Nu am mai auzit pe nimeni sa cante asa inainte (si nici dupa :) )

Ceva asemanator ca gen cantau pe atunci si Altar, doar ca noi cantam in limba romana, ceva destul de neobisnuit.

 

Despre piese

 

Fac parte din albumul "Exces morbid", album care din pacate nu a aparut. Unele piese au fost difuzate la Radio Romania Tineret, la emisiunea lui Lenti Chiriac. Si in revista Vox Pop Rock (una dintre primele reviste muzicale "adevarate" de la noi) s-a scris de cateva ori despre noi.

 

Albumul a fost tras in aceleasi vesnice conditii de Resita, adica patru bete si tras piesa cap-coada, asta in combinatie fatala cu scule EXCLUSIV romanesti (Reghin), rusesti (mixer) sau home-made (efecte & shit like that). Asa ca inevitabil piesele contin niste mici greseli. Nici soundul nu ma mai "dezbraca" acum, dar e mult mai bun decat pe majoritatea productiilor de underground din acea vreme.

 

Edit 1997

Am adaugat in posturile de mai jos si 2 piese live din primul meu concert alaturi de Necro. Enjoy!

 

Edit 2011

Aici poate fi gasit albumul in versiunea finala, remasterizata (sursa a fost o caseta inregistrata de pe banda originala)

 

 

Componenta: (de la stanga la dreapta) Sorin "Gringo" Grindean (tobe), Cosmin "Sodom" Dan (voce & chitara), Flavius "Speedy" Paun (bass) si Toni "Killahead" Dijmarescu (chitara)

Necroticism___Apocalips.mp3

Necroticism___Post_mortem.mp3

Necroticism___Razboi_etern.mp3

Necroticism___Sec.mp3

post-1237-1146254437_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest CoolRock

Era si timpul mah fratica sa pui si asta pe site, ca de cand astept. Pot sa ma laud ca sunt printre putinii de pe acest forum care am participat la concertele cu NECROTICISM (eram mare fan - si mai sunt inca). Pot spune ca era un HAOS total in salile de concert. Pacat ca nu a mai continuat acest proiect. Bravo TONI melodiile sunt super, gandeste-te cum ar suna aceleasi melodii dar cu sculele pe care le avem azi.....

 

 

Poate te gandesti si refaci acest album (ma ofer voluntar)

 

BRAVO TONI !!!!!!!

 

Ascultati ca aveti ce invata !!!!!!!!!!!!!!!

 

ROCK ON

Link to comment
Share on other sites

Guest dadius

Poate te gandesti si refaci acest album (ma ofer voluntar)

 

Te oferi voluntar sa faci ce? Sunt curios nu de alta?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest Deathrune
Dupa parerea mea proprie si personala, noi am fost prima trupa de Death Metal din Romania. Nu am mai auzit pe nimeni sa cante asa inainte (si nici dupa :) ) Ceva asemanator ca gen cantau si Altar, doar ca noi cantam in Romana, ceva foarte neobisnuit pe atunci

 

Killahead, Nu zic ca n-are merit Necroticism prin ceea ce a facut atunci, dar sa spui c-a fost prima trupa de Death Metal din Romania in 93 / 94 este destul de exagerat.. ok, am ascultat piesele dupa "Exces Morbid" ce-ai pus pe acest site si deja aveam piesele de la concertu din Oradea '93.. pot spune ca pe "Exces Morbid" atata datorita inregistrarii rudimentare cat si compozitiilor cu greu se apropie de Death Metal, poate mai mult un fel de Thrash cu ceva Heavy si o voce relativ ragusita..

Ok, back on topic, in anii 92 - 94 deja existau trupe de Death Metal in RO precum COMA, EPILEPSY, MERCY'S DIRGE, PARALISY, HADES, DISINTER sau chiar MORTUARY alaturi de care a-ti cantat la Oradea '93.. cam asta e.. numai bine.

 

P.S. membrii Necroticism aveau vreo treaba cu o chestie numita Atomic Blasphemy ???

Edited by Deathrune
Link to comment
Share on other sites

@Deathrune

 

Piesele astea sunt inregistrate in '93-'94, insa trupa exista deja din '90 (m-am interesat la ceilati, eu nefiind in trupa atunci, cum am mai zis). Trupele de care amintesti din cate stiu nu cantau in limba romana, despre asta ziceam. Noi am fost o trupa de Death pentru romani, nu am intentionat sa facem compromisuri.

 

Ceva se confunda totusi, Necroticism nu au cantat in 1993 la Oradea, ci la festivalul SamRock din Satu-Mare, actualul Samfest. Am mai citit de Oradea insa este fals. Am vazut ca circula pe net niste piese live, ele nu sunt din Oradea, ci din Satu-Mare. Mentionez ca eu nu apar la chitara pe acele inregistrari, ci Ovidiu Secosan.

 

Cand albumul va fi remasterizat (dadius, de ce dureaza atat???) o sa-l pun pe net si o sa vezi ca e Death Metal. Norocul nostru e ca nu cantam doar cu "muschiul", ne "plimbam" si prin alte genuri, pentru diversificare, ceea ce altii nu au facut pentru ca nu au vrut probabil.

 

Pentru ca tot spui de soundul nostru ca fiind "rudimentar", as fi tare curios sa ascult inregistrari cu trupele de care amintesti si pe care le respect!

 

Nu, din pacate nu avem nicio legatura cu trupa Atomic Blasphemy. Nu cred ca erau din Resita.

 

Cheers si mersi de comment!

 

Ca bonus atasez o piesa din concertul cel infam despre care am amintit, de la Ateneu. Eu nu am auzit multe trupe ale caror membrii sa aiba 17-18 ani si sa cante asa. Sunt foarte mandru de nivelul tehnic pe care trupa il avea pe atunci. Uneori ascult si nu cred ca eu eram ala :)

Necroticism___Vremea_putrefactiei__Live_1993_.mp3

Link to comment
Share on other sites

Guest Deathrune

Killahead... Daca in '90 cantati Death Metal atunci i-mi retrag cuvintele si jos palaria.. aici nu-i vorba despre in ce limba cantati.. de fapt tu ai spus "noi am fost prima trupa de Death Metal din Romania" fara sa faci referinta la cantatu in limba Româna sau c-ar fi fost "Death pentru romani" .

 

Da, ai dreptare, a fost greseala mea la faza cu Oradea, m-am zapacit.. i-mi amintesc ca pe inregistrare la Mortuary zicea o tipa c-au cantat la Oradea si mi-a ramas pe creier ca acele inregistrari cu Necroticism, Mortuary etc ar fi din Oradea.. se mai intampla..

 

Ok, poate remasterizat si aranjat cum trebuie o sa sune mai aproape de Death metal, nu zic nu.. eu judec pe ce se putea auzi pe "Exces Morbid".. si da, se vede ca mai aveti si alte influente pe langa Death M, dar probabil din cauza productiei suna mai aproape de Thrash sau ceva de genu asta..

 

Din pacate toate acele inregistrari cu trupele la care ma refeream le am pe casete... in momentu de fata mi-e imposibil sa le fac pe mp3.. dar daca reusesc promit sa iau legatura cu tine si-ti trimit.

 

Faza cu Atomic Blasphemy mi-a venit in minte fiindca productia demo-ului lor suna foarte asemanator de rudimentar cu piesele dupa "Exces Mordid" si ma gandeam ca poate a fost vreùn fel de proiect paralel sau ceva de genu asta pe care l-ati tras in acelasi loc..

 

Mersi mult pentru Vremea Putrefactiei.. ce amintiri! hehe.. n-am mai ascultat-o de cativa ani... intradevar piesa asta live suna ceva mai Death M. decat celelalte. Da, are destul merit sa canti asa la 17-18 ani nu pun in nici un moment la indoiala. Cu siguranta Necroticism ar fi avut multe posibilitati sa ajunga mult mai departe daca ar fi existat conditiile adecvate... oricum, la ceea ce eu ma refeream din start e ca inainte de 93-94 deja existau trupe de Death Metal in România.. daca aveau technica voastra si daca aveau sau nu 17 ani e alta chestie.

 

Numai bine!

Link to comment
Share on other sites

Dragos, ma bucur mult ca-ti place!

 

Deci:

Tectonic = :) MAXIM!

 

Ei au deschis drumul tuturor trupe de Metal extrem din Romania, fara indoiala.

Eu personal sunt un foarte mare fan (din 1990) si din fericire am avut ocazia sa cant, impreuna cu Screaming Heads, de doua ori alaturi de Tectonic. Crede-ma, cand i-am vazut live prima data, in 1995, am ramas marcati. Piesa "Bass Metal" era nelipsita de la soundcheckurile noastre!

 

Si episodul Tectonic inca nu s-a incheiat... :)

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa deviem de la subiect, eu i-am vazut cred prin martie 1990, cred ca era primul concert de rock de dupa revolutie, la sala Rapsodia in Bucuresti. Am ramas.......

 

Nici eu nu vreau, dar e vorba cumva de concertul acela care a circulat ulterior prin toata tara sub forma de bootleg? Daca da, atunci WOW! :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, nu stiu despre ce concert vorbesti tu.

Din Line up imi mai aduc aminte o trupa parca Interzis (care suna excelent) si Voltaj (formula clasica) Era sigur prin februarie - martie 1990, ma plimbam pe Lipscani si am vazut afisul cu concertul, si am intrat :)

 

Dupa asta i-am mai tot vazut pe Tectonic, cam pe unde i-am prins, inclusiv in pivnita de la Schiller. Mama, ce era acolo...... Pentru cine nu stie, era efectiv o pivnita de vreo 20- 30 mp in care se tineau concerte, si care de obicei era plina ochi, nici nu se putea respira. Pur si simplu nu cred ca exista ceva mai underground in muzica din Romania :)

Link to comment
Share on other sites

@dass101

 

Dragos, ai dreptate cu Undergroundul, era nemaipomenit de incitant pe atunci. Sunt multe de povestit, nu? Uite, cu ocazii din-astea ca cea de fata afla si generatiile de rockeri de dupa noi cum a fost imediat dupa Revolutie, cand si aerul pe care il inspiram parca avea alt miros!

Un concert cu Tectonic a circulat pe casete prin toata tara. Se auzea rau, insa muzica era very savage. Intr-una din noptile acelea lungi pe care eu le numesc "momentul adevarului", i-am povestit lui Liviu Hoisan ce a insemnat pentru mine concertul acela.

 

@Deathrune

 

Trebuie sa admit ca esti foarte informat si ca te pricepi la Death Metal mai mult decat o sa ma pricep eu vreodata! Respect pentru asta! Nu stiu cum faci, de unde obtii informatii, dar mi se pare fantastic ca exista asa ceva! Poate imi spui si mie cine esti, mi-ar face placere sa discutam.

 

Hai sa-ti zic ceva: vara trecuta am cantat la Resita cu prietenii mei de la Rising Shadow (sunt si 2 filmari pe YouTube de atunci) si am fost foarte placut impresionat cand am intrat pe scena sa aud strigandu-se din public pe langa "Screaming Heads" si "Necroticism". M-am bucurat mult ca lumea nu ne-a uitat. Am mai vorbit si cu baietii de la Loudrage, in special cu Molester, dar si cu cativa dintre fanii lor la un concert din Timisoara pe care ei l-au dat in Martie si am fost uimit sa constat ca lumea inca ne cunoaste si ca inca suntem un subiect de discutie. Molester mi-a spus ca exista chiar si un forum Death Metal. Mi-ar place sa vad si eu despre ce e vorba acolo.

 

Eu am postat initial doar 4 piese de pe "Exces morbid", cele care mi s-au parut a fi cele mai diferite ca stil. Asta pentru ca cei ce vor sa ne asculte sa auda ca nu eram doar o trupa de "acceleratie", ci ca mai punem si "frana". Eu unul consider foarte plictisitor ca o trupa de Death Metal sa cante doar asa-numitul "traforaj-viteza". Eu ascultam pe atunci pe langa Sepultura, Slayer sau Death si trupe ca Van Halen, Black Sabbath sau Judas Priest.

 

Te mai rog sa le transmiti baietilor de Mortuary salutari. Cu toate ca eu nu i-am cunoscut, pot sa-ti spun ca restul trupei vorbea foarte des despre ei. Spuneau printre altele ca au ramas masca cand au vazut ce plete aveau, pana la fund. Pe atunci nu prea avea nimeni asa ceva! :)

 

Mai atasez inca o piesa din concertul acela. Cel mai tare e Sodom care se opreste sa-si acordeze chitara si o baga in traforaj dupa aia de parca nu s-ar fi intamplat nimic :)

Sper sa-ti placa :)

 

Cheers!

Necroticism___Dansul_mortii__Live_1993_.mp3

Link to comment
Share on other sites

Ar fi sunat super cu putin clapa. Chiar era pe atunci o trupa de Death care aveau keyboards, Nocturnus se chemau. Sa nu uitam de olandezii de la Pestilence, care m-au rupt in doua cu albumul "Spheres".

 

Am si colaborat cu un clapar la 2 piese de pe album, care a cantat exact ce i-am spus si a iesit foarte bine.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest Immortal
Killahead, Nu zic ca n-are merit Necroticism prin ceea ce a facut atunci, dar sa spui c-a fost prima trupa de Death Metal din Romania in 93 / 94 este destul de exagerat.. ok, am ascultat piesele dupa "Exces Morbid" ce-ai pus pe acest site si deja aveam piesele de la concertu din Oradea '93.. pot spune ca pe "Exces Morbid" atata datorita inregistrarii rudimentare cat si compozitiilor cu greu se apropie de Death Metal, poate mai mult un fel de Thrash cu ceva Heavy si o voce relativ ragusita..

Ok, back on topic, in anii 92 - 94 deja existau trupe de Death Metal in RO precum COMA, EPILEPSY, MERCY'S DIRGE, PARALISY, HADES, DISINTER sau chiar MORTUARY alaturi de care a-ti cantat la Oradea '93.. cam asta e.. numai bine.

 

P.S. membrii Necroticism aveau vreo treaba cu o chestie numita Atomic Blasphemy ???

Mercy's Dirge-Rage of Desperation
Link to comment
Share on other sites

Guest withefish

Acum am descoperit topicul asta...mi-a trezit niste amintiri faine!!!

Se pare ca am cantat pe aceeasi scena in 1994,la Resita(Ateneu)!Eu eram chitaristul de la Eternal Dark.

O intrebare...care concert a fost asta pentru Necroticism:primul sau al treilea???

Atasez poza afisului...asa de dragul vremurilor trecute!

post-8140-1268688497_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Salut, pot sa ma alatur discutiei despre Cretacic?

 

Toni, spre rusinea mea si din cauza lipsei de internet la vremea aia, habar nu aveam de trupa asta a ta. Si intr-adevar suna peste multe pe care le mai stiu de pe la festuri.

Si "aaaaaAAAAPOCALIPS" ala vine din strafunduri, frate haha

 

COMA, EPILEPSY, MERCY'S DIRGE, PARALISY, HADES, DISINTER sau chiar MORTUARY

Mai stiam eu vreo doua din Bucuresti dar in mom asta am un lapsus. De la varsta.

 

 

How about Tectonic? Ei sint prima trupa de metal "extrem" pe care am auzit-o la noi, chiar la inceputul lui 1990.

Mai exista o trupa thrash la vremea aia, TORENT. Prin 92 au cantat si in Turcia, daca nu ma insel, sau cel putin asa umbla zvonul. Cantau mai bine decat Tectonic si pareau o trupa solida, dar n-a tinut mult.

Aveau un chitarist cu parul roscat caruia i se zicea Portocala.

In Schiller era sa imi sparg capul de la niste fiare iesite de prin pereti. A urmat Rapsodia, Ion Creanga si ISB.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Noi glumim, dar inevitabilul s-a produs: la invitatia lui Molester (Loudrage) am dat acest interviu pentru Romanian Death Metal Community, legat de Necroticism. S-ar putea sa-l gasiti interesant :lol:

 

http://rodeathmetal.blogspot.com/2010/06/i...scu-despre.html

 

Pe langa asta, in curand voi avea piesele remasterate si voi posta cateva aici. Poate pun tot albumul la download pe net, ar fi si asta o idee.

 

Razvan, doar faptul ca ai ascultat piesele astea e o bucurie pentru mine, fiindca dintre toti muzicienii de Metal "rau" din Romania, tu esti pentru mine cel mai talentat si de departe cel mai serios.

 

Dragos, unii dintre oamenii acestia continua sa faca muzica, altii nu. Fiecare cum a crezut ca e mai bine pentru el.

 

Whitefish, m-ai spart :) Mersi ca ai pus afisul, eu din pacate nu mai am aproape nimic de pe vremea aia. Inregistrarile sunt din alt concert, nu acela unde ati cantat si voi. Cel cu voi a fost ultimul nostru concert.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest REMBRANDT
Noi glumim, dar inevitabilul s-a produs: la invitatia lui Molester (Loudrage) am dat acest interviu pentru Romanian Death Metal Community, legat de Necroticism. S-ar putea sa-l gasiti interesant :lol:

 

http://rodeathmetal.blogspot.com/2010/06/i...scu-despre.html

 

Pe langa asta, in curand voi avea piesele remasterate si voi posta cateva aici. Poate pun tot albumul la download pe net, ar fi si asta o idee.

 

Razvan, doar faptul ca ai ascultat piesele astea e o bucurie pentru mine, fiindca dintre toti muzicienii de Metal "rau" din Romania, tu esti pentru mine cel mai talentat si de departe cel mai serios.

 

Dragos, unii dintre oamenii acestia continua sa faca muzica, altii nu. Fiecare cum a crezut ca e mai bine pentru el.

 

Whitefish, m-ai spart :) Mersi ca ai pus afisul, eu din pacate nu mai am aproape nimic de pe vremea aia. Inregistrarile sunt din alt concert, nu acela unde ati cantat si voi. Cel cu voi a fost ultimul nostru concert.

 

Dijma, poza aia e facuta de mine! offf, ma bucur ca ai amintit si ca incamai exista amintirile.... Felicititari pt. realizari...intalnirea din gara de nord a fost ``mortala``:lol:)

 

Apropos. Gringo e casatorit si are un bebelus , e in tara RESITA :))

Link to comment
Share on other sites

Guest REMBRANDT
Acum am descoperit topicul asta...mi-a trezit niste amintiri faine!!!

Se pare ca am cantat pe aceeasi scena in 1994,la Resita(Ateneu)!Eu eram chitaristul de la Eternal Dark.

O intrebare...care concert a fost asta pentru Necroticism:primul sau al treilea???

Atasez poza afisului...asa de dragul vremurilor trecute!

 

 

Mistho afis, imi amintesc cum le lipeam :)))

 

Da, frumoase vremuri . Have fun , ``Dijma``

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Guest cry_ss

Lol, asta a fost buna. Crezi ca le-am stiut vreodata?

 

Dupa ce pune Toni albumul re-mastered, o sa va pun eu versurile de la toate melodiile.

Normal ca nu stie toate versurile, ca nu era vocal, dar le stiu eu (ca doar eu le-am facut - hehehe).

Ma bucur ca am dat de topicul asta, caci caut demult o copie mp3 al melodiilor...

CE VREMURI !!! Sa auzim de bine, salutari ex-Necroticistilor

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Multumesc pentru interesul acordat acesti thread destul de vechi si ma bucur ca pot in sfarsit sa onorez promisiunea facut acum cativa ani.

 

Acesta este albumul nostru, Exces Morbid, complet si remasterizat. E clar ca nu suna la fel ca si trupele de top ale genului, pentru ca nici noi nu eram pe vremea aceea clonele lui Chuck Schuldiner sau Max Cavalera, iar conditiile in care am inregistrat nu se apropiau de cele de la Morrisound Studio.

 

Oricum ar fi, eu unul sunt multumit ca pot face public aceasta bucata de Metal din undergroundul romanesc al acelor ani si ii multumesc bunului meu prieten Flavius Suciu pentru munca pe care a investit-o in remasterizare.

 

Puteti asculta, downloada sau da mai departe albumul, feel free :)

 

NECROTICISM "Exces Morbid" (1994)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru interesul acordat acesti thread destul de vechi si ma bucur ca pot in sfarsit sa onorez promisiunea facut acum cativa ani.

 

Acesta este albumul nostru, Exces Morbid, complet si remasterizat. E clar ca nu suna la fel ca si trupele de top ale genului, pentru ca nici noi nu eram pe vremea aceea clonele lui Chuck Schuldiner sau Max Cavalera, iar conditiile in care am inregistrat nu se apropiau de cele de la Morrisound Studio.

 

Oricum ar fi, eu unul sunt multumit ca pot face public aceasta bucata de Metal din undergroundul romanesc al acelor ani si ii multumesc bunului meu prieten Flavius Suciu pentru munca pe care a investit-o in remasterizare.

 

Puteti asculta, downloada sau da mai departe albumul, feel free :)

 

NECROTICISM "Exces Morbid" (1994)

 

Acu am descoperit acest topic..

 

Super

 

Cel mai tare i-mi place poza !!! arati ca Van Halen tanar ....fain!

Link to comment
Share on other sites

Killahead, Nu zic ca n-are merit Necroticism prin ceea ce a facut atunci, dar sa spui c-a fost prima trupa de Death Metal din Romania in 93 / 94 este destul de exagerat.. ok, am ascultat piesele dupa "Exces Morbid" ce-ai pus pe acest site si deja aveam piesele de la concertu din Oradea '93.. pot spune ca pe "Exces Morbid" atata datorita inregistrarii rudimentare cat si compozitiilor cu greu se apropie de Death Metal, poate mai mult un fel de Thrash cu ceva Heavy si o voce relativ ragusita..

Ok, back on topic, in anii 92 - 94 deja existau trupe de Death Metal in RO precum COMA, EPILEPSY, MERCY'S DIRGE, PARALISY, HADES, DISINTER sau chiar MORTUARY alaturi de care a-ti cantat la Oradea '93.. cam asta e.. numai bine.

 

P.S. membrii Necroticism aveau vreo treaba cu o chestie numita Atomic Blasphemy ???

 

Acum gasesc si eu acest topic !

Am facut parte o perioada din componenta trupei Hades, si am avut onoarea de a inregistra cu ei trei piese care ne-au fost cerute pentru emisiunea " Rock la miezul noptii " ! parca asa se chema, a lui Petre Magdin . Acele piese au tinut "top Cronica" ceva timp.

Dupa inregistrarile efectuate in studioul " Radio Iasi " ( pe vremea aceea singurul loc din Iasi unde se putea inregistra in conditii cat de cat profi ) am facut si 2 videoclipuri dupa doua dintre acele piese !

Si piesele erau in limba romana, pacat ca nu am beneficiat de copii dupa acele inregistrari/videoclipuri !

Salut pe aceasta cale pe fostii membri ai trupei : Seby, Marius, Tudor, si , tardiv, pe Andy, care a plecat acum dintre noi !

 

respect.gif tuturor membrilor RGC !

 

...intradevar, ce vremuri...

Edited by stratosaurus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.