Guest RaresD Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 (edited) "Dupa cum este anuntat pe site-ul oficial, PAUL GILBERT va sustine doua concerte in Romania, unul in data de 3 decembrie 2010 la Sibiu in clubul Old Frends si altul in data de 4 decembrie la The Silver Church din Bucuresti. Chitaristul american este cunoscut in primul rand pentru activitatea sa in trupa Mr Big. Pentru concertul din Bucuresti biletele pot fi achizitionate la pretul de 50 lei, respectiv 130 lei (VIP). Din 15 noiembrie pretul se majoreaza la 70 lei, iar in seara concertului la 90 lei. " (http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pag..._in_Romania.php) http://www.paulgilbert.com/2010EuropeTour.html Edited August 24, 2010 by RaresD
Les Paul 1960 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Pai vin si eu, 50 ron e un pret decent, chiar micut fata de ce eram noi obisnuiti. Concertul cred ca o sa fie foarte reusit, am vazut ca stie sa faca atmosfera.
Vladympv Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 mega veste!!!!!! iabadabadu )) merg la sibiu garantat, e mega chitarist omu asta
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 e mega chitarist omu asta really? awsome news,awsome price.sa ne vedem cu bine acolo
Vladympv Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 E mare locatia asta Silver Church, cam cati oameni incap? sunetu cum e? ma bate gandu sa fac un "tur de forta" de la Cluj la Sibiu pe 3 dec si pe 4 dec apoi la Bucale locatia din Sibiu pare foarte mica din ce poza am gasit pe net, adica penibil de mica si ingusta, si for fuck sake e Gilbert - hahaha
dracoare Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Nici nu se putea mai bine decat Silver Church..in Sibiu chiar n-am idee cum e locatia, cert e ca oricum PG va rupe, sunt curios daca va fi multa lume, intrucat vine si Vai pe 8..
Un Tobar Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 E mare locatia asta Silver Church, cam cati oameni incap? sunetu cum e?ma bate gandu sa fac un "tur de forta" de la Cluj la Sibiu pe 3 dec si pe 4 dec apoi la Bucale locatia din Sibiu pare foarte mica din ce poza am gasit pe net, adica penibil de mica si ingusta, si for fuck sake e Gilbert - hahaha Pai intra cam 500 de persoane daca nu ma insel.Ca si sonorizare e foarte ok.
Neo Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 uaaay....r u kiddin me? 50 de ron e un pretz mai mult decat ok pt un chitarist ca paul gilbert. I'm IN
dracoare Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 mdap..doar ca acum e 70, ceea ce oricum e f ieftin
Vladympv Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Am 2 locuri libere in masina de la Cluj la Sibiu, pt concertul din Sibiu de vineri. daca e cineva interesat tel meu e 0720 66 00 50.
barbarossa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 (edited) mega concert, mega chitarist, si mi-a dat si un autograf pe coperta fuzz universe . cred ca sunt singurul, sau printre putinii care a reusit sa il prinda sa-i ia autograful. Edited December 4, 2010 by barbarossa
Guest Rayvann Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Prietenul meu lângã mine a primit prima panã din mâna lui . Sunt foarte subțiri (0,6 mm poate?)
Vladympv Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 am fost la Sibiu, absolut fabulos !!! un vis devenit realitate...cine ar fi crezut in urma cu 15 ani cand copiam pe caiet din lectiile de chitara, trase prost pe o caseta video (eu nu o aveam ca un video era cam scump totusi ) daca ma organizam mai bine mergeam si la Bucale a doua zi...cu siguranta am sa mai merg sa il vad
Recommended Posts