ramurel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Singura critica, legata de bass: parca nu se aud la fel de puternic ca si originalul. Sa zic ca ii lipseste din bass? Nu ! Chestia e cã basistul din GNR e blond , iar cel din Revolution e brunet, de aia, probabil ți se pare ca sunã altfel... Mai lãsați-o naibii de treabã, e chiar culmea...
Radu Burcea Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Nu ! Chestia e cã basistul din GNR e blond , iar cel din Revolution e brunet, de aia, probabil ți se pare ca sunã altfel... Mai lãsați-o naibii de treabã, e chiar culmea... off topic : e saten..si nu are nici plete . On topic :Multumim oricum pentru pareri si critici!
Guest bogdi_metal Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 brunet, saten.... cateodata nici eu nu stiu ))) revenind la bass : se poate sa nu sune ca originalu (la ton ma refer). chiar se poate ) nu neg faptul ca suna diferit DAR : avand in vedere ca am defapt un P-bass pe care am un pachet de Dunlop vechi din luna Mai.... chiar se poate sa sune diferit. si cred ca am uitat faptul ca nu am cantat prin statie ci am tras direct prin compresor in placa de sunet (la faza asta nu stiu daca influenteaza sau nu tonu). oricum, foarte interesanta parere, macar cineva a auzit bassul si si-a spus punctul de vedere. multumesc :-bd
ramurel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 oricum, foarte interesanta parere, macar cineva a auzit bassul si si-a spus punctul de vedere. multumesc :-bd Bogdi, îmi dau ºi eu cu o pãrere: La bas ai fãcut o treaba excelentã. Eu zic cã bas-ul nu se aude decât când iese din ritm sau face prostii... Ceea ce înseamna ca ai fãcut treabã foarte bunã. La AC/DC, de exemplu nu se prea uitã lumea la Cliff sau la Phil ( bass & drums ), dar sunt acolo , exacți, ca niºte "metronoame", nu-s entertaineri, dar sunt "baza" ! Succes în continuare !
Guest bogdi_metal Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 multumesc pentru aprecieri. desi (ca sa stie lumea) trebuie sa recunosc ca a trebuit sa trag cateva duble (vreo 3) la bass ca sa iasa bine.... asa ca trebuie sa zic saru' mana lu frati-miu. lol ))) cat despre "show-man" trebuie sa recunosc ca nu am fost niciodata asa ceva, chiar daca de cand sunt vocalistul principal toate privirile trag mai mult la mine (lafel si criticile). cat despre bass... eu zic ca trebuie sa fac tranzitia dintre ritm si melodie cu bassu, si pe urma sa ma mai uit sa fac si show pe scena.
Radu Burcea Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Mai nou am postat si pe youtube coverul dupa Sweet child o' mine! Piesa+poze de pe la repetitii si spectacole Multumim!
Vulgar_display_of_Alex Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Bai, ne moare threadul:)) Am mai invatat intre timp, si am remasterizat "Sweet child o' mine - REvolutioN". Asteptam comentarii, cheers ! Sweet child o' mine - REvolutioN (2011 - Remastered).mp3
DraculVaDomni Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 (edited) Bai, ne moare threadul:)) Am mai invatat intre timp, si am remasterizat "Sweet child o' mine - REvolutioN". Asteptam comentarii, cheers ! Sweet child o' mine - REvolutioN (2011 - Remastered).mp3 Baiete la tine vin cand am ceva de masterizat Suna foarte bine, si tonurile chitarelor, tonul bassului, tobele, totul e inchegat calumea Bafta cu trupa. P.s. canti si tu in trupa cumva ? Edited January 13, 2011 by DraculVaDomni
Vulgar_display_of_Alex Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Thanks man! Ma bucur ca iti place:) La fel cum conteaza si masterizarea, conteaza si trackurile initiale sa fie bune - trupa a muncit si le-a tras bine. Mai invat si sper sa pot masteriza mai bine, Aici in melodia asta nu am cantat efectiv; am facut doar tobele si mixajul. Daca te-ai uitat cumva la post-ul anterior a lui @radu_guitar96 si ai vazut clipul de pe youtube cu pozele alea, da... Acolo era live si nu aveau tobosar si am cantat eu la tobe, atat cat am cunoscut instrumentul. Cheers!
DraculVaDomni Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Thanks man! Ma bucur ca iti place:) La fel cum conteaza si masterizarea, conteaza si trackurile initiale sa fie bune - trupa a muncit si le-a tras bine. Mai invat si sper sa pot masteriza mai bine, Aici in melodia asta nu am cantat efectiv; am facut doar tobele si mixajul. Daca te-ai uitat cumva la post-ul anterior a lui @radu_guitar96 si ai vazut clipul de pe youtube cu pozele alea, da... Acolo era live si nu aveau tobosar si am cantat eu la tobe, atat cat am cunoscut instrumentul. Cheers! Am vazut clipul chiar in ziua in care a postat pe youtube, felicitari
Radu Burcea Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Baiete la tine vin cand am ceva de masterizat Suna foarte bine, si tonurile chitarelor, tonul bassului, tobele, totul e inchegat calumea Bafta cu trupa. P.s. canti si tu in trupa cumva ? Multumim mult! Multumiri si lui Alex pentru munca depusa la remasterizare,eu unul ma declar pe deplin MULTUMIT!
crichton Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Salut fratilor First, congrats pentru piese, suna misto pentru ceva home-made Second, aveam o nelamurirle care ma bantuia de mult, anume pe unde exista o sala de repetitii in Giurgiu. Am cautat de cate ori eram pe acolo si aveam chef de zdranganeala, dar n-am gasit. Daca imi puteti da si mie o idee pls asl, eu dau niste bere cu prima ocazie cand ajung pe acolo salutari
Recommended Posts